DISKUSE K ČLÁNKU

2pejsek2: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(31. 01. 2018 22:20)

11karel11:Pohádka skončila jako vždy se správným koncem. Tečka.

(29. 01. 2018 13:44)

11karel11:A koho zajímají názory komediantských šašků, jsou to nenávistní trotli, kteří se nemohou upíchnout v kultuře a čekají až jim někdo něco nabídne, Jen tu rozdělují společnost, pomlouvají a uráží hlavu státu. Na štěstí lidé nejsou hloupí a na ty jejich štěky nejsou zvědaví. Jeden lepší než druhý.

(29. 01. 2018 13:40)

Milann:Ještě nedávno komedianti kradli slepice na vesnicích a jaké prasata se z nich stali.
Naše chyba nemá se každé svini lest do *** a krmit ji nezaslouženě.

(29. 01. 2018 12:33)

montevideo:Mně je smutno z toho, že stejně jako antizemanovci běsní i media. Ještě jsem nečetla žádný objektivní věcný nezaujatý komentář.

(29. 01. 2018 11:27)

dandova:Vždyť je to jedno, kdo tam je.

(29. 01. 2018 11:16)

-FBI-: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(29. 01. 2018 11:12)

japome:

(29. 01. 2018 11:17)

kovar:

(29. 01. 2018 21:50)

japome:prý slavní reagují - no to mě po..r

(29. 01. 2018 10:07)

snehulak:Mám z těch frustrovanejch, zklamanejch, falešnejch, křivejch tlam, co marně volili loutku Drahoše za prezidenta nádherný pocit. Jaký vztek čiší z jejich prohry a zklamání a jejich předstírání, že JIM to nevadí, že jedou dál a just prezidentovým slibům tu společnost rozdělí, aby pochopil, že aspoň tohle dokáží.

(29. 01. 2018 09:27)

montevideo:Z jejich reakcí je zřejmé, že nejsou zralí pro demokracii. Neumí respektovat názor většiny.

(29. 01. 2018 09:43)

jiznicechy:Tak jsem si prohlédl naše "slavné" - nejvíce mne zaujala zvracející Kateřina Kornová. Jen mne zaujalo, že se jí nechtělo zvracet v době, kdy se kurvila s ženatým Petrem Jandou, kterému umírala manželka na rakovinu. To se sama ze sebe nepoblila?
Pan Drahoš jednou řekl, že by volební právo měli mít jen ti s titulem. Takže jejich modla by většině z nich volební právo ani nedala - Geislerové se základním vzděláním jako první!

(29. 01. 2018 07:19)

vlasta1:Ona když bylo třeba tak roztáhla nohy před fotoaparátem ale ono již ji to nejde kvůli létům a tak zatrpkla.

(29. 01. 2018 16:11)

Bedoslav:Nevážení umělci, neděkujem, odejděte. A první se podívejte na svého idola v Brně, včetně výstižných komentů pod videem. Je to symbol noblesy a inteligence.
http­s://ww­w.you­tube­.com/w­atch?­v=Mu1ud­SjOP­JI to je úroveň, že ?

(29. 01. 2018 07:06)

zvonik54:OSOBNÍ NAZOR:
Víte co je zajímavé? Já osobně jsem nakonec volil Zemana. A víte proč? Poněvadž z těch dvou jsem volil menší zlo (pro tuto zem...). Nechápu proto lidi (i z uměleckých kruhů), kteří na popud loupežníka Topola, vexláka Horáčka, lhářského hulváta Kalouska a toho klerofašisty z ministerstva kultury (jehož jméno nebudu ani psát!), nám nerozhodnutým do druhého kola chtějí radit (včetně všichni věřící z KDU-ČSL ostatním věřícím), abychom se spolčili s reálným Ďáblem a Satanem proti Zemanovi a volili politicky hloupého a manipulovatelného Jiřího Drahoše, který MUSÍ MÍT DO POSLEDNÍHO PŘEDVOLEBNÍHO DUELU V UCHU SLUCHÁTKO, aby mohl poslouchat rady toho podsvětního Ďábla, co má odpovídat. A z té blbky Báry Štěpánové, plné nenávisti k Zemanovi, se mi naprosto dělá zle, jak jako stará herka prezentuje v médiích svojí nenávist na rozkaz téhož Ďábla.
Proto jsem zvolil Zemana také. I když můj hlas voliče byl..., jako bych vůbec nevolil. Čili, pochybuji, že někdo uvažoval strjně jako já..., abychom tím zvrátili volbu na stranu Zemana.

(29. 01. 2018 01:47)

Petr slejhar:Tady jde spíše o to,že narozdíl od pana Profesora Drahoše má pan Miloš Zeman dlouholetou zkušenost a ví jak k tomu přistupovat aby s ním s prominutím vyjebávali a tvrdit že nás prezident je spolčen s panem Putinem je hodně komické on sním vyjednává obchody protože do Evropy se všechno prodává pod cenou to jedině tam dělá a pan Drahoš je hodně pro Evropský ten by skákal jak by pískali a my by jsme se měli hůř než teď a myslím si že se špatně nemáme

(29. 01. 2018 01:09)

PetraMori:Nejvíc mě pobavil Zeman, když říkal, že si vezme za poradce ekonoma Bakalu,, kauza Bakala jak říkal Zeman největší TUNELÁTOR,,, KDY SE LIDI DOČKAJÍ SPRAVEDLNOSTI????

(28. 01. 2018 23:30)

Tomas Brozak:Jsem zvědav kdo z vás dodrži slovo a bude emigrovat,hollywood na vás čeká

(28. 01. 2018 23:23)

salto: holywoodské hvězdy už drží stávkovou pohotovost, jak se bojí o svá místa

(29. 01. 2018 08:10)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy