DISKUSE K ČLÁNKU

hanka666:Klus nemůže emigrovat. Vždyt by se nikde jinde neuživil.

(27. 01. 2018 17:39)

kritick:V téhle volbě zvítězila moc bezmocných. Bezmocní, makající za min. mzdu, ponižováni a okrádáni svým tzv. šéfem "podnikatelem", nemajíce jiných práv, než makat a makat, aby uživili rodiny, se tomuto systému vzepřeli! Byl to jejich jediný slyšitelný výkřik do tváře Kalousků, Drahošů, Vetchých, Hašků, Bergrů, Hilscherů, Fischerů, Klusů, Absolonů, Horáčků, Hermanů, Bělobrádků, Jurečků, Topolánků, Jandů, Mádlů a ostatních tzv. celebrit, umělců a politiků, kteří jsou blízko u koryta, jenž veřejně a drze hodně nahlas podporovali Drahoše a tím se vysmívali chudákům, kteří tuto možnost v žádném případě nemají a nemůžou mít, protože nejsou u koryta a všichni uvedení na ně zvysoka se.rou a říkají jim lůza primitivů a neschopů, přitom mnoho z nich třeba jenom v životě tu šanci nedostali, právě kvůli těmto celebritám! Tak tato lůza hlupáků, primitivů a neschopů se sebrala, a vyjádřila svůj nesouhlas s postojem těch mocných. Chtěla tím ukázat, že by byla potřeba brát vážně i je, dát jim šanci! Takhle v praxi vypadá moc bezmocných! Protože bezmocných je vždycky víc, než mocných. A pokud si mocní nezačnou vážit bezmocných, dopadne to tak, jak to dopadlo!!!

(27. 01. 2018 17:30)

isolda666: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(27. 01. 2018 17:36)

kritick:ano, patřím mezi ty mocnější, ale moc si vážím lůzy a dávám příležitost lidem, kteří by ji nikde jinde v životě nedostali, a věřte mi, vrací se mi to!

(27. 01. 2018 17:41)

rentierskej: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(27. 01. 2018 18:36)

hadaja:Řekla bych, že je to moc pěkně napsané.Nebyla jsem voličem pana Zemana, ale když přihodili Topolánka, tak mi bylo jasné, že to ne, z hrůzy, že by to mě l snad dostat on, jsem volila pana Zemana, vlastně jsem ani nevěděla, kdo je p Drahoš, kromě toho,že má tituly.Když se začala jeho paní tvářit, že je skoro paní prezidentová, každý den jiný obleček a šla agitovat mezi babky na posteli v DS a zlatý hřebík večera , když se ukázala na TV Šlágr u paní Bubu a uviděla jsem pana profesora v TV , jak neví, co má říct, neumí reagovat, tak nebylo co řešit, a o tom to je.Někdy méně znamená více.JHsem zvědavá, kolik toho paní DRahošová udělá pro seniory, když byla tak odhodlaná jim pomáhat, Možná, kdyby ty rozfofrované peníze od Horáčka a spol. vynaložili na bohulibější záměry, udělali by lépe, no Bohužel.Zatím mi pořád není jasné, čím pan profesor tak okouzlil naše VIP a v čem by byla změna, děkuji za odpověď, to by mně moc zajímalo.

(27. 01. 2018 17:45)

kritick:změna by byla v tom, že by se prasata vystřídala u koryta. Zemanova prasata by byla vytlačena Kalouskovýma a Bakalovýma prasatama. Takhle se nic nemění...

(27. 01. 2018 17:58)

citrooon: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(27. 01. 2018 17:26)

ferdiznac:Přesně jsem věděl, že se bude Blesk ptát zkuřky kluse a podobných hnusů. Ani mainstreamová pětiletá antikampaň nepomohla. Tak emigrujte, pseudoumělci

(27. 01. 2018 17:20)

diskutujici:Co driv - brecet nebo zvracet z tech "umelcu"?

(27. 01. 2018 17:18)

starypes: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(27. 01. 2018 17:24)

kapturek:tam se blije furt, vsak se staci podivat kdo se radi do te kavarny, sami lepsi alkoholici a az po usi zadluzena spina

(27. 01. 2018 17:37)

malejavelkej:Tak já jsem rád, že se tady ti rádoby umělci odkopávaj - budu vědět, na čí koncert, film nebo divadlo si nekoupím vstupenku.

(27. 01. 2018 17:17)

1pravda1:HLAVNĚ RESPEKTUJME V KLIDU VÝSLEDEK SVOBODNÝCH A DEMOKRATICKÝCH VOLEB. A HLEDEJME, ZA PĚT LET TADY BUDE DOUFÁM TAK SKVĚLÝ KANDIDÁT, ŽE VYHRAJE NA CELÉ ČÁŘE A NE TAK TĚSNĚ. Hlavně už se nenechme vtáhnout do nenávisti, která začala před pěti lety fakáčem na Vltavě, protože někteří se chovali jako šílení, když nebyl zvolen Schwarzenberg.

(27. 01. 2018 17:14)

kklx: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(27. 01. 2018 17:10)

jen-pro-mne: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(27. 01. 2018 17:10)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy