DISKUSE K ČLÁNKU

gutta:Tak toto je ina postavicka..
Hodil by sa skor do filmu horuce strely alebo do nejakej parodie na hlavu statu.
Je pravda zev D3B1LIZME Slovensky prezident a Slovenska vlada nezaostava za Vasou.
Pekny den na hrad hurvinek.

(30. 01. 2018 09:17)

repelos: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(30. 01. 2018 08:57)

jen-pro-mne: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(30. 01. 2018 08:56)

oldinek:Že se nenavážejí do platů europoslanců ti tam sedí úplně na nic,co pro ČR vyjednali?

(30. 01. 2018 08:54)

sichlhamr: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(30. 01. 2018 08:52)

cardfalkenau:Bludy a výplody pražské kavárny která se nemůže smířit s porážkou. Drahoš by na tom byl stejně. Novinářské výplody už by měli skončit a vzít si slova prezidentského kandidáta Michala Horáčka, prohrál jsem a musím respektovat, Zeman je můj prezident.

(30. 01. 2018 08:43)

(30. 01. 2018 09:00)

cardfalkenau:A Drahoš byl kandidát pražské sebranky a mafiánů, kteří ho chtěli ovládat. Asi i tvůj.

(30. 01. 2018 12:00)

luder:Třetinu platu Zeman posílá na Klokánky dětem! To by Havel nikdy neudělal!

(30. 01. 2018 08:27)

jjusa: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(30. 01. 2018 08:31)

xiioma: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(30. 01. 2018 08:38)

cardfalkenau:Ještě dnes se na tom přiživuje Dáša.

(30. 01. 2018 08:46)

(30. 01. 2018 08:58)

luder:Z čl./Jiří Drahoš se bez ohledu na přehlídku titulů projevil jako naprostý amatér a diletant. Jeden můj kamarád, který podniká v oboru médií, mi sdělil, že po duelu na ČT byl tak znechucen, že si musel dát panáka. Drahoš každopádně nepřinesl žádnou vlastní myšlenku. Celá jeho kampaň byla přehlídkou nepodložené samochvály, útoků na Miloše Zemana a částečně omílání frází na úrovni omezených, zato ideově pevných politruků v knize, či filmu Černí baroni. Svojí profesorskou namyšleností začíná vyvolávat dojem lovce titulů, který jich má tolik, možná nikoli na základě znalostí, ale především politické angažovanosti a vzájemných úsluh v akademické obci. Nedělejme si iluze, i takoví vědátoři se občas vyskytnou. Typickým příkladem je soudružka Merkelová, která by se s profesorem jistě výborně shodla. Podle německých médií zcela jistě. Konec konců, někdo dostane titul za politickou angažovanost, jiný za sexuální orientaci a profesorů přibývá jako elity národa. Jen to není vidět na jejich žácích. Úroveň znalostí klesá, i když počet vysokoškoláků roste.

(30. 01. 2018 08:16)

-FBI-: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(30. 01. 2018 08:14)

Otto_Eisenbieger: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(30. 01. 2018 08:16)

jjusa: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(30. 01. 2018 08:20)

bobou:Tak a zase máme o čem psát a debatovat...
To všechno, co je v článku napsáno bylo zřízeno a zrenovováno za předchozích 2 Václavů.
Zeman řekl, že bude používat výhradně auta domácí výroby a to talé dodržuje. Je logické, že jako reprezentant našeho státu nebude jezdit ve Felicii. Auta má zdarma od továrny Škoda a nás poplatníky nestála ani korunu.
Co se týče ubytování nejvíce nás stáli úpravy a zvelebování za p. Klause. Zemanovi pouze vymalovali.
Letadlo také zdědil ve stavu v jakém se nyní nachází po předchozím vládci.
Co se týče platu a renty tu si sám také neurčil, nýbrž je odsouhlasila v součastné výši celá vláda. A je všeobecně známo, že na rozdíl od těch dvou předchozích prezidentů celou mzdu dává na snížení státního dluhu a charitu.
Závěrem upozorňuji, že nebyl můj favorit ve volbách, ale nesnáším pomluvy, polopravdy a falešné osočování.
O znovu zvolené hlavě státu je rozhodnuto a novináři by se konečně měli začít zabývat zase něčím užitečnějším než štvavými články. Že si tohle nedovolovali na předchozí prezidenty?

(30. 01. 2018 08:09)

amej:No a proč si asi myslíte, že chtěl na hrad Drahoš. Zeman jako jediný prezident věnoval roky plat na umazání státního dluhu a poslední rok na opuštěné děti. Opět trapný pokus.

(30. 01. 2018 07:55)

kozomrd_honza54: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(30. 01. 2018 07:53)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy