DISKUSE K ČLÁNKU

mini:Pane Drahoši,však jste také d ů c h o d c e,co nás podceňujete!

(10. 02. 2018 13:58)

ellyane:Dobrý den všem,
místo zvažování kravin by se měl přidat k paní Drahošové a obrážet s ní Domovy důchodců, vždyť se v tom našla a má o zábavu postaráno....

(10. 02. 2018 13:57)

dingous:...jo, a těm nemohoucím staříkům se jistě líbí, jak si Drhošová dělá legraci z nemohoucího prezidenta

(10. 02. 2018 14:01)

homolka08: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(10. 02. 2018 13:51)

dingous:koukám Drhošovci mají perný den,
psát pochvaly na tu svou loutku
a na druhou stranu ještě psát sprosté kecy, kterými chválí Zemana,
aby pak pod to mohli psát, že Zemanovci jsou sprostí
tak si pěkně zaplní agitací celou diskuzi sami

(10. 02. 2018 13:50)

baronessa:Pane Drahoši. Nechápu, jaké ještě místo v politice hledáte? Že jste politikem nikdy nebyl a stále nejste, jste předvedl před několika málo dny. Nemohl byste stále řečnit "s tahákem v kapse" - anebo uchu. Jestli vám nestačilo toto historické znemožnění... Můžete být kapacita ve svém oboru, ale ve svých zralých letech jste politická nula. Svůj čas jste už propásl. Ponechte místo jiným, schopnějším. Vraťte se k rodině, tam budete užitečný.

(10. 02. 2018 13:46)

pivotman:Balíku. Když jste na dně, tasíte Havla. To že díky jemu světu vešla tehdejší ČSR ve známost a padal komunismus ve všech okolních zemích, to se Vám asi nehodilo, jinak nepíšete takové bláboly. Zeman se proslavil, bohužel, zatím jinak a to na Východě jen poslušným panáčkováním. Jinde o něho nestojí. To je pro nás špatně.
Líto mi Vás není, jste kovaná stará struktura a to jest celé. Oháníte se věkem Drahoše a sami volíte nemocnou osobu o 5 let starší.

(10. 02. 2018 13:43)

balika: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(10. 02. 2018 13:52)

citrooon: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(10. 02. 2018 15:34)

pivotman:Vy co tady urážíte Drahoše si nevidíte na špičku nosu. Řvete z hlouposti a beznaděje. Pro vás málo známého člověka se stal Drahoš důstojným soupeřem Zemana, ostříleného politického harcovníka, spolutvůrce opoziční smlouvy, a další se neradi jinde dočítáte. Neuznáváte nic jen dnešní bordel v naší zemi? Dávejte mi klidně nadávky, tady je to stejně platforma proruských trollů, je ale smutné, že je beztrestné hrubě urážet profesora, akademika. Chybělo opravdu málo a byl naším prezidentem. Místo toho máme v čele hulváta, se kterým to budeme muset ještě 5 (?) let vydržet. Nemít Zeman své "jisté" tak se Drahoše tak nebál.

(10. 02. 2018 13:33)

balika: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(10. 02. 2018 13:39)

malenabald:No, ono totiž Zemana urážet je povinnost, urážet Drahoše se nesmí...

(10. 02. 2018 13:44)

bohatypoodnikatel: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(10. 02. 2018 13:56)

zada:Pane Drahoši, já myslela,že lidi ve Vašem věku jsou moudří a chápaví. Ale jak je vidět tak ani stáří rozumu nepřidá. U vás je to znatelné. Je mi Vás líto.

(10. 02. 2018 13:31)

katerina78:Drahoši, co vy zvažujete, v 70 letech, vy nejste politik.
Vy jste jako osobnost skončil, vy jste nepřesvědčil ničím, lidi, co vás volili, vás volili jenom proto, že chtěli zmenu.

(10. 02. 2018 13:19)

Neubert:Tak se zamyslete, proč lidé chtěli změnu.

(10. 02. 2018 13:22)

deska:Má 68 let, prezident 73 let.

(10. 02. 2018 13:24)

Sittowa: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(10. 02. 2018 13:58)

Neubert:Článek 63
(1) Prezident republiky dále
a) zastupuje stát navenek
Citace z Ústavy, pravomoce prezidenta...

Když Klaus ukradl v Chile pero, nabyl svět dojmu, že jsou všichni Češi zloději. Je nebezpečí, že v zahraničí budou mít, na základě úrovně reprezentace stávajícím prezidentem, dojem, že jsou Češi permanentně namazanými zombie usilující o začlenění ČR do Ruské federace. A předesílám, že jsem se s tím už dávno smířil, protože jsem Zemana nevolil, takže mám svědomí čisté. Stydět by se měli spíš jeho voliči. Na Youtube se "virózou" našeho "reprezentanta" baví celý svět. Pochybuji, že by pan Drahoš v prezidentské funkci dal někomu příležitost k podobnému výsměchu české hlavě státu jako Klaus nebo Zeman.
Naštěstí Zemana do civilizovaných zemí na státní návštěvy nikdo nezve.

(10. 02. 2018 13:19)

karolin111:No, já myslím, že jsme celému světu ukradeni. Ten má svých starostí dost.

(10. 02. 2018 13:25)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy