DISKUSE K ČLÁNKU

najka:Vůbec je to ostuda, že se ti všichni vypráskaní politici, kteří byli na jaře nezvoleni cpou do senátek!!!! A to se ještě stihli dobře napakovat na odstupným!!! Měl by být zákaz kandidovat tam, kde nebydlí! A ještě to některým nestačí, tak honem dupky do komunálek!!! Jsou to všechno h ajzlové, kteří to dovedli tam, kde to je!!! Poslancování by měla být čestná funkce a ne organizovaná zlodějna!!!!

(21. 09. 2010 09:33)

zada:moje řeč, nejmíň 5 let pauza od jakýchkoli veřejných furnkcí, a pak můžeš zase kandidovat, a ne přeskakovat jak slepice z bidýlka na bidýlko...

(21. 09. 2010 13:57)

komarius:

(21. 09. 2010 09:23)

hajabusa: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(21. 09. 2010 09:14)

janamala:že se paní Němcová nevyžvejkla, když stála v čele těch podvodů, ždímání republiky a jejich občanů. Míra alespoň zalezl jako krtek, aby si náhodou na jeho ukradený penízky neposvítili, ale tato dáma má tu drzost, že ještě bezcharakterně "natírá", (přestože má pravdu). Byla ale tohoto kolotoče zásadní součástí, plive tedy i sama na sebe.

(21. 09. 2010 09:08)

ondatra:Nechápu, jak chce paní Němcová oddělit ODS a chování jejích členů, které je navíc v naprostém rozporu s tím, co ODS hlásá. Copak to není právě ODS, která léta tvrdí, že každý se má o sebe postarat sám? A kdo jiný by se o sebe měl postarat sám než bohatí lidé? Proč ODS nepřesvědčí Talmanovou, aby se rodičovského příspěvku vzdala? Skutečně si ODS myslí, že český volič je úplně hloupý a znovu ji bude volit?

(21. 09. 2010 09:04)

siroky11:Jo, je hloupý a moc. Podívejte se na výsledky voleb, jak tuto pakáž z ODS, co rozkrádají tuto republiku, lidé stále volí!!!

(21. 09. 2010 09:13)

spoon:a koho měli volit, ty masturbante, ten oranžovej komoušskej xindl?!?

(21. 09. 2010 09:40)

qqqq:Je fakt že členka "Ladies" klubu ( nebo jak se ten snobský spolek jmenuje) bude v senátu myslet naprosto odlišně . Bude sloužit společnosti - jak se tím všichni hraboši ohánějí. Senát slouží jen zájmům jejich členů . Je potřeba je naházet do Vltavy jak to kdysi udělali naši předci. Jiní lidé než Talmanová tam sedět nikdy nebudou !!!

(21. 09. 2010 08:40)

zada:No snad ti v Kutný Hoře jsou rozumní a vědí koho zvolit, ne?... Uvidíme jak jim to pálí.....Kutná Horo ukaž jak smýšlíš a koho chceš jako svého představitrele, budu to sledovat......

(21. 09. 2010 13:58)

milo:našeho národa nejsou jen Topolánek s Talmanovou, ale celá politická scéna...tak co jim vyčítáte paní Němcová, jste stejnou ostudou jako oni...tak radši mlčte...mlýny melou někdy hooodně pomalu, ale na každého jednou dojde...a já doufám, že na naši politickou scénu dojde velmi brzy...bez vás sice nebudeme mít pomyslné "vedení", za to nebudeme viditelně krachovat i jako stát i jako svobodní občané na kterých se politici přiživují jak bacili...

(21. 09. 2010 08:33)

kendex:Myslím, že na ni nikdy nedojde.

(21. 09. 2010 08:38)

ma-o:Každy kdo je v ODS je ostudou, doufám, že to voliči patřičně ocení a Talmanovou nepustí do senátu. Ať je živí Dalík.

(21. 09. 2010 08:31)

mercure:od odchodu V. Klause z funkce v ODS to s Vámi šlo s kopce. Nástupce pana profesora byl opravdu jen chlas gulama, ale bez mozečku. Své manýry roznesl celou ODS jako mor. Mno a to, že mor zasáhl i ty nejbližší, to se fakt dalo čekat. Jsou ostudou našeho národa a pro mne vždy byli! Nebýt ročník 64 tak fakt vážně, tak jak před lety jiní, ale já ne z politických důvodů, ale morálních, opouštím tuto ,, Kocourkovskou republiku" .

(21. 09. 2010 08:15)

sakra:Já jsem ročník 1946 a dodnes lituji toho, že jsem v roce 1968 neemigroval a dokonce jsem byl vždy hrdý, že jsem Čech. V posledních letech už tak velkou hrdost díky "politklům" nemám.

(21. 09. 2010 11:00)

sirena:No vždyť oni taky emigrovali jen kvůli prachům, o nic jiného jim nešlo. Některým to vyšlo, něktěrým ne.

(23. 09. 2010 12:28)

mujboze:40 let komouškýho systému je rakovina, která poměnila DNA nejen našich vyvolených - co si o obou lidí myslí - viz diskuse pode mnou.

A nakonec ta degenerace koumoušským DNA není až tak nepříjemná jak pro Talmanku, Němčici a 99% spolubojovníků za lepší osobní zítřek

(21. 09. 2010 08:04)

bobina:která je poplatná každému svému nadřízenému a každému zobe z ruky jeho zrní! Je to nakonec jedno,zda je to pravice,nebo levice,je to vždy jen a jen o konkrétních lidech a ty jsou na obou stranách politického spektra diskutabilní. V každém větším seskupení se najdou slušní lidé,ale ty většinou upozadí a zatlačí do vyjetých kolejí ti,kteří už v tom umí chodit,takže nejsem optimistka,že by se s vládou pravice něco zlepšilo. Jen se více vyčistí peněženky těm méně majetným a zvýší konta těm více majetným a za čtyři roky budeme poslouchat jak to nevyšlo.

(21. 09. 2010 07:49)

587587:není to ta paní, co užívala dvě služební auta současně a neviděla na tom nic divného a druhým přitom jezdil její syn? Takže jedni za 18 a druzí bez dvou za dvacet

(21. 09. 2010 07:48)

alena2010:jako poslankyně nepředvedla vůbec nic, zdá se, že její současná kariéra stojí na sexu s Topolánkem a rozbití jeho manželství

(21. 09. 2010 07:16)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy