DISKUSE K ČLÁNKU

sirena:To bylo řečí a článků jak je hnusné, když Paroubek chodil na předvolební setkání s těhotnou Petrou, ale když se jedná o ODS tak je to v pořádku

(28. 09. 2010 06:15)

fiiikulka:no, brečet nebudu, takže útrpně a hystericky...

(27. 09. 2010 19:11)

zkrat: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(27. 09. 2010 17:01)

sakra:Ať jdou do háje všichni co běhají po náměstích a domech, protože ani jeden z nich to nedělá v politice pro lidi, ale jen pro peníze a svůj blahobyt.

(27. 09. 2010 13:12)

tomik999:Přesně tak, jedinej, kdo kuriozně dělá změny, je Bárta, který se snaží odstřihnout od starého ministerstva dopravy. A to říkám přesto, že jsem VV nevolil, ODS a Top 09 jsou ale ve vládě docela pasivní, přestože jsou u moci, i kdyý volby vyhrala CSSD...

(27. 09. 2010 19:14)

(27. 09. 2010 19:56)

tomik999:Myslím si, že pan Bárta už opravdu vydělávat nepotřebuje, ale hlavně jsem psal, že se opravdu snaží šetřit a dělat reformy, i kdsyž do toho člověk samozřejmě nevidí...tj. soudit podle činů, ne předvolebních akcí, o čmež je i tenhle článek...

(27. 09. 2010 20:11)

kozmix:A metro je plné hesel, co vlastně ODS dokázalo. Nedokázali vůbec nic. Veškeré projekty, které udělali jsme platili my a myslím že mnohonásobně předražené. Chce to stávku, převrat. Ne jako v 89, ale pravou revoluci. A v každé revoluci na celém světě v dobách minulých ne tak dávných tekla krev pokud šlo opravdu o revoluci a ne o tiché předání moci jako to bylo tady v 89. Obdivuji pravici, že má vůbec ještě odvahu chodit mezi lidi, ze kterých dělají žebráky. A bude hůř...

(27. 09. 2010 12:47)

gevi:Tak vy voláte po krvavé revoluci. Kdo tedy myslíte, že by měl stát v jejím čele? Nebo by to mělo být jen neorganizované běsnění lůzy včetně věšení lidí, kteří se vám nelíbí, bez soudu na kandelábry? Znáte lidi, kteří by se po té vaší revoluci postavili do čela obrozeného státu? Odkud by se vzali a jak by byla zajištěna jejich čestnost a oddanost lidem? V každé revoluci se totiž do čela dostane dost velké množství bezcharakterních a hrabivých lidí, kteří i ty revoluční ideje převrátí ve svůj prospěch, popřípadě stále dál pokračují v likvidaci "nepřátel" revoluce. Tak vraždili vítězové Velké francouzské revoluce své bývalé přívržence, tak vraždill Lenin, Stalin i Hitler, který se do čela dosta víceméně parlamentní cestou. Myslíte, že by tato nová revoluce získala na svou stranu většinu obyvatelstva nebo by je musela "získat" násilím? Možná se chybně domníváte, že vaši nechuť k této vládě sdílí úplně všichni. To je jen pár otázek, které člověka napadnou, když slyší krvavá revoluce.

(28. 09. 2010 15:40)

kozmix:Co je to za předvolební boj? V sobotu na pouti na Proseku Praha 9 byla strana ODS, která rozdávala placatku vína. Ke mě 32 letému se nedostala ani jedna ikdyž jsem o ni nestál o co větší bylo mé překvapení když si jej s košíku rozdávajícího nejspíše studentského brigádníka brala mládež zhruba 8 až 9 třída a na každém kroku jsem takovéto potkával jak radostně popíjejí. Nevím zda jsou tohle účelně "vyhozené peníze" na předvolební kampaň. Dva dny před tím mě v parku přátelství na proseku stejné lahvičky s vínem dala jiná brigádnice všechny se slovy "ať se s tím nemusím tahat." Jsou tyto kampaně k něčemu? Co si mám o straně ODS myslet když vlastně opíjí mladé "školáky" a tímto předvolebním tahem vlastně podporují alkohol u mladistvých? To už se stotožňuji spíše se SZ a nezávislými, kteří na výše zmíněné pouti rozdávali dětem balonky. Myslím, že více výchovné. Nevolím ani jednu z uvedených stran, ale co udělalo ODS na Praze 9 odsuzuji a doufám, že v pubertálním věku mých dětí již tato strana nebude mít na takovéto lahvičky s vínem, ze kterých by se mi děti mohli opít. Pravda, mohou se opís z jiných zdrojů, ale ty budou snad méně snadné a nebudou pod záštitou takové "(ne)morální" strany jako je pro mne ODS. Také nemusím VV, ale v parku na Proseku také uspořádali "hezkou" předvolební akci, kdy mysleli i na děti i na rodiče bez alkoholu. ODS už neví co by a asi vědí nejlépe, že z alkoholu benzínu a cigaret jde nejvíce peněz na jejich platy. To příště budou rozdávat "KUSOVKY?"

(27. 09. 2010 12:43)

stastnyjim:Ty seš dobrej. To, co se dalo napsat jendou dvěma větama, jsi rozmatlal do mnohoslovnýho blábolu, bez hlavvy a paty. Zkrátka nelíbí se ti, že ODS rozdávala mladistvým alkohol. A je to. Bez žvanění.

(28. 09. 2010 15:44)

zirafa:inteligentní volič se nerozhoduje podle předvolebních trapných hesel a šaškáren....na druhou stranu je pravda, že mnohým stačí na přesvědčení nereálné sliby a guláš zdarma.....

(27. 09. 2010 11:49)

(27. 09. 2010 12:45)

kozmix:Jako fáááákt????????

(27. 09. 2010 12:56)

(27. 09. 2010 13:13)

(27. 09. 2010 13:25)

zirafa:zkrat, to by se jeden pos(r)ál.... máš pravdu, se svým volebním gulášem na ně nemám.... ale stejně nemají záruku, že je i ti případní výherci budou volit.... já bych sebrala auťák, slušně poděkovala a dala hlas někomu jinýmu....

(27. 09. 2010 13:33)

majka-ot:Teď mi přišel emailem "Dopis panu prezidentovi". Je podepsán Jirka Nekovář, se žádostí pošlete dál, třeba se dopis dostane, kam patří.Měli by si ho přečíst všichni politici.Asi by se nazastyděli, ale třeba by začali trochu přemýšlet nad jeho velice pravdivým obsahem a nad tím, že obyčejný občan už jich a jejich politiky má dost.

(27. 09. 2010 09:59)

hevulka:Ten jsem minulý týden dostala taky a taky jsem ho hned přeposlal všem mým známým. Je to bohužel všechno pravda. Jenže politici i když se jim to dostane do ruky, tak jsou zaslepeni svou mocí a penězi a jen mávnou rukou.

(27. 09. 2010 10:34)

jihanca:To je k nevíře, jak se pravičáci snaží oblbovat voliče vztahem k dětem, přitom pro ně fakticky nic nedělali. Jinak by v Praze nebyl problém umístit dítě do školky.
A Blažkův slogan Tradice a budoucnost bezpečnosti v Praze (nebo tak nějak) mě taky pobavil. Člověk, který patří k nejzkorumpovanější garnituře politiků (např. získal podezřele byt od společnosti Navatyp), nám chce tvrdit, že přispěje nějak k naší bezpečnosti... Leda by odstoupil z politiky úplně.

(27. 09. 2010 09:40)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy