DISKUSE K ČLÁNKU

manolla1:Zajímá mne, který úřad ji příspěvky přiklepnul - tam musí mít nehorázný bordel! A měl by si to někdo zodpovědět ! Jinak si ale myslím, že Talmanová - má tak jako tak - nahrábáno na mnoho let dopředu !!!

(17. 10. 2010 01:31)

baronessa:tak bohužel-pokud má na tuto dávku ze zákona nárok, není nic protiprávního nechat si ji vyplácet. Jiná věc je, že by se jí mohla okázale zřeknout a převádět ji třeba na charitu, ale proč by to dělala, že jo. Už z toho, jak postupovala, je vidět, že je děsná nána. Naštěstí jí voliči zabránili vstupu do Sněmovny. Ať se živí, jak umí, však má dost vlivných známých. Třeba z dobročinných akcí se zbylými konzervami.

(17. 10. 2010 06:29)

soica.flatulescu:Strana modrých supů ji padnout určitě nenechá.To by v tom,byl čert,aby se pro ni nějaká trafika nenašla. Prodávat do Penny určitě nebude muset.

(16. 10. 2010 22:40)

libor123:Ani Tallmanová ani Čunak mě naprosto nezajímají ale zajímá mě jak nadále buidu moci pracovat a tím vydělávat peníze. A to je pro mě stěžejní. Jestli bude vláda ODS nebo ČSSD je mě naprosto jedno.

(16. 10. 2010 22:22)

miriam:Asi tě to hodně překvapí, ale ono to zas až tak úplně jedno není ;-) Ale samozřejmě máš právo to nechápat...

(16. 10. 2010 23:20)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy