DISKUSE K ČLÁNKU

milo:jako premiér by měl vzít rozum do hrsti a ty svi.ně konečně ze státu vypakovat

(21. 10. 2010 12:45)

carmela85:Podporovat rasistku!!!!

(20. 10. 2010 15:10)

karel128:Ty si velká 3,14ča. Podle tebe budeme neustále všichni lhát o cikánech, jako politici a hlavně média..? Je to stále stejné jako za bolševiků,..co se týká cikánů, tak v médiích samé lži a hlavně "CENZůRA". To politici stále vykřikují demokratický stát,..svoboda slova,..a přitom když člověk řekne pravdu, tak je RASISTA..?!?! Nikde tu cikánskou lůzu nechtějí, nikde se s nimi neserou, všude je deportují zpět když je poznali,.."a dnes už je znají", jen neustále ve světě náš stát pomlouvají, lžou a dělají nám ostudu..!! Již ani Kanada s Anglií nevykřikují že jsme rasistickej stát, když zjistili co je to za svoloč..!! Tak kdy se již u nás všude konečně začne říkat PRAVDA..?!?! Svět by se měl dozvědět pravdu, kdo je vlastně u nás utiskovaný, kdo má jaké výhody a že je to vlastně naopak..!!! Že prý.."Demokracie, svoboda slova, spravedlnost, pravda a láska zvítězí", ..Ha Ha Ha .. hanba, hnus..

(21. 10. 2010 08:40)

e.44:má u mě Nečas velké plus. A zbytek pravice je jenom podělanej z toho, co by tomu řekla EU a případně Amerika.
Janáčková má rozumné názory a jestli tohle je rasizmus, tak jsem taky rasistka a vůbec se za to nestydím.

(20. 10. 2010 15:07)

anka:me je uplne jedo co rekne EU ci Amerika.....ale s vami tentokrat souhlasit nemohu.....cesti romove jsou ceskymi obcany stejne tak jako vy ci ostatni.....jednak nejsou vsichni stejny......ano, je mezi nimi velke procento socialne nepriz­puso­bivyc­h...­...a­le podaporit nekoho kdo si mysli a verejne prohlasuje "Bohužel jsem rasistka, nesouhlasím s integrací cikánů," : "Já už ty cikány opravdu nemám kam dávat, já bych prostě musela jenom mít ten dynamit a odstřelit je."...je hnus...Problemy jsou od toho, aby se resily a ne aby vyvolavali nenavist....protoze at chcete nebo ne....pokud se to resit nebude...budou problemy jenom narus­tat.­....pr­oble­my s casti skupiny jsou - ne proto, ze by byli romove.....ale protoze se jedna o rodiny bez vdelani, zijicich na hranici chudoby....kteri od malicka znaji jenom nenavist od ostatnich a doma casto nemaji zadnou vychovu a casto rodice s mnoha problemy......

(20. 10. 2010 15:30)

e.44:anka, to jádro pudla jsi vystihla přesně hned na začátku. Čeští romové jsou českými občany stejně jako já, ty a ostatní. Žijí tu s námi už po spoustu generací. Rozhodně měli dost času se už dávno přizpůsobit. Proto nevidím žádný důvod k tomu, aby se k nim stát choval jinak než ke všem ostatním občanům. Není žádný důvod k jejich zvýhodňování v žádném ohledu a už vůbec ne na úkor ostatních. Zvýhodňováním je totiž stát podporuje v jejich asociálním chování místo aby je dotlačil k přizpůsobení.
A pokud se k nim stát bude stále chovat jinak, než k ostatním, tak romská otázka nebude nikdy vyřešena.

(20. 10. 2010 16:04)

anka:souhlas s tim, ze vsichni cesi, at romskeho puvodu ci jineho maji stejna prava a povinnosti......a je na statu, aby si to ohli­dal.­....­.dos­pele jedince uz nezmenime.....ale mame sanci mit vliv na jejich deti.....takze tam bych investovala a tem detem bych se snazila pomoci....protoze tam to ma smysl....

(20. 10. 2010 21:05)

hitovka:Anka, ty v okruhu deseti kilometrů nemáš asi žádného cikána. Žij s nima aspoň rok a obrátíš své názory o 360 stupňů.

(20. 10. 2010 23:39)

moravacka:nechapu dost dobre, jak by se to dalo provest, jelikoz na deti ma nejvetsi vliv rodina, coz dokazuje taky momentalni 'ukaznenost" ve skolach, ale souhlasim s tim, ze opravdu malicka "mensina" z cikanu jsou taky slusni lide. Mam ve svem okoli jednu rodinu uz je to vlastne treti pokoleni a nikdy zadne problemy s nima nebyly. Jenze to je opravdu "kapka v mori".

(21. 10. 2010 00:42)

russoo:Ano souhlas a nejvíce jim pomůže stát, když je přestane upřednostňovat nad ostatníma.Bez nadstandatní péče se budou muset o sebe postarat sami.Mě docela naštvalo, když jsem se dozvěděl, že v našem městě jim Ob.úřad v létě kupoval aut.pračky.Prý aby mohly svým dětem vyprat a chodili čisté do škol....Od léta máme v našem městě v zastavárnách velký výběr nových praček.Tak je to s vaší podporou integrace cikánů.

(21. 10. 2010 08:07)

milo:anka vy jste buď opravdu tak hloupá a nebo tak dobrosrdečná. Aby se vyplatilo investovat do těch jejich fakanů, měli by jim je odebrat z péče, vychovat v děcáku nebo v polepšovně a pak vypustit na svobodu a ať se starají. Žádné výhody, žádné upřednostňování. A že by si stáh ohlídal že plní svoje povinnosti? ...takhle dobře jsem se nezasmála už hoooooodně dlouho. Odkdy se stát stará o něco jiného než o to zda platíte řádně daně aby měl dost do svých kapes? Proberte se, takové uvažování nikam nevedlo po desítky let, tak se teď na ně musí tvrdě.

(21. 10. 2010 12:54)

anka:hitovka......ja vam verim......ale to porad neznamena, ze jeden muze hazet vsechny romy do jednoho pylle.....protoze i mezi nimi je rada slusnych lidi.....na druhou stranu mluvit o skupine, ze nejlepsi je je odstrelit....je hnus......a nevede to daleko k cinu....viz ti kluci, co zapalili barak rodine Natalky.......zadny problem se jeste nevyresil tim, ze na nekoho jenom nadavame, ze nekoho nenavidime.....ze s nimi od malicka nechceme nic mit.......

(21. 10. 2010 00:16)

moravacka:i kdyz v podstate souhlasim s pani Janackovou, tak si taky myslim,ze takhle by se to na verejnosti hlasat nemelo. Jako profesional by si to nemela dovolit, ikdyz je ta demokracie

(21. 10. 2010 00:44)

russoo:Anko vyndej si tu hlavu z písku.Věta "viz ti kluci, co zapalili barak rodine Natalky" je směšná.Oni jim nezapálili barák.Cikáni se do něj vloupaly a nelegálně obývaly.Ještě k tomu se tam otec skrýval před kriminálem.Toto je celá pravda na to jsi ve své obhajobě "poněkud zapoměla"Při své další obhajobě používej hlavně pravdu OK?

(21. 10. 2010 07:59)

moravacka:mate uplnou pravdu

(21. 10. 2010 00:45)

komentator:nemá pevné zásady. Podporuje rasistku jen aby nakopl socany. Copak tak se chovají slušní lidé?

(20. 10. 2010 15:07)

krakonos500: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(20. 10. 2010 15:38)

moravacka:a co ty?

(21. 10. 2010 00:25)

milo:nikdo není dokonalý, ale alespoň to veřejně nereprezentujeme jako hlas státu...na Pirátské straně je vidět, jak jednoduše se může do politky dostat naprostý idiot a nicka. A my ty idioty a nicky volíme už několik let....asi se dám taky do politiky, když jim to rozkrádání prochází už tolik let, tak bych si do důchodu chtěla taky přilepšit, protože díky cikánům na důchody mít nebudeme

(21. 10. 2010 12:57)

milo:odkdy jsou politici slušní lidé prosím Vás?

(21. 10. 2010 12:55)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy