DISKUSE K ČLÁNKU

spoojameht...@...: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(19. 02. 2020 01:46)

hera:Nejvíce mě štve ta Šojdrová. Byla schopna ty sirotky sama vyrobit, jen aby udělala dobrý skutek.Ze všech zemí posbírala 14 prý dětí. A to ji dalo jo námahu. Že jim nedala pokoj. Určitě se o ně někdo staral. Jo europoslanec je halt velice dobré koryto. Komisařku by mohla dělat místo Jourové Kateřina Konečná.Komunistka nebo né, je to fajn baba.

(15. 04. 2019 15:42)

borjar:My vesničané volíme E- poslance doporučené Okamurou , anebo Klausem ml.

(14. 04. 2019 09:14)

mandat:Co delaji tyty poslanci v EU pralamentu pro nasi republiku a pro cele EU ? Odsouhlasi idiotske zakony,ktere jen nas zivot komplikuji, hlasuji proti Madarsku,ktere chce chranit svou zem a nic nedelaji proti Macronovi,ktery necha strilet do svych lidi,protoze demonstruji za sva prava.V EU neni zadna demo­kraci­e,pod­poru­ji se jen veci,co Evrope skodi.Takovy paraziti a zaprodanci by meli vyhnat z Bruselu a prijde cas,kdy pujdou do vezeni. Take mi je zahadou,jak muzou seriozni poslanci tolerovat opileho Junckera ? Na kazdem jinem pracovisti jsou opilci vyhazovany z prace a tento senilni ignorant je denne v lihu a nikomu to nevadi.

(11. 04. 2019 10:17)

kverulant01:Tak jsem se nyní přesvědčila o tom,že českým občanům vůbec nevadí,že 12 europoslanců,z celkového počtu 21 osob,je možné nazvat odpovídajícím jejich charakteru,že jsou zrádci vlastní země a občanů!
Ti co nyní znovu kandidují,těch pravděpobně již nebude 12 osob, které odhlasovaly a souhlasily s tím,aby Evropská unie potrestala Českou republiku za to,že není ochotna přijímat na své území žádné migranty,ale nyní jsem přesný počet nezjistila.
Tito čeští občané,kteří zradili vlastní národ, přece nemohou tvrdit,že jsou nějakými vlastenci a že budou hájit jen to nejlepší pro české voliče,když jim jde především o výhrazné finanční odměny z EU jen pro sebe a jejich rodiny! Jim už přece nemohou dát rozumní a poctiví Češi nový mandát! Mrzí mě zejména za Hnutí ANO,že znovu kandiduje paní Dita Charandzová a pí.Dlabajová,nikomu nic už nevadí, ani taková veřejná zrada-tedy ani panu premiérovi Babišovi! Jsem velice zklamaná a myslím,že se tato situace netýká jen mé osoby,je nás totiž mnohem víc a víc!

(26. 03. 2019 14:23)

hera:Já taky, teda mám stejný názor jako Vy.Ale lidi jsou hloupí, volit je budou, uvidíte.

(15. 04. 2019 15:45)

ohrazenice:Kandidovat budou všech 12 europoslanců kteří hlasovali pro sankce ČR za odmítání imigran­tů!!!!­!!!!!!­!!

(27. 01. 2019 10:53)

žanyn:Nikoho z nich. Chtěl bych tam vidět někoho z SPD či z národních stran. Prostě vlastence a ne politické pleticháře....

(04. 01. 2019 13:43)

kradlous: Tak to jsou ty ksichti které zájmy a priority republiky moc nezajímají.Jim jde hlavně o tučné platy.Jenom sedí v lavici a přepočítavají své "těžce" vydělané eura.To co dělají oni by zvládl člověk se základním vzděláním.

(02. 01. 2019 09:08)

pavel11:anonym01 máš názor beru ale kdo jednou udá je špína,udavač,ksindl a když dobrovolně ze závisti udáva je neskutečný humusák kterému nikdo nevěříje to špína a to jsou politici konstruktivní opozice,aktivisté piráti jsou ne jenom udavačí domácí a i mezinárodní Ondračka jim velí pod krycím názvem křivá pracka.

(01. 01. 2019 15:44)

kverulant01:Jestliže byla jména všech těch 12 osob zveřejněna,to je veřejné udávání? Já si myslím,že všichni ti europoslanci jsou závislí výlučně
na nás voličích a že by měli mít také povinnost sdělovat voličům o čem se v EU vůbec jedná!Já jsem docela náhodou našla na jednom jediném serveru,tuto zprávu hned po skončeném hlasování!!

(26. 03. 2019 14:33)

agfor:Jsem radši, když se můžu lidem podívat zpříma do očí, než abych se před nimi po zbytek života skrýval jako vlastizrádce. Škoda, že je trest smrti zakázaný.

(01. 01. 2019 13:48)

anonymO1: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(01. 01. 2019 13:23)

anonym01: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(02. 01. 2019 11:49)

banany: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(01. 01. 2019 13:17)

peotl: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(01. 01. 2019 12:58)

Actimel:Vystavovat tyto tlamy na Nový rok je trestný čin od Blesku, protože z toho může mít spousta občanů této zničené země, těmito politickými lumpy, srdeční zástavu a smrt! A ještě zveřejňovat provokativně výše jejich příjmů, to abyste hned v počátku lidi asi nas..ra..li!!!

(01. 01. 2019 12:56)

AntonioViseruti: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(01. 01. 2019 12:49)

a-z-: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(01. 01. 2019 12:41)

blackhole1:Udavte se a chcipnete nenažranci! Za to nicnedelani nezasloužite ani 15000! Bezcharakterni ludry.

(01. 01. 2019 12:26)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy