DISKUSE K ČLÁNKU

adri3: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(02. 10. 2025 08:23)

Ladislav Francu:Psychicky v pořádku nebyl nikdy

(02. 10. 2025 08:28)

nadčasový MP:Po kom asi jeho syn zdědil schizofrenii?

(02. 10. 2025 09:40)

jajas:Já mám pocit, že Fiala, jak hned od počátku do debaty naskočil a svůj projev neustále stupňoval a jeho hlas nabíral na intenzitě, tak vlastně nasíral sám sebe čím dál víc a tak tam i čím dál víc halekal. Prostě vybudil sám sebe...a nebo možná vzal větší dávku povzbuzujících prostředků, než měl. 🙂

(02. 10. 2025 09:14)

Volejbal:sežeň si Slovník cizích slov a vyhledej si termín “kultivovaný”, třeba pak budeš psychiatricky v pořádku

(02. 10. 2025 09:31)

nadčasový MP:😁 😁

(03. 10. 2025 14:13)

naidka:Na slavnou super debatu jsem se nedívala, že si postřehy z ní přečtu v Blesku. 🙂 Jak vidno, dobře jsem udělala, kdybych tam viděla to nahnané publikum, špatně by se mi spalo. 😨

blue_Moon:Naidko nešlo o nahnané publikum, ale komunikaci mezi Fialou a Babišem. V tomto případě Fiala prohrál z mého hlediska. Jako kdyby to nebylo, spánek mi politici nikdy nenaruší.

(02. 10. 2025 08:31)

naidka:Sice jsem to neviděla, ale moderátorka určitě stranila fialovi, jak už to v provládních médiích bývá zvykem a proto Babiš nešel do debaty na ČT1, ani se mu nedivím. Tady ten dvojí metr nesnáším, ale (jak už tu zlidovělo 😁) nic s tím neudělám.

(02. 10. 2025 08:40)

majkas:Souhlasím Tereza je hodně fialová. V rámci zachování duševního zdraví se na debatu tohoto typu nedívám. Pro mě jsou zásadní činy a podle toho se rozhoduji, ne cirkus pořádaný ve stylu show jako v USA.

(02. 10. 2025 09:11)

René Hejma:Pan Babiš byl nad věcí , Fialovými útoky se nenechal rozhodit , dokonce se smál nad jeho dalšími sliby jak nebudou zvyšovat daně atd.atd.
Ustál taky ten posměšný smích v obecenstvu. Líbilo se mi , jak pogratuloval Fialovi , že už není nejhorší premiér na světě protože postoupil o jednu příčku !
Pro mně je vítězem debaty pan Babiš !!!

(02. 10. 2025 08:19)

1pravda1:Tak nejhorší byli ti zelení mimoni - hlučeli, tleskali nevěděli čemu 👎 ... super bylo, to už se smáli všichni, když Fiala řekl, že nebude zvyšovat daně 😁 😁 moderátorka nadržující Fialovi - moderoval za ni, skákal do řeči. Babiše se ptá na čapák, na koaliční partnery, ale Fialy se nezeptá na kauzu Bitcoin, kde pralo špinavé bitcoiny dokonce Ministerstvo!, na IKEM, který chtěli odeesáci tunelovat... ani na koaliční partnery, kdy STAN je zřejmě placen organizovaným zločinem a pirátům se nedá svěřit ministerstvo, Bartoš vyhozen na hodinu pro neschopnost... Babišovi nestál Fialo-pazderka ani za pohled, Fiala furt vyskakoval jako čertík a házel ručičkami, chyběly jen jeho králičí uši...

(02. 10. 2025 08:17)

hnhnhn:Ten IKEM je fakt sila. Fiala zadal svym nohsledum ,,zakazku", aby zaridili ,,tichy" odklon penez ze zakazek IKEMU do ODS. A komu se to na ceste nelibi, toho vyhodime z kola ven. To je fakt masakr. A v mediich ticho po pesine.

(02. 10. 2025 09:20)

hnhnhn:👍 👍 👍

(02. 10. 2025 09:21)

blue_Moon:Babiš nebyl ospalý, ale překvapil mě, že dokázal zachovat klídek když pištěl Fiala ! 😁

(02. 10. 2025 08:17)

1pravda1:super ignorace vyskakujícího fialového mužíčka, který dokonce kladl dotazy a už nevěděl jak na sebe upozornit, jako děcko

(02. 10. 2025 08:19)

jajas:Taky si to myslím, Babiš prostě věděl, že čím klidnější bude on, tím nervóznější a vytočenější bude Fiala....což se potvrdilo. 👍

naidka:Vyměnili si s fialou role, určitě jim to poradili poradci. Babiš brzdil a fiala to rozjel. 😃 👎

(02. 10. 2025 08:26)

Uživatel_6202245:Ja som zrejme sledoval inú debatu a Blesk cz ako zvyčajne klame ! Fiala " trepal " čo by chcel a vraj zdaňovať musel aj keď nerad . Babiš sa musel tomu iba smiať a namiesto Fialových grafov uviedol údaje z oficiálnych štatistík EÚ. Fiala sa zosmiešnil svojou neznalosťou ekonomiky . A objektivita CNN .? Diváci pridelení Fialovi v zelených tričkách a všetci mladí a Babišovi okrem dvoch mladých dôchodcovia a samozrejme v červenom ! A " odborníci " ? Všetci s jedným názorom a vrcholom bol nenávistný Buchert z Reflexu ...

(02. 10. 2025 08:15)

Uživatel_5953929:Babiš nebyl ve formě, to snad viděl každý, byl jak "zabržděnej", do debat nechodí, páč ví, že neumí mluvit a převálcuje ho kdekdo.Nutno pochválit paní Tománkovou, vede si skvěle, je připravená, to stejné Wolfová, na ČT to bylo slabší..(z těch debat, co jsem viděla, tak na rétora Okamuru nikdo nemá 😁 ten jede jako kulomet, za mě komediant, ale, když mu to někdo věří, proč- ne...)

(02. 10. 2025 08:13)

roxin:Nutelka si pozval mladé kteří ještě o životě nic neví, nejsou tak zběhlí co se v ČR děje a jako bývalého profesůrka poslouchají, nemají starosti kolik stojí jídlo ani energie, živí je rodiče a i kapesné dostávají od rodičů, tak proč ho nezvolit? 😃

(02. 10. 2025 08:12)

Ivan Kudrnáč: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(02. 10. 2025 08:18)

jajas:Stářím získáváš zkušenosti, a ty ti mladí fakt nemají, i když mohou být chytřejší....a tady a teď se počítají zkušenosti.
Jinak to, že dnešní mladí dělají na důchod těm starším a zkušenějším je trapné sdělení, jednak mladým se dnes moc dělat nechce a jednak dnešní důchodci dělali zase na důchod těm, co již tady nejsou, protože zemřeli. Nevím kolik ti je, ale asi jsi mladý a tedy nezkušený, ale to tak prostě je, že pracující dělají na důchod těm, co pracovali a chystají se do důchodu. Na to jsi ještě nepřišel ty mudrlante?

(02. 10. 2025 08:29)

roxin:Můžeš taky napsat jak vydělávají na důchody mladí studenti??? Živí se sami, nebo čekají že je budou živit rodiče? A co pak když vystudují, někteří si práci najdou, ale většina sedí doma a čekají na dávky, takže tito mladí kteří patřili k nutelákovi si nevydělají ani na slanou vodu, ne tak na nějaký důchod!!! 😃 😃 😃

(02. 10. 2025 08:54)

roxin:Nutelka si pozval mladé kteří ještě o životě nic neví, nejsou tak zběhlí co se v ČR děje a jako bývalého profesůrka poslouchají, nemají starosti kolik stojí jídlo ani energie, živí je rodiče a i kapesné dostávají od rodičů, tak proč ho nezvolit? 😃

(02. 10. 2025 08:09)

Uživatel_5953929:Lepší se dívat na mladé lidi, než na bábu, co si vyndavala v přímém přenosu z pusy protézu, bohužel seděla hned za Wolfovou, takže jí kamera akorát zabrala, dřívější debata, když tam byla Schillerová

(02. 10. 2025 08:40)

jajas:Hele, ty bambulo....díváním ještě nikdo nic nevydělal, nevyrobil a neuživil se. Takže pokud se fakt míníš jen dívat, tak to daleko nedotáhneš.... 👎 😃

(02. 10. 2025 09:18)

radkapatka:Babiš byl lepší, klidný, nenechal se vyprovokovat o což se Fiala snažil, ani jednou se na něj nepodíval i když na něj Fiala štěkal, jak vzteklá čivava. 👍

(02. 10. 2025 08:09)

Hana Pospíšilová :Pravda,Fiala neměl žádné argumenty

jajas:Fiala asi moc nepočítal s tím, že se Babiš nebude tak čílit a to ho vyprovokovalo k docela velkému výkonu a zvyšování hlasu.... 🙂 Jeho "stojický klid" byl rázem ten tam....

Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy