DISKUSE K ČLÁNKU

sally47:ZRUŠIT top09,a Zemanovu stranu práv občanů !protože každému je jasné proč vznikla !pomoct ODS k sestavení pravicové vlády!a pak ODS ohlupuje národ že nemá peníze na kampaň. bodejď když financuje Kampaň Top09+podlého a pomstichtivého ZEMANA!STEJNĚ JE JÍM TO PRD PLATNÉ AKORÁD ŽE PŘIJDOU O SPOUSTU PENĚZ A VOLBY PROHRAJOU!

(12. 03. 2010 20:30)

quasimodo:sally a ja se kdysi ptal v mladym svete, uz tehdy jsi odpovedela zhulena. ted jiz i senilni.

(12. 03. 2010 22:29)

irenap:Já mu fandím a přeju ať se se svojí stranou dostane do parlamentu.
Přečetla jsem si na jejich stránkách program a líbí se mi.

(12. 03. 2010 08:32)

bondzlomu:Irenko radší už nečtěte, a když už programy ostatních stran jsou zcela jistě stejně líbivé, ale realita je realita.

(12. 03. 2010 08:51)

smrk:Kdyby ty prachy co stojí tenhle cirkus dali raději na dětskou onkologii v Motole - to by byl z jejich strany velmi záslužný čin - tohle je opravdu jen a jen komedie...

(12. 03. 2010 08:56)

quasimodo:Ty brdo a koukal ses kolik da do kampane KSCSSD a ODS? To by pomalu vybudovali cely oddeleni.

(12. 03. 2010 09:31)

sally47:os..le! ne ODS ale ODSS neboli modrá mafie!

(12. 03. 2010 20:36)

quasimodo:a mimochodem proc ty prachy rvat zase do praglu? Je to nejbohatsi mesto v CR, tak by snad mohli pragocentristi neco pustit na moravu. Meli jste si hlidat opencard.

(12. 03. 2010 09:36)

sally47:ZEMANOVEC CHVÁLI PROGRAM ZEMANA? NE ZEMANOVEC PODPORUJE Topolánka a najívně doufá že ČSSD odebere co nejvíce voličů!úbožáci!

(12. 03. 2010 20:34)

sally47:Zemane,ty pomstichtivý grá..zle,už aby si byl v pekle a vem s sebou i Šloufa a Melčáka a zmizněte z povrchu zemského!

(12. 03. 2010 08:24)

bondzlomu:"Lépe se tak dozvíme co lidi trápí" - tak to je vtip roku od pupkatýho mafiánskýho komanče. Všichni věříme, jak mu to leží na srdci

(12. 03. 2010 08:04)

gogo:ale v tomto případě jedno vajíčko na hlavičku tohoto ješitného a zamindrákovaného a dle něj zneuznaného politika by jistě neuškodilo ...

(12. 03. 2010 08:03)

1912: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(12. 03. 2010 07:26)

hrubackova:a zejména když je umocňován alkoholem.Zeman a jeho spolupracovníci roku 2010 už nemohou být těmi z roku 2000.Jsou nostalgií a v praxi nahrazují Stranu důchodců,kde mají nejvíce příznivců. ČSSD má poněkud širší zábět pro věkové skupiny.

(12. 03. 2010 06:20)

quasimodo:jj domovy duchodcu a kolbenky.

(12. 03. 2010 09:33)

delavar:Toto je zaujímavý rok.Vo všetkých okolitých štátoch sú parlamentné volby.Aj u nás majú byť v 6/2010 a vidím aj cítim,že začalo pravidelné 4 ročné pravidelné oblb­ovani­e,ma­gori­zácia občanov,politici si celkom milo spomenuli,že existuje tvor volič-homo sapiens,ktorý môže svojím hlasom rozhodnúť o ich blahobyte,nič nero­bení,­žrani­ciach­,plné­ho užívania si života,obohacovania sa na úkor spoločnosti.Majú byť až za tri mesiace-no už sa to spustilo.Trošku mi to pripadá ako tie supermarkety-ešte ani neskončili Vianočné sviatky a už propagujú tovar na velikonoce.
Táto kampaň vyzerá,že bude odlišná trošku od tých pred­chád­zajú­cich­.Tí,kt­orí túto zem rozkrádali 20 rokov si uvedomujú,že už musia ísť do B-čka,aspoň do úzadia.Inak by to vyzeralo,že to bude klasika:Nové vetry zo starých řit@!!! A tak menia aspoň ksichty,keď nie to čo by mali zmeniť aby fakt bol dôvod ich voliť.Podľa posledných udalostí je možné si myslieť,že ,,starina,, už má len malú šancu a bolo pre ních ísť kŕmiť holuby alebo lesnú zver-aby bol z nich aspoň raz v živote osoh a užívať si nazbíjané počas predošlej kariery.
Neviem,neviem či pána Zemana nečeká niečo podobné.Bolo zaujímavé,zistiť čo ho znovu ťahá do svinstva politiky-no mám tušenie,že hlavným dôvodom to budú výrobky tlačiarne Českej národnej banky a ich skladovanie na jeho osobnom účte.A mal by prestať úplne ,,hulit,,.lebo veľmi rýchlo môže priblížiť dobu kedy už nebudeme počuť jeho dobré bonmoty-a to by bola asi jediná škoda....

P.S. Často chodím do ČR a prechádzam aj vysočinou.Je to krásne a čarovné prostredie,kde by som aj ja určte dokázal bývať.Musí to byť zvrátený prístup vymeniť toto krásne prostredie za ,,čaro politiky,,.Holt každý sme nejakí!! Alebo že by tie obrázky z dielne ČNB? To vie len on.

(12. 03. 2010 05:31)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy