DISKUSE K ČLÁNKU

bozena11444:Představ si to "alesi1", že maminka ještě chodí, do schránky si zajde sama, ale s takovým "debilkem" jako jsi ty, se těžko něco vysvětluje. Prostě je to tak, pracuji a maminka je zatím tam, kde prožila spoustu let. Ale co Tobě budu povídat, ty si vybereš jednu diskuzi a vidíš to špatné a budeš se zabývat, jak to máme v rodině. To důležité Tě nějak uniklo.Že do schránek starých lidí se to házet nemělo.
A to není domov důchodců, je to dům, kde bydlí lidé staří a mají tam zajištěnou stravu a lékařskou péči. Ale mě debílku neřeš, neřeš mojí rodinnou situaci, neřeš moji maminku. Až zestárnou tvoji rodiče, tak si potom, i když budeš pracovat, vyřeš svoje. A koho já volím, no bolševici to nejsou, ale je to moje věc. No podle vyjadřování už tě vidím, jak se pohrneš si vzít rodiče k sobě.....jdi se bodnout. Tady se řeší, že tyto složenky se neměli dávat do schránky a ty řešíš úplně něco jiného. Takže jsi mimo mísu.Chudáčku..... Alesi1 vem si projímadlo a jdi se vyčistit...ale to projímadlo Tě bohužel mozek, uvažování nevyčistí....

(15. 05. 2010 07:09)

lea61:Je opravdu hrozné, co se Vám stalo. Úžasné je, že dokážete děti držet na studiích, stojí to hodně peněz. Potom ale předpokládám, že patříte k inteligentním lidem s vyšším IQ. Bohužel dojemný příběh se trochu vytrácí poukazem na maminku. Proč nezvednete telefon a neupozorníte jí na to, co se stane a nepromluvíte o tom s ní. Tak to řeším já, žiju daleko od svých osmdesátiletých rodičů, a tak vždy volám. To dojetí ze mne úplně spadlo po odpovědi Alesi1. Víte, proč řeší Vaši rodinu? Protože ji tady řešíte vy, ale nějak nedořešeně, bez zájmu o svoji matku. Nebo že by bylo všechno jinak......

(15. 05. 2010 14:00)

anasyi:bozeno,diskuter ales,je na kazde diskuzi a prudi do vsech.

(16. 05. 2010 01:13)

anasyi:alesi,ja jsem vedela,ze jsi trubka,ale ze si az takova jdi do ***e

(16. 05. 2010 01:10)

bosomfriend:Jste naivní. žádné vládě světa se nepodařilo porazit byrokracií . Ta , kdxž se jí zachce, tak zablokuje ropracování zákonů a jiných dokumentů a vláda jde k čertu.

(14. 05. 2010 20:47)

pavela:Když je každému v tomto státě jedno jaký má dluh on a jeho děti a vnoučata a pravnoučata a dál bude volit ČSSD,by tento dluh byl ještě větší,tak se nedivím,že konečně někdo do toho šlápnul. Snad to konečně lidem dojde,že není možné se zadlužovat do nekonečna.Pouze takový politický gigant jako Sobotka z ČSSD stále již dva rokjy opakuje,že náš dluh není nijak veliký,že jiné státy jsou zadlužené více.Proč se neohlíží na státy,které jsou zadluženy méně.Potom si musíme vzít půjčku i na úroky,které musíme splácet.Podporuji složenky a libovolné způsoby na připomenutí dluhu - než skrývat hlavu do písku a čekat až dopadneme jako Argentina.

(14. 05. 2010 18:22)

dany676:Nevím o tom , že by tady vládla pořád ČSSD , pokud vím tak posledně vyhrála volby ODS , a po jejím období ve vládě se tady rozpoutaly problémy , které dnes na těch diskuzích řešíte , tak nevím proč se na tyhle pravicové strany v předvolebním období zapomíná jako by za nic nemohly , já sem kdysi volil ODS , ale to že v posledních volbách podvedli svým programem voliče byla poslední kapka , rád bych volil pravici , ale zatím mi k tomu nedává důvod.

(15. 05. 2010 10:25)

ubunter:Koukám že sem píšou samí řečtí odboráři

ps: Všici politici(i s Kalouskem) jsou mi ukradení, ale tohle má aspoň nějaký vtip - lepší než všechny bilboardy u silnice.

(14. 05. 2010 18:14)

vera51:Reknete mi kde bere pak Kalousek tu drzost??? Oni vytunelovali celou republiku a jestema tu drzost nam rikat at neco zaplatime? My jsem si pane Kalousku nenarebickovali ani nenagrosovali jako VY, tak si to zaplatte.Mame studovane ekonomy kteri hospodari s nasimi penezi a jak to vsechno dopadlo. Ja kdyz udelam zmetka a nebo manko tak me zavrou.A VY??????????? Zijete si jako prasata v zite

(14. 05. 2010 18:05)

vera51:sorry pan

(14. 05. 2010 18:10)

1912: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

daikii:a to snad aby se člověk ani neptal, kolik nás daňové poplatníky stálo vytištění všech těch složenek, které každý (snad) vyhodí.. ach jo .. neslyšel jste někdo nějaké zvěsti o tom, že by se chystala nějaká nová revoluce? a asi by už tentokrát nebyla až tak sametová, hned bych se přihlásil

(14. 05. 2010 18:04)

smrk:Tak jestli chtěl tenhle debil odradit potecionální voliče TOP 09, tak se mu to povedlo naprosto dokonale.

(14. 05. 2010 18:01)

ales1:chtěl odradit jen debily, protože ti by to příště zas hodili třeba bolševikům, co s takovým materiálem, který neumí ani číst?

dany676:Jsi primitivní jak opice. A rád bych ti připomněl , že bolševici jsou všude , a možná v pravici je jich uplně nejvíc

(15. 05. 2010 10:31)

cicavec:Nejsem zvyklej používat sprostá slova,ale toho bezpáteřního h...la Kalouska jinak nazvat nejde.Tenhle tunelářský kripl co zadlužil stát nejvíce by se měl teď zodpovídat a né svími keci oblbovat lidi.

(14. 05. 2010 17:36)

1912: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(14. 05. 2010 18:01)

srabundira:

(14. 05. 2010 21:18)

agent:Kalousek je obdoba Langra, křivá s-v-i-n-ě parazitující na psychologii lidí a praktikách tajných služeb k ovlivnění veřejného mínění. Oba jsou v tom moc dobří, to musím uznat.

(14. 05. 2010 17:35)

blatenak59:Jediný co by si za ty roky co kur-vý tuto republiku a hlavně do své kapsi doatal pěet mezi oči!! Nebudu dle Mádla popisovat, co jsem zažil u 80 leté baby!!!

(14. 05. 2010 17:26)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy