DISKUSE K ČLÁNKU

antoniocosi:Uměli si vybrat tihle komunisté fajnovou adre­su..­.Poli­tických vězňů 1531/9
110 00 Praha-Nové Město

To aby to ti chudáci co je zase budou po volbách zavírat, neměli daleko FUJ...chce se mi zvracet

(24. 05. 2010 15:44)

marquisde:vůbec si nezklama. Takže mi nezbývá, než klesnout na tvoji úroveň, neboť ty mé v životě nedosáhneš. Si blb, kterej tu sedí ve všech debatách a plká ty svý pitomý názory, nadávky a duchaprázdnoty, ubohoučkej mentálek leštící si své nízké ego vyslintáváním se ze svých komplexů, blboučká ovce z pravicového ODS stáda, teoretik a neznaboh, hlupák a nic víc.
Nadávat, urážet a nízce osočovat. Na víc se ty hovádko nezmůžeš. Si pro mě primitivní blbeček s pitomým názorem a vždy ti to v těch debataách zde už budu dávat najevo a to na věčné časy a nikdy asi jinak.

(22. 05. 2010 01:15)

hawkins:marquisde,naprosto s tebou souhlasím.Kdyby měl alespoň nějaké rozumné argumenty,ale tento rejpal tak akorát nadává a uráží...Jenomže ani ti,jejichž názory tady obhajuje,se chovat jako demokrati neumějí,tak co cheš po něm?

(23. 05. 2010 10:33)

amur55:CHtěl bych se dovědet co to jsou za úmělci když vylili červenou barvu.a to jim stači ke štěsti

(21. 05. 2010 17:26)

marquisde:víš, co je tvůj největší problém ? Slepota. Neschopnost vidět dopředu a okolo sebe, dál, než na půl metru. Proto nevidíš, co to znamená pravice a její vedení tohoto státu. Jen meleš populi, aby ses zastával většiny, davu, aby sis připadal normální. A když ti pak docházejí argumenty, což je logické, neboť tady není jak obhajovat, ODS sama způsobila svoji neobhajitelnost, tak se uchyluješ k nadávkám a urážkám. Jsi demokrat ? Pak musíš názor jiných respektovat a brát, jako rovnocenný, vracet se k tomu co bylo před revolucí, kamaráde, a středověk ? V každém režimu byly průsery, ale největší průser je lidská blbost. Podejte si s tím pochybením 9030 ruce a vyčkejte na zlaté kapitalistické ODSácké časy, ale to střízlivění bude bolet, připravte se na to. Pa !

(21. 05. 2010 12:58)

antoniocosi:Ty jseš nějakej chytrej...nejsi po.s.ranej ?
S těmahle blábolama jdi do pr...ele...na vás nic jiného neplatí,vy jenom lžete,naslibujete, a skutek utek Nemám problém s tím, že má někdo jiný názor...naopak,bylo by divné aby ho měli všichni stejný...ale pro mne je pořád lepší jakýkoliv kapitalismus, než cokoliv jiného...můžu srovnávat, tak mi tady nemel ty tvoje rádoby chytré nesmysly...kdo chce dělat, uživí se vždy ať je kdekoliv chce to jen chtít...vy jenom remcáte ho..o

(21. 05. 2010 16:01)

krakonos500: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(21. 05. 2010 17:20)

9030:Hele šmudlo, na to že jsme tady s antoniocisi vylíčený jko nicky,nám věnuješ spoustu svého( dle tebe smysluplného) času. tomu teda nerozumím, Když je pro mně někdo totoální hovado, tak s s ním přeci nezabývám, nareaguju na jeho poznámky, výpady a pod. Ale když mně nekdo provokuje, dokáže mě namíchnout , tak ten mi teda není buřt, Je to můj soupeř a já se snažím bojovat tak, abych vyšel jako vítěz. Je zdřejmé, že jsme ti za soka. problém je v to, že ty si pro mně to ***, ta nula na kterou si nevzpomenu ani když si utítám prde.l. Můžu to z recese zalaškovat s hloupím socanem, jen tak, ať je nějaká prča. ale ve své podstatě je to jen stráta času, srovnatelná s tím učit mluvit fixteriéra. jsi pár písmen na nicku a za ním nestojí člověk, ale tupý, zlý mozek, který nenávidí všechno a všechny, a viní je ze svých neuspechů.A zase špatně, za ten srab ve kterém jsi materiálně a duševnš si můžeš sám. Tak se osočuj sám na sebe a když to bude hodně zlí, tak si dej i přez hubu. S tvory jako ty nemá smysl strávit ani minuta. tak sbohem ty nic..........

(22. 05. 2010 01:46)

antoniocosi:Úpně platí to, co píše 9030, a nejde jen o to že máme blízké názory...jde o podstatu věci, a tu Ty ani Ti další vůbec nepochopili Jenom se pořád oháníte rádobyargumenty za své neúspěchy a komplexy si můžete sami...
Pokud máte dojem, že všechny sr..čky zavinila jen pravice, nebo jen Ti kteří nesouhlasí s levicí, tak jste hloupí ba až přímo blbí pitomci...
A na tom nic nezmění to že se tady chcete prezentovat jako slušní a féroví...jste jen plebs,póvl a hanba republiky...protože pro mne každý kdo souhlasí s tím co hlásá Paroubek nebo Filip a jejich partičky, je pro mne jednou provždy DOBYTEK...a za tím si stojím
PS. na Tvůj nick , krakonos 500a agent700 už nemíním vůbec reagovat, je to škoda času a klávesnice

(24. 05. 2010 11:53)

antoniocosi:by tam už zůstat napořád ???

http­://zpr­avy.id­nes.cz­/ges­to-jiriho-paroubka-spustil-se-v-zaluzi-150-metru-pod-zem-p3g-/doma­ci.as­p?c=A1­00520_­174256­_doma­ci_i­ky

Myslím že by se ulevilo celé republice

(21. 05. 2010 10:23)

antoniocosi:smrk....co roste v krakonosově 500kovém lese

Dojděte si k doktorovi, dokud to ještě stojí 30ku
páč po volbách už na něj mít nebudete

(20. 05. 2010 12:05)

9030:Nazdar kamaráde, tak co tomu říkáš, to jsme ty rudooranžový hnidy zase krásně nasra.. Vždycky mě ty jejich zuřivý reakce můžou rosekat. Je to parta pičusů, vždycky toho hada sežerou. Tak hodně úspěchů v dalších ,, diskusích,, Heslo: mrtvej indián, dobrej indián....

(20. 05. 2010 11:06)

antoniocosi: Ahoj kamaráde, jo musíme kout, dokaď jsou žhaví

Jojo...heslo je správné však ONI vědí

Až přijde čas...a budou purpurové řeky

(20. 05. 2010 12:00)

antoniocosi:pravdu...ty zločiny už ze sebe nikdy nesmejete...ani savem, ani trichlorem jen je dobře, to občas lidem připomenout, aby se na Vás nezapomnělo !!!

A o morálce, vy komouši nemluvte...vůbec nevíte o co se jedná, tak si to neber do tlamy amorální,arogantní rudé hovado

(20. 05. 2010 10:22)

marquisde:OK, naprosto souhlsím, totéž jsem zažil a pamatuji a vím oba režimy a taky budu a celá široká rodina a známí volit KSČM, protože tohle debilstvo, co tu teď panuje je neskutečný.
9030 je dement, co neví nic a zmůže se jen na urážky, typickej pravičák.
Antoniocosi - známá firma opět v diskusi, několik argumentů a je na kolenou, ale nepřizná nto, zatlouká a pak ustrne v neschopnosti čehokoli dál - typickej pravičák.
ODS je vražda této společnosti, morální, lidská i inteligenční !
Vidím ODS a v hrdle cítím vůni šavle ....., tedy blitků.

(19. 05. 2010 23:46)

antoniocosi:Ty si dojdi na psychyatrii komouši za jakéhokoliv režimu, byli jsou a budou ZLOČINECKÁ organizace a jako takové bych vás nechal všechny pozavírat,tak jak jste to dělali VY !!! Jste póvl nad který není...socani jsou dobytci, ale vy jste NUKLEÁRNÍ prasata

Však počkej po volbách...ono Vás to přejede

(20. 05. 2010 09:55)

agent:Poškodili městský chodník vybudovaný z daní občanů ČR. Co vy na to, pravičáci ? Je to i z vašich daní... (očekávám finanční hysterii, děkuji)

(19. 05. 2010 22:00)

antoniocosi:Histerickej jseš akorát Ty...debile...nauč se alespoň česky

Už tady nejméně měsíc, blábolíš ty své blitiny

Asi poškozenej mozek co ?

(20. 05. 2010 09:58)

palko1961:se asi dozvedeli skutecna procenta lidi kteri budou volit KSCM. Vsichni moji znami a spoluzaci budou volit KSCM a CSSD. Vdobe kdy probehl predem domluveny prevrat jsme meli kolem triceti, proto muzeme srovnavat tehdejsi a soucasnou dobu. Dodnes si nemohu odpustit, ze jsem tenkrat volil OF. Myslel jsem si, ze bude lepe. Ale bohuzel jsem se kur...ky spletl. Ane jen ja.!

(19. 05. 2010 21:37)

mouse:tak šťastný světlý komunistický zítřky

(19. 05. 2010 21:53)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy