DISKUSE K ČLÁNKU

gogo:Místo hloupých urážek se pokus argumentovat. V čem nemám pravdu ? Prosím povídej ...

(18. 05. 2010 22:04)

gevi:Já vím, že jste ochoten chrlit ty své negativismy i za cenu úplného ztrapnění a zesměšnění, ale tohle jsou perly. Od čeho se distancovali Stalinovi pohrobci. Stále slaví Stalina jako jednoho z nejvýznamnějších Rusů (ačkoli byl Gruzínec), bez ohledu na vyvražďování vlastního národa, milionů Ukrajinců v umělém hladomoru, bez ohledu i na tu vaši genocidu celých národů. A vy víte dobře, že komunisté jsou ochotni i dnes Stalina hájit. Jistě oni se ho navenek zřekli, ale uvnitř je to jiné. To je dvacáté století a ne ranný středověk, který zde připomínáte vy. Tehdy platily jiné zvyklosti a krutost doprovázela všechny nájezdy kohokoli.

(18. 05. 2010 21:24)

gogo:Zde je řeč o něčem jiném příteli ... Zde je řeč o tom, že KSČM se nedistancovala dosud od své minulosti. Já toto nepopírám, já jen říkám, že krev na rukou má i církev svatá, která se rovněž zatím nedistancovala od své minulosti. To je vše. A to pravda. A tudíž ta barva by patřila i tam. A já žádnou KSČM nehájím ani Stalinovy zločiny. Já jen nemám rád, když se vidí vše jednobarevně.... Když se řekne A, mělo by se říct i B...

(18. 05. 2010 22:03)

gevi:Tak tedy po lopatě. Ze všech vašich příspěvků zcela nepochybně čiší sympatie ke KSČM. Na tom není nic špatného, je to parlamentní strana. Často zde téměř doslovně reprodukujete hodnocení polistopadového vývoje, tak jak je na svých akcích podává KSČM. Celý polistopadový vývoj vidíte jednoznačeně jako negativní a to je pohled zcela jednostranný. Takže není pravda, že nemáte rád, když se vidí jednostranně. Pokud je na těchto diskuzích někdo zcela jednostranně negativistický, tak jste to vy. Ale k věci: Krev na rukou má jistě i církev, jenže ji mají na rukou i ti vámi oblíbení husité, u kterých došlo k běžnému jevu. Původně ušlechtilé ideje se staly záminkou k rabování, vraždění, vypalování klášterů a dalším zvěrstvům. Jenže to byl středověk. Krev na rukou mají jistě i Evropané, kteří dobývali Ameriku, mají ji na rukou Turci, kteří téměř vyvraždili křesťanské Armény. Podobně krvavé ruce mají muslimové, kteří vyvražďovali a vypalovali Evropu ve jménu Mohameda. Ale to snad stačí. To všechno je historie. Ale ve dvacátém stopletí byly dvě ideologie, které vedly k vraždění srovnatenému se středověkem: nacismus v Německu a komunismus v SSSR. A každý, kdo se dnes hlásí ke komunismu, má za sebou miliony vyvražděných Stalinem a jeho režimem. Komunismus, to slovo, na kterém komunisté tolik trvají, to je nositelem kontinuity minulosti a současnosti.

(19. 05. 2010 16:03)

jarypadlo:Anonymně zdrhá pouze vandal,debil,idiot nebo třeba jinej statečnej straník.Za všechny tunely na tunel Blanka,na MHD a Poštu,za korupci na pražském Magistrátu jděte vylít aspoň sud šmolky na sídlo ODStrašujících demen­tkra­tů.Př­ípad­né poškození zaplatíte nejlevnější OpenCartou. Pozor na budoucí zlé nečasy!

(18. 05. 2010 13:03)

suskyn:pochytat,nechat uklidit do původního stavu,napařit pokutu a podmínku.Tak jak každému

(18. 05. 2010 11:54)

antoniocosi:co se tady čílíte??? Partička "umělců" vzala trochu vodouředitelné byrvy, a udělali si mejdan...

A Vy tady z toho děláte aféru Concorde
Prostě dali najevo, že namjí rádi "kokosky"... to je vše
Barvu smyje déšť, a je po ptákách no

A NEDEJBOŽE nazdar!

(18. 05. 2010 11:31)

suskyn:Tobě bych to vylil rovnou na hlavu Dal bych ti taky najevo jak tě mám rád já Pak si to můžeš třeba olízat,jelikož v Praze neprší

(18. 05. 2010 11:57)

antoniocosi:Á kokosky se ozývaj

Tak když vám v praze neprší, tak to běžte po.chcat, když je to u vás samej č..ák

A ty jsi všech futrál viď ?

(18. 05. 2010 12:12)

krakonos500: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(18. 05. 2010 16:00)

9030:

(18. 05. 2010 20:16)

9030:

(18. 05. 2010 20:17)

smrk:Nazdááár bejvalej kamaráde, tak jsi přeci jen dostal vycházku z Bohnic ?

(18. 05. 2010 12:12)

9030:antoniocosi

(18. 05. 2010 20:13)

lukkke:Asi vám dělá problém český jazyk barva je nesmyvatelná pokud bych ja bydlel v domě kde ma sídlo nějaká strana tak by jsem vzal klacek a těm radoby umělcům zmaloval zadek aby pochopily hodnotu věcí či majetku odsuzuji tento čin je nelogický a spíše bych ho očekaval od nějakých chuligánů.

(19. 05. 2010 16:32)

sakra:Tak je vyjmenujte, aby bylo vidět kdo je také "UMĚLEC". U nás je umělcem a ***britou kdejaký pi.tomec!

(18. 05. 2010 11:24)

jiricka156:Zničit jakýkoliv majetek je u mě vandalismus.To s uměním nemá nic společ­ného­....­....­....

(18. 05. 2010 11:06)

d.d.r.:http­://www­.you­tube­.com/w­atch?­v=wTGT­GB0jsBk

(18. 05. 2010 10:27)

jity:ten chodník za to snad může? To je ničení majetku a ne protest. To ti blbečkové co ničí fasády sprejem jsou snad také umělci?

(18. 05. 2010 10:17)

zaviracispendlik:co na to ekologie??????????

(18. 05. 2010 09:57)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy