DISKUSE K ČLÁNKU

kukuku:Teď si o tobě myslí, že jsi prdlá fandové jak levice (Ti pochopili, že jde o ironii) i pravice(ti to nepochopili).

(31. 05. 2010 17:04)

antoniocosi:
Jo ataky barevný televizor, aut.pračku adovolenou v Jugošce ;-D ;-D

Ty jsi dobrá...kde Tě vyštrachali ? ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D

Jak rto, že o Tobě neví Sobotka ? ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D

(31. 05. 2010 17:16)

quasimodo:a pak uz jen sama pozitiva a socialni jistoty

(31. 05. 2010 20:30)

31956:noro,tvoje příspěvky jsou fascinující,ale mimo realitu,též bych si přál nemožné

(31. 05. 2010 19:02)

gevi:Dojemné nadšení a naprostá neznalost reality. Víte, co je to 600miliard? Ty chcete získat progresívním zdaněním bohatých? Tak desetinu, když hodně. Ale ono nemá smysl tyhle blouznivé sny komentovat.

(31. 05. 2010 19:34)

quasimodo:nadherne sepsano. Tolik slusne ironie jsem dlouho nevidel. klobouk dolu smeju se jeste ted

(31. 05. 2010 20:29)

pazoz:Kdo se směje naposled ten se směje nejlíp.

(01. 06. 2010 13:27)

e.44:Úúúúúúúúúúžasná pohádka

(01. 06. 2010 00:25)

derek:Noro ty kryptokomunistko strašný kecy čssd nás pošle jenom do hajzlu. A ty schvaluješ vraždení těhotnejch žen tak zalez.

(01. 06. 2010 01:32)

pazoz:Do hajzlu pošlou i Tebe šašci jako ten spáč posrany kníže ods a spol..

(01. 06. 2010 13:42)

pazoz:Pořád kecáte o šetření ,ale zapominate kdo tu od roku 1989 rozkrada stát byla je a bude pravice,která škodi jak ve světě kde je jenom násili ,arogance a sobectví z bohatliku,také u nás to takhle chcete protože mužou takovi jako vy dělat okolo sebe bordel,dusno prostě dělat si co chcete.
Stale platí,že spravedlnost nevitězí ,ale ostatní ,stači se jen pozastavit nad romary počasi a je hned jasné,že pohromy které zasahuji i nás nejsou jen náhodou .ale trestem Vám ,ktří jste u voleb zklamali,jste to co politici,kteří přebihají ze strany do stra­ny..­..Ka­pita­listum začinají žně zamyslete se nad sebou kdo může zato...

(01. 06. 2010 13:36)

antoniocosi:pokud zajde do divadla Spejbla a Hurvínka, tak ji má sestavenou a le pší než kdyby ji sestavoval "namydlenej Jyrka"

(31. 05. 2010 16:13)

1940:Jako celoživotní nestraník jsem si přál a přeji "středolevicovou" vládu na rozdíl od "středopravicové?" (ta slova jsem já nevymyslel). Nevěřím, že vy, voliči volící strany budoucí vlády, budete všichni se svou volbou spokojeni. Většina spíše naopak. A ti co volit nebyli si to zaslouží. Mě se nějaké utahování opasku pro splacení dluhů (které jsem prý také zavinil a prožral) až tak moc netýka, protože ještě v 71 letech pracuji (sám na sebe). Ale vy mladší v těch letech pracovat nebudete a místo důchodu budete brát nuznou podporu v nezaměstnanosti, ale budeme možná mezi 1.pětkou států s největším počtem milionářů. Velice rád bych se mýlil už kvůli svým dětem a vnoučatům.

(31. 05. 2010 15:20)

antoniocosi:tak nemaluj čerty na zeď, a nech to na lidech...národ si to tak zvolil, tak to prostě je to je přesně ten socanskej přístup, strašit lidi, strašit podnikatele jak je osolíte na daních strašit všude a všechny...já to vidím velmi dobře...hůř než je nyní a bylo by ještě hůře pokud by vládla ČSSD, NEBUDE...

Už si uvědom, že Jyrka lidem jenom sliboval to, co nikdy nemohl splnit...leda jak píšeš na úkor dětí a vnuků...
Zdar a přeji hodně zdraví

(31. 05. 2010 16:04)

kukuku:Pochopit, co ten člověk napsal - to přesahuje Tvůj intelekt.

(31. 05. 2010 16:26)

krakonos500: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(31. 05. 2010 19:01)

1940:Jediné mé strašení bylo, že lidé místo v pozdějším důchodu stejně práci mít nebudou a budou tedy brát almužny. Což se děje již nyní. O daních ani podnikatelích jsem nepsal, sám podnikám. Nevím tedy proč takovýto příspěvek Tě vystrašil. Ale to asi víš jen Ty. Jinak máš pravdu, volící část národa si tak vybrala a já to respektuji. Ale svůj názor snad mohu vyjádřit. Ještě !

(31. 05. 2010 16:38)

kukuku:Ten příspěvek ho vystrašil svou komplikovaností. Že by mohl příznivec levice podnikat a to ještě v 71 letech - to je kombinace při jeho vidění světa reálná jako kulatý čtverec.
Pochopte, že on cítí jako "svatý boj" pod každý levicově vypadající příspěvek "utrousit své ..." aniž by ty příspěvky stíhal číst (v pracovní době), nad nimi přemýšlet, nedejbože je chápat.
Mějte se, fandím Vám.

(31. 05. 2010 16:59)

antoniocosi:na Tvé bláboly rádobychytré, nikdo nereaguje...pokud jsi si nevšiml... a to že 1940 ve svém věku podniká, jej jenom ctí...ty jenom rejpeš a vtekle kopeš okolo, páč to nemůžeš rozdejchat

Je to jednoduché...kdo se práce nebojí, ten se vždy slušně uživí...za to že Jyrkovy namazali schody, pravice nemůže...pa pa

A bacha na srdíčko

(31. 05. 2010 17:25)

kukuku:Pro antoniocosi dole:
Lepší, aby na mé příspěvky nereagovali (pak je naděje, že někteří se mnou souhlasí), než aby jako Tobě psali, že jsi úplný B.L.B.
A stejně jako ten člověk 1940 podnikám, mě by víc ohrozila nějaká pošahaná levicová koalice. Horší je to pro Tebe, až na Tebe v práci přijdou, že by Tě mohli bez náhrady zrušit nebo že nějaká blondýnka Tě svým IQ převálcuje, nebude tolik času trávit na internetu a ještě by si občas dala říct.

(31. 05. 2010 17:39)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy