DISKUSE K ČLÁNKU

despinka:No tak v 71 letech pane chodím hrát golf nebo za špatného počasí tady dědoušové chodí plavat na kondičku..podnikání nechávají už svým dětem!!
..taky trochu užít života né??!!
a jinak jediné země v evropě kde je levice je portugal.taky španelsko a řecko..ve španel.se momentálně presidente levice chytá za hlavu a už taky neví co by blektal jen aby se udržel..má to těžký..!!!

(31. 05. 2010 22:13)

1940:Pokud někde existuje skvělý život lidí, je to ve všech státech s vládnoucí pravicí a že jich na světě je!
Pokud se mé rodiny týká, syn podniká, dcera nemá na mé podnikání specifikaci. Ze zdrav.důvodů mám po sportu, i když golf by asi šel. Ale na úkor té práce. Jenže - mám důchod 10 700 (asi nadprůměr), inkaso za svůj rodinný domek platím vč. energií 5800. Zbylo by mě cca 5000. Vezmete mě ve Vašem klubu do hry a na stravu a další náklady?
A tak si užívám práce a občas cestování, nestěžuji si a je mě líto lidí kolem mě. Což by se mě jistě v golfovém klubu nestávalo.

(01. 06. 2010 07:47)

kukuku:Pro 1940 dole :
1* - tu hvězdičku mám ale chuť smazat kvůli první větě (to snad nevidíte svět tak primitivně jednoduše rozdělený ??? nebo to byla ironie ?).

(01. 06. 2010 09:33)

1940:Pro kukuku : samozřejmě, že 1.věta je ironická a týka se bohužel i venkova někteých vyspělých zemí.

(01. 06. 2010 10:38)

krakonos500: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(31. 05. 2010 18:59)

mujboze:...malej zádrhel:

"....Přicházejí účty za kampaň, strana bude muset šetřit všude, říká kandidát na předsedu ČSSD Bohuslav Sobotka. A přiznává, že strana před volbami hýřila. Její kampaň stála na 400 milionů korun, tentokrát však strana získá jen 115 milionů...."

Nesvědčí to sice o realistickém vodhadu nálady lidí před volbami, ale u velkorysýho tvrdíka a dimuna to můžou vodpustit - 22% je 22% !!...

Přesto přejme budoucímu premiérovi šťasnou ruku při sestavě vlády, jistě už tentokrát konečně ví, že lidi chtěj levici - a nesekne se s vodhadem, jak před volbami....

http­://www­.you­tube­.com/w­atch?­v=Bw-eEttKrPY

(31. 05. 2010 14:15)

antoniocosi:omyl ...díru má ČSSD 800 mega celkově, a tak jsem zvědav, kde se vyskytne další kauzyčka s úplatkama, aby se to zamázlo

A pokud jsi viděl výsledek voleb, tak nevím kde jsi vzal, že lidi chtějí levici

(31. 05. 2010 16:08)

quasimodo:rozum prohraje pouze pokud Klaus da vytvorit vladu nedelkovi. JE to jen zbytecna ztrata casu. Kazdy vi, ze je nemozne vytvorit vladu z oranzovorudych grazlu.

(31. 05. 2010 13:41)

gogo:Jestliže máme 40% hloupých, kteří nešli volit a 16% těch kteří podlehli neuvěřitelně naivní reklamě knížepána, pak si ten kalich hořkosti brzy vypije většina z nás. Ale budeme mít vládu jakou si skutečně zasloužíme...

(31. 05. 2010 12:37)

mujboze:moje slova, milá gogo ,

http­://www­.you­tube­.com/w­atch?­v=Bw-eEttKrPY

ale věřím, že rozum zvítězí
a pan bohouš přece jen bude našim premiérem a podaří se mu koalice s VV a komunisty. (20%+11%+11%) a to natře to - i bez Vítěznýho února a tvrdíka s petruší - znovu modrým ptákům a knížeti...

(31. 05. 2010 13:17)

agent:

(31. 05. 2010 13:33)

quasimodo:zapominas na 22% hlupaku, lteri leti na 13. duchod a 30,- u lekare. ti nastesti prohrali.

(31. 05. 2010 13:37)

antoniocosi: tak tak...a to ani nevědí, že by si ten důchod stejně zaplatili znovu a2x

(31. 05. 2010 16:10)

gevi:Vy stále nechcete pochopit, že i kdyby volilo 100% lidí (ovšem ne pod hrozbou zničení rodiny, jako v minulém režimu) tak by rozložení hlasů dopadlo stejně. Vy si stále myslíte, že těch 40% by volilo levici, ale to jste na velkém omylu. Proč by se měli ulejvat jen ti, kteří by volili podle vašich představ? A jestli voliči levice nepřišli volit, proč myslíte, že tomu tak je? Nejsou snad tak vnitřně přesvědčeni o nutnosti volit, tak jako pravičáci. Vidíte, že ti se přelili od kompromitované ODS k druhé pravicové straně TOP09. Ale levici zmizelo 830tisíc bývalých voličů ČSSD a několik desítek tisíc voličů KSČM. Proč zmizeli? Jsou snad nezodpovědní, nemají vědomí nutnosti bojovat proti "vykořisťovatelům", nebo jsou natolik neinteligentní, že si neuvědomí, že pokud nepřijdou volit, zvítězí pravice? Ale ne, i kdyby tentokrát přišlo mnohem více voličů, stejně by pravice zvítězila. A ten rozum vyhrál, jenže vy nejste schopen to pochopit, protože vidíte ostře zleva. No ale aspoň můžete s novou chutí chrlit ty své negativismy a napadat "hloupé" a "nestoudné" lidi. Máte svůj kalich hořkosti nově naplněný.

(31. 05. 2010 16:37)

gevi:Hele, já vám interprtuju, co jste vlastně napsal. Protože jste evidentně rozladěný vítězstvím pravice, pak předopokládáte, že těch 40 procent, jsou potenciální levicoví voliči. A co o nich píšete? Levicoví občané jsou hloupí a zcela nezpdpovědní. Nejsou schopni ani dojít k volbám, kde se rozhoduje, jestli u nás bude RAJ na zemi nebo jestli tuto zbídačenou zemičku zbídačí... ale ne to už víc ani nejde, zkrátka pravičáci z nás budou ždímat krev. A levicoví občané zcela lhostejně a bez zájmu o svůj vlastní lepší život, nechají všechno na jiných a takhle to dopadlo.

(31. 05. 2010 20:06)

jindraa:jen at ho poveri, alespon si socani ten kalich horkosti vypiji az do dna.......a kde nechal nas ekonom svuj obojek ?....

(31. 05. 2010 12:32)

quasimodo:tomu se rika zazracny vyleceni po volbach, kdy uz neni treba.

(31. 05. 2010 13:38)

mujboze:http­://www­.you­tube­.com/w­atch?­v=Bw-eEttKrPY

...republika potřebuje předvídavý inteligentní panovníky a Bohouš dokazuje, že je jeden z nich !!!

...možná se mu ještě podaří přemluvit komunisty do party, tvrdika a dimuna, -škromach by byl jistě taky v partiče no a pecina, rath, zaorálek, urban sou jistý na stopro

Jediná ztráta by byla chytrá Petruše, ale možná se za ni Arogant Letuška přimluví u Vítěznýho Února, co bude tahat nitky Bohoušovi na dálku z chajdy....

..naše bohatá, malá hrdá země potřebuje nové Standy Floridy a tak je na bíledni, že jeho obdivovatel by se měl stát jeho důstojným nástupcem. Právě na to uzrál čas...

(31. 05. 2010 12:23)

milan1959:Myslím toho s těma rovnátkama

(31. 05. 2010 11:43)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy