DISKUSE K ČLÁNKU

krakonos500: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(09. 06. 2010 16:43)

gogo:Vidíte... A co se od té doby, co se týče pravdy a poctivosti, změnilo... Nic. Jen to upalování zatím není. Ale co není, může jednou znovu být... Možná i v přímém TV přenosu....

(10. 06. 2010 17:12)

gogo:ale ti, kteří stojí v pozadí, kteří si je za pár stovek milionů koupili a kteří teď budou tancovat tak, jak oni budou pískat ....

(09. 06. 2010 07:38)

amur55:vv chtěji bojovat proti korupci tak co to vlastne je ten sponzorsky dar.Korupce ale schvalena všemi stranami.Ja na brachu bracha na mně.

(08. 06. 2010 16:02)

gogo:Co tomu říkáte pane Bezruči ?

Šel starý Magdon z Ostravy domů,
v bartovské harendě večer se stavil,
s rozbitou lebkou do příkopy pad.
Plakala Maryčka Magdonova.

Vůz plný uhlí se v koleji zvrátil.
Pod vozem zhasla Magdonova vdova.
Na Starých Hamrech pět vzlykalo sirot,
nejstarší Maryčka Magdonova.

Kdo se jich ujme a kdo jim dá chleba?
Budeš jim otcem a budeš jim matkou?
Myslíš, kdo doly má, má srdce taky
tak jak ty, Maryčko Magdonova?

Bez konce jsou lesy markýze Gera.
Otcové když v jeho robili dolech,
smí si vzít sirotek do klínu drva,
co pravíš, Maryčko Magdonova?

Maryčko, mrzne a není co jísti…
Na horách, na horách plno je dřeva…
Burmistr Hochfelder viděl tě sbírat,
má mlčet, Maryčko Magdonova?

Cos to za ženicha vybrala sobě?
Bodák má k rameni, na čapce peří,
drsné má čelo, ty jdeš s ním do Frydku,
půjdeš s ním, Maryčko Magdonova?

Cos to za nevěstu? Schýlená hlava,
fěrtoch máš na očích, do něho tekou
hořké a ohnivé krůpěje s lící,
co je ti, Maryčko Magdonova?

Frydečtí grosbyrgři, dámy ze Frydku
jízlivou budou se smáti ti řečí,
se synky uzří tě Hochfelder žid.
Jak je ti, Maryčko Magdonova?

V mrazivé chýši, tam ptáčata zbyla,
kdo se jich ujme a kdo jim dá chleba?
Nedbá pán bídných. Co znělo ti v srdci
po cestě, Maryčko Magdonova?

Maryčko, po straně ostré jsou skály,
podle nich kypí a utíká k Frydku
šumivá, divoká Ostravice.
Slyšíš ji, rozumíš, děvucho z hor?

Jeden skok nalevo, po všem je, po všem.
Černé tvé vlasy se na skále chytly,
bílé tvé ruce se zbarvily krví,
sbohem buď, Maryčko Magdonova!

Na Starých Hamrech na hřbitově při zdi
bez křížů, bez kvítí krčí se hroby.
Tam leží bez víry samovrazi.
Tam leží Maryčka Magdonova.

(08. 06. 2010 15:35)

karamelka:http­://www­.you­tube­.com/w­atch?­v=S7uK­BAfAH­c8

(05. 06. 2010 21:23)

komentator:hornické seniory bydlící v bytech OKD na Ostravsku. A sponsoruje pravici, aby mohl svě zisky znásobit. Věci veřejné kvůli tomu kritizovaly Bakalu. Proč VV přijaly sponsorský dar od Bakaly? Neměly by peníze dát na charitu nebo dát je hornickým seniorům, které chce Bakala vystrnadit z jejich bytů?

(03. 06. 2010 20:38)

bobina:ale pan Bakala si nakradl tolik,že to ani nepocítí. Jenom tím ukazuje na fakt,kdo za pravicí stojí a komu se dávají lukrativní kšefty v této republice! Lidi jsou zkrátka nepoučitelní a hlavně naivní natolik,že mi to rozum nebere. Dokáží volit neustále ty samé lotry,kteří je ožebračují! To vypovídá o tom,že národ je tak chtivý peněz,že mu tato skutečnost ničí mozkové buňky!

(03. 06. 2010 18:12)

gogo:Mně to také bere rozum. Ten výsledek je tak neuvěřitelně špatný pro tu většinu chudých, kteří ještě více zchudnou, že již mě napadají myšlenky, zda se zde nejedná přímo o kolosální (tudíž neuvěřitelný) podvod. Téměř jak v americkém filmu "Kozoroh 1"...

(08. 06. 2010 15:25)

Shelby16:mafiány, tuneláře a zbohatlíky ! To má v programu tato trojkoalice Fůj ! Naivkové co volili TOP09 a VV to brzy poznají na vlastní kůži !

(03. 06. 2010 16:45)

antoniocosi:Vy 3 nade mnou, si dojděte k MUDr jste závistiví,uražení a nedokážete skousnout, že se ta vaše banda nedostala k veslům
N o zaplať pánu Bohu to by jsme dopadli...
Stačí se podívat kolik utratili za vol.kampaň a stačí no jo Luftjarda...ten to s penězi vždycky uměl třeba v ČSA

Čtěte!!!!!!!
http­://www­.refle­x.cz­/cla­nek/po­liti­ka/373­88/jak-zkousel-lidovy-dum-podojit-sekeru.ht

;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D

(04. 06. 2010 08:25)

(05. 06. 2010 11:29)

gogo:Milý příteli.. hlavně se nepotrhej smíchy a neujásej se. Kolem Tebe jsou i lidé, kteří se živí jen obyčejnou prací (věřil by jsi tomu?) a kteří mají a budou mít problémy. Ty si zatím u rodičů bezstarostně takto jucháš u pc, ale většině ostatních tak není. To mi věř..

(08. 06. 2010 15:31)

gogo:Ale my ostatní bohužel také.... Kolosální finta vyšla. Lidé si mysleli že volí tři naprosto různé a vzájemně nepropojené strany. A oni zatím volili jen jednu ! V pokeru bych před těmito politiky smeknul...

(08. 06. 2010 15:28)

hela12345:To je páreček s Maláčovou, co jde,tak si koupí,ať může být vše po jejich! A kdepak běžný podnikatel k miliardám přijde? Prací do noci? Haha Jen spekulacemi,podvody a správnými styky,že!! Jestlipak nás bude pan Bakala taky sponzorovat,až zase seberou maminkám mateřskou a nedostaneme důchod,až někdo vytuneluje penzijní fond,kam si budu celý život spořit! Zase budou ukrajovat těm,co mají nejmíň

(03. 06. 2010 12:44)

antoniocosi:Tak nespoř do důch. fondů , ale do normálních...nebo obchoduj na burze...

Nemusíš mít miliardy ne? Stačí slušně žít a pohoda...tedy pro někoho.
Někomu to nestačí, a chtěl by žít jako Kočkové ,Davidové ,Grossové Paroubkové Škromachové ...atd.
A mé děti také nikdo nesponzoruje, kromě mě a manželky...

(03. 06. 2010 14:00)

hela12345:Já jsem bohužel odkázaná na rodičovský příspěvek od státu, takže možnost přivýdělku na burze by se mi hodila Jakže na to? To bych asi něco potřebovala do začátku ne?

(03. 06. 2010 14:13)

antoniocosi:No jo...a nemusí to být zrovna balík a navíc zdali jste matka samoživitelka, tak by jste mohla mít i trochu času, se pokóknót po burze na netu a nějakě ta čísílka...hlavně pomalu a s rozvahou jako děda Lebeda Třeba komodity, s těmi to docela jde...hm?

(03. 06. 2010 14:25)

(03. 06. 2010 18:00)

antoniocosi:Ty jsi ale opravdu jelito...copak nechápeš, že jsou propojení úplně všichni, včetně socanů a komoušů jde jen o to, kdo a jak to bude šéfovat...jestli doprava nebo doleva jinak je to úplně jedno...akorát socani jsou schopný utrácet více peněz, aby se zalíbili lidem, a praváci to zas dělají obráceně a nějakej Kočka, nebo Bakala, či Babiš, v tom nehraje až tak důležitou roli ty jim vždy jen přidaj na vol.kampaň , aby mohli oblbovat lidi jako jsi Ty a třeba komentator...a na stáří všichni dostanou "výslužku" jako třeba Gross nebuď naivní

(04. 06. 2010 08:34)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy