DISKUSE K ČLÁNKU

e.44:Vysvětlit si to může každej tak, jak se mu to hodí.

(03. 06. 2010 12:04)

krakonos500: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(03. 06. 2010 17:22)

dsmann:Á soudruhu krakonoši, že už by ti hráblo úplně?
Reaguješ jaksi zmateně a nesmyslně.

(03. 06. 2010 18:25)

alixie:Když je p. Bakala tak otevřený, mohl by třeba promluvit o ostravských domech postavených za totáče pro horníky a o dalších aktivitách, které mu vynesly 22 miliard Kč, které přiznává. P. Johne, to jste brzy ustoupil od svých zásad o korupci ap. A já, husa, Vás volila.

(03. 06. 2010 09:55)

antoniocosi:husa jsi myslíš, že ty ruiny postavený za totáč dělaj 22 miliard ?

A za další, každý si může cpát peníze do čeho chce... tak je podělil no

Přece to nedá těm vyžírkům co jenom kecaj nesmysly, a natahujou ruku...
Jiří Paroubek :
On by nebyl vůbec žádný problém udělat o sedmdesát miliard korun nižší výdaje. Otázka je, proč bychom to dělali.
Jiří Paroubek :
Já osobně nemám nějaký mindrák z komunistů.
Bohuslav Sobotka :
Máme absolutní morální právo zvednout daně bohatým.
Jiří Paroubek :
Ty zákony, které jsou potřeba ve prospěch této země, lidu této země, budeme schvalovat i třeba s komunisty, a kdyby tady spadli marťani, tak je budu schvalovat třeba s marťany...
Jiří Paroubek :
Já vycházím z toho, že mám něco jako poslání (...) možná od nějaké nejvyšší bytosti, takže předpokládám, že dokážu sociální demokracii vyvést ze situace, ve které byla.
Jiří Paroubek :
Potěšilo by mě, kdyby při mém odchodu z politiky lidé plakali.
A já plakal...ale smíchy ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D

(03. 06. 2010 10:24)

komentator:Modrý idiot antonio by měl vědět, že nynější nájemníci tj. většinou horničtí důchodci tvrdě makali v dolech. Tito nájemníci mají přednostní právo na koupi těch bytů. Multimiliardář bakala, který si nakradl za velké privatizace za Klausovy vlády, chce seniory z těch bytů vyhnat. Socan Zaorálek nazval Bakalu za jeho lumpárny velkým gaunerem. Nemá Zaorálek pravdu?

(03. 06. 2010 11:32)

antoniocosi:Nemá, a Ty také ne...nepiš mi tady, jak všichni horníci strašně dřeli... jo polovina ano,ty museli bouchat, aby ti vyvolení, co chodili na rekordy je mohli udělat samej komoušskej zjeb tam byl, v těch rekordních partách...myslíš že jsi fáral jenom Ty ??? Se prober
A nikdo jim předkupní právo nebere, jde o to, že si někteří myslí, že jim Bakala musí byty prodat za hubičku...to je ten problém

A s tou zlodějinou...pokud nevíte, tak si nakradli úplně všichni , co byli v jakékoliv vládě..a je úplně jedno za koho to bylo !!!
Tak nelžete...

(03. 06. 2010 11:42)

jarypadlo:ODStala od něho pODStivý prachy,pODStřebují je tam pODStivci typu JuDr.Jančík,Řápková a Benda.Co na to Ústavní soud?Já tenhle Kindlův ksindl nehodlám podporovat a ODStavitelné modroptáky jsem NEVOLIL. P.S.Imunita je na kriminální pODSvody?

(03. 06. 2010 09:37)

fotec:Volby 2010,nové strany,staré koleje dobře vyježděné.Co dál?

(03. 06. 2010 08:59)

evicka1:A tito nám budou vládnout,tento národ si asi nic jiného nezaslouží

(03. 06. 2010 07:29)

reflex: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(03. 06. 2010 07:55)

anelam:Jak se stát během 20 roků miliardářem?To musíte hodně moc pracovat,skoro nespát,být chytrý a houževnatý a mít správné známosti na správných místech-Zdeněčkovi bylo po sametce pouhých 29roků-je to šikula trochu se zamyslete nad tím,co se v naší malé republičce děje-klaranika to napsala dobře. Že ODS A TOP-Volili ti majetní se nedivím,ale že do toho šli naši mladí mně hlava nebere.Já doufala že VV JIM PŮJDE PO KRKU a taky jsem naletěla

(03. 06. 2010 06:03)

zaviracispendlik:Ahoj, z toho všeho je mi na blutí

(03. 06. 2010 07:06)

panna: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(03. 06. 2010 07:52)

anelam:Ano to byli ti komunisti co byli v KSČ z prospěchu a vyletěli ze strany jako modří ptáci!!!!To máš ale opravdu pravdu!!!!Ještě mně vysvětli,proč je lidé pořád volí????Pořád se křičí nevolte komunisty,mají přidat BÝVALÉ Když tak diskutuji,tak ani antoniocosi a ti co tak hájí pravici neřekli!!!!-jaké průse.ry mají dnešní KSČM?Měla jsem se vykašlat na VV a rači to dát levici

(03. 06. 2010 10:06)

antoniocosi:protože je volí z 90% staří a starší...a zbytek jsou jejich zblblí vnuci a vnučky...

Byli zvyklí na svůj klídek, jistou práci, za ni jistou mzdu a jisté ceny v obchodech, ve kterých se nedalo koupit téměř nic...ale byl klid,a lidé si zvykli...tak co že ???
To byl ale špatný kurs

(03. 06. 2010 10:29)

anelam:asi jsi to přečetl blbě nebuď tak hrrrr a přečti si to znova.Tím že jsem volila VV jsem podpořila vlastně ODS A TO JSEM VÁŽNĚ NECHTĚLA!!!!

(03. 06. 2010 11:45)

komentator:Bakala se dostal k obrovskému majetku díky zlodějinám za Klausovy vlády. Modří odéesáčtí bolševici mu v tom pomáhali. Proto Bakalai nyní sponsoruje českou pravici. Proto tak útočí proti socanům. Jako majitel Hospodářských novin, týdeníků Ekonom a Respekt Bakala rovněž nařídil, aby novináři těchto novin útočili na socany a vymývali mozky lidem o zadluženosti této země.

(03. 06. 2010 10:24)

e.44:Chceš snad říct, že si tu zadluženost vymysleli?

(03. 06. 2010 12:11)

e.44:Mě to hlava bere, proč do toho šli mladí. Nechtějí být v budoucnu bez práce. Kdyby vyhráli ti, co chtějí vyšší daně pro bohaté podnikatele, tak by u nás brzy výrazně stoupla nezaměstnanost. Některé méně úspěšné podnikatele by to mohlo i položit, jiní by s podnikáním sekli, nebo začali podnikat jinde a všichni jejich zaměstnanci by byli naráz nezaměstnaní a zmizely by i jejich pracovní místa, která by se dala znovu vytvořit pouze "uměle", tak jako to bylo za komoušů. A kam si myslíš, že by to všechno asi tak vedlo?

(03. 06. 2010 12:44)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy