DISKUSE K ČLÁNKU

bara:zatím to tak není, ale bude, protože vysokoškoláků bude mnohem méně...už teď VŠ přijímají zahraniční studenty, aby "solili"...

(09. 06. 2010 01:07)

modranice:Vypada to, ze to jen dalsi vydelek pro urcitou skupinu lidi- hlavne pro ty zabyvajici se lichvou. Je jednoduche si pujcit,ale strasne tezke to zaplatit se vsemi poplatky, procenty atd....Statni skoly maji byt zadarmo pro vsechny. Jista prace po vysoke skole neni nikdy. Ale dluhy zustanou a exekutori ....­....­....­....­....­....­..

(08. 06. 2010 22:16)

anasyi:modranice,pokud si prectes podminky pro pujcky na studia,jsou bezurocne

(09. 06. 2010 14:28)

jaaaa:kdy cesky vojak beha po afganistanu zadarmo. reknete mi jediny duvod, proc by to tak melo byt

(08. 06. 2010 19:33)

charliberry:díky našim politikům bude spousta chytrých lidí bez vzdělání....ne každý má na to si to zaplatit v desítkách tisíc, jestli to opravdu projde, budou to zvyšovat, jako všechno....jen tak dál, ať pak každej z naší země utíká. Ještě chvíli jim bude vše procházet a nikdo z nás už nebude moct být na svojí zem hrdej, protože vše se tu mění jen a jen k horšímu. Nikdy pro nás nikdo z těch politiků nic neudělá. Vše jen sami pro sebe. Hlavně že menšiny se tu mají dobře.

(08. 06. 2010 19:23)

anka:chytri lide budou pri vs pracovat a vezmou si bezurokove pujcky......

(08. 06. 2010 19:58)

modranice:Studovat a pracovat se neda. Bezurokove pujcky- HAHAHA.......Mozna na zacatku a pozdeji treba NE.......

(08. 06. 2010 22:18)

anka:po dobu studia jsou tyto pujcky bezurokove - az zacnou vydelavat, budou urokove...jako jine......Jinak ti mohu rici.....ze ja napriklad znam jenom velmi malo vysokoskolaku (mimo Cesko) - kteri si mohou dovolit studovat a nepra­covat­....­..vet­sina ma vecerni brigady a dela o vikendu.

(08. 06. 2010 23:49)

panalev:Obě moje děti pracují (26+28 let) a studují při zaměstnání VŚ. Dcera letos dosáhla Bc a studuje dál...já jim to neplatím....sami se rozhodli, jsou dospělí. A asi to tedy jde.

(11. 06. 2010 19:24)

bara:proboha!!??
jak tohle někdo může napsat? Jedině ten, kdo zde nežije, kdo neví, jaká je na trhu práce situace...)

(09. 06. 2010 01:08)

hevulka:Můj vnuk studuje gympl a chce jít na VŠ, takže tímto má VŠ zatrhnutou, protože žije sám s mamankou a nemají na to. Tak to je pěkný. To budou studovat jen děti zbohatlíků a hlavně těch par.chan.tů, co jste zvolili.

(08. 06. 2010 19:12)

blpetra:Souhlasím

(08. 06. 2010 19:55)

anka:nechapu, proc by mel it vas vnuk VS zatrhnutou - najde si nejakou brigadu a vezme si pujcku......a muze vesele studovat.......Mohu vam rici ze sve zkusennosti, ze ti co studuji za sve penize....studuji mnohem zodpovedneji a vice si pak sveho vzdelani vazi....

(08. 06. 2010 21:15)

anasyi:anka

(09. 06. 2010 14:35)

panalev: to je fakt.

(11. 06. 2010 19:26)

anasyi:hevulka,vnuk si muze zazadat o bezurocnou pujcku na studia,az zacne vydelavat,pak pujcku doplaci s nejakym urokem,ale ze zbyvajici castky.je ale zvlastni,ze ti co neziji v CR o tomto vi,za si student muze zazadat o bezurocnou pujcku a v cechach nevite?

(09. 06. 2010 14:34)

dooby:Jak to jinak říct páč pokud se dohadujou na takových kravinách jako první. Hlavně, že s lídí vytáhnou peníze. Nejdřív by měli ušetřit na sobě dost lidí by se divilo na co všechno by to stačilo.

(08. 06. 2010 18:50)

megi71:já teda nevím proč jsme vlastně chodili k volbám,vyhrála ČSSD , ale diktují jiní, tak proč teda vlastně byli. Celý systém stojí za ho..o.
Jak může někdo dopředu počítat , že bude něco splácet, běžtě se podívat na úřady práce, nezaměstnaných vysokoškoláků je tam dost.A o státních maturitách ani nemluvím, bude tady bordel ještě větší.

(08. 06. 2010 18:13)

reks:Ne bordel už tu je ,jenom nebil tak moc vidět.

(08. 06. 2010 19:36)

blpetra:Co si lidi sami zvolili, to taky mají. Zaráží mě, že v této době, kdy je málo peněz, spousta rodin šetří kde se dá, lidé volili pravici, která hodlá všechno zpoplatnit, většina blbců asi nečetla volební programy, ve kterých bylo jasně popsáno, co hodlá pravice zpoplatnit, hlavně, že to je strana nová, neokoukaná, se sympaťáky, že? Tak to tady máte a to je teprve začátek milánci! Za blbost se platí! Opět bude uplatnění jen pro boháče, jestli je někdo inteligentní, ale peníze nemá, to může být přece jedno. A nadávat budou samozřejmě ti, kteří dali svůj hlas právě pravici (ODS, TOP 09, VV). Diskriminace chudých ve prospěch bohatých přichází. Já jako studentka posledního ročníku střední školy tímto děkuji všem pravicovým voličům, kteří nám studentům zajistili opravdu přijemnou budoucnost - nebudoucnost!!! Pos**li jste co se dalo! A bude hůř!!!

(08. 06. 2010 17:27)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy