DISKUSE K ČLÁNKU

pepen.: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 01. 2018 10:31)

jen-pro-mne: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 01. 2018 10:33)

hadaja:Paní Witovská byla nejen krásná, moc jí to slušelo, ale je opravdu šikovná, tolik ji nesleduji, příjemně mně překvapila, grautuluji, určitě to nebylo lehké a věřím, že i když to nevypadalo, musela mít z toho nervy.Co se týká pana DRahoše, fakt nevím, co na něm ti chudí herci vidí, ten člověk mele pořád nběco naučeného, nemá šmrnc, nemá jiskru, nemá charisma, křiví se, poposedává, mele do toho Kosovo, copak si tu válku nepamatuje, Srbové tam znásilňovali muslimky, to nebyly ty zahalené od hlavy až k patě, byla to hrůza válka, kolik jich tady žije, pracuje, platí daně, znám případy, v jejich rodině jsou následky války dodnes podepsané na zdraví , jak to může přirovnávat k těm černým nefachčenkům s mobilama, co v životě dělat nebudou a nebudou vytvářet hodnoty. Ať už dopadne jak chce, pan Drahoš prohlásil, že si do vlády nevezme Kalouska, tak to snad bylo jediné pozitivní, pokud si pamatuje že to řekl a splní to.

(26. 01. 2018 10:27)

MauMau: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 01. 2018 10:20)

demonxxx:Zas tak výborná nebyla, Drahoš ji neodpověděl, kdo budou lidé kolem něho v případě zvolení a ona to přešla. Zatímco na Zemanovi chtěla odpovědi, co kdy řekl, před 15 lety. Drahoš nemá politickou minulost, tak není v čem se hrabat. Drahoš budu pro lidi … kecy …. nepřišel s jediným konkrétním návrhem.

(26. 01. 2018 10:17)

opencard: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 01. 2018 10:14)

repelos: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 01. 2018 10:07)

dokola: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 01. 2018 10:06)

jen-pro-mne: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 01. 2018 10:02)

nitram55:Vy musite bejt pekne nemocny/a

(26. 01. 2018 10:03)

marais:Witowská předvedla typické naučené moderování z ČT. Vůči presidentovi drzé, urážlivé..čekala jsem, kdy jí Zeman předhodí, jak i ona v životě nedodržela, co třeba Zárubovi slíbila. Lidi zvolí jistotu, ona na tom nic nezměnila.

(26. 01. 2018 09:54)

panamira:Přehrál jsem si záznam a Witovská hned na začátku KOKTALA a byla NERVOZNÍ a prezidenta sekala. Jinak nuda, nuda, nuda. Drahoš lhal, že se mu od huby prášilo.

(26. 01. 2018 09:44)

Belava:Zeman je lidsky, na nic si nehraje a je takový jaky je od přirozena. Drahos je nestyda, utokem bylo vytahovani hnidu misto odpovedi na otázky. Snažil se vecpat do kazde odpovedi kydy na pana prezidenta. Ti patolizalove Horacek a Hilser jsou trapne vlezdo***e a jen se chtějí zviditelnovat a ke korytu. Smutny je, ze volici Drahose ho voli jen proto, aby sedadili pana prezidenta, aniz by videli vysledky eurohujerismu Drahose a jeho picmochu. Zeman je jediny prezident, neposera,jisty ve vsech projevech a neboji se veci pojmenovat bez okolku.

(26. 01. 2018 09:41)

dokola: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 01. 2018 10:08)

robyno1: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 01. 2018 09:20)

panamira:Asi jsem z jiné planety. Na mne působí při debatách , že kopíruje Hitlera a nejenom ona.

(26. 01. 2018 09:53)

anisamri: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 01. 2018 09:18)

jity:Vždyť také paní Drahošová se pochlubila, že ČT je jim nakloněná, tak proč by Drahoš neměl znát otázky.

(26. 01. 2018 09:41)

pea.p:Tak to, že otázky znal předem bylo jasné. Musím ale přiznat, že komentování Witowské mělo oproti Voříškovi násobně lepší úroveň. Když oba kandidáti dostali poslední minutu aby promluvili k voličům, bylo jasné, že Drahoš koktal a nezmohl se na nic kloudného. Nemluvil ani do kamery.

(26. 01. 2018 09:44)

amej:Witovská byla výborná, Zeman stejný, Drahoš využil každé příležitosti, aby se mohl projevit jako špína což ho jistě není hodno. Jasným signálem pro pozorné diváky byl příchod obou kandidátů kdy Zeman šel vepředu, jeho Ivanka způsobně za ním a u Drahoše se cpala dopředu Drahošová a on za ní cupital.

(26. 01. 2018 09:12)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy