DISKUSE K ČLÁNKU

kukuku:Jisté jenom je, že jí to slušelo.
Ale takový výkon může podat jenom v pořadu, na který se dlouho předem připravovala. Její standard jsou na papíře připravené otázky, které do zblbnutí opakuje, i když zazní odpověď vyžadující improvizaci a korekci dalšího směřování rozhovoru.
I včera se jednou takto nesmyslně opakovaně ptala a Zeman jí v klidu odpovídal "před 30 se***mi jsem Vám to vysvětloval".

(26. 01. 2018 06:52)

kukuku:Vše vysvětlil po skončení debaty "vrchní zpravodajec Luboš Rosí". Plná kancelář narvaná lidmi okamžitě gůglujícími každou Zemanovu větu, okamžitě utrženým sluchátkem zpětná vazba od Macha-Rosího na Šebestovou-Witovskou - jak zasahovat do diskuze, jak ji ovlivňovat.
Rosího výsledky, ale asi byly použity minimálně, protože byly bídné (Zemanovy "lži" jako že v Anglii soudní odvolání možné je, že Zemanův posun názoru na likvidaci politiků "presumpcí viny" není starý 15 roků ale jen 5). Otázkou jenom je, jestli natáhli kabel od Rosího do ucha i Drahošovi.

(26. 01. 2018 06:44)

jen-pro-mne: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 01. 2018 06:29)

marsa:Musím se přidat,excelentní výkon paní Světlany-nečekala jsem to!!
Měli by Moravce vyměnit-je jednos­tran­ný,pro­tivný,­vyčpě­lý...
Profesor urážel,vysmíval se,k­riti­zoval­...já­jínek­...já­jájá a zase jenom jááá
pan prezident Zeman

(26. 01. 2018 06:11)

1Frantisek2:Myslím si,že paní Světlana byla daleko lepší než pan Moravec.Chotelo by to změnu a hlavně daleko lépe se na paní Svetlanu kouká než na pana chytreho.

(26. 01. 2018 05:32)

vog.ht: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 01. 2018 05:28)

sumec08:Exelentní výkon paní Witowské,Voříšek a Moravec by se odní měli hódně co učit,měřila oboum stejným metrem a byla velice dobře moderátorsky připravená, rovněž jí to " seklo " jako ženě,vypadala úžasně.

(26. 01. 2018 05:19)

tlamovka:Paní Witowská mně mile překvapila,znám jí jako dost drsnou moderátorku ,ale tady v prezidentském duelu zvládla roli na jedničku.

(26. 01. 2018 03:41)

Rafan4321:Pani moderátorka Witowská byla velmi dobře připravená, nenechala se vykolejit ani panem prezidentem Zemanem, který se o to jednu chvíli pokoušel. Měřila oběma stejným metrem, potrápila jednoho i druhého a trvala na tom, aby kandidáti odpovídali na otázky a neodváděli pozornost jiným směrem, což Zeman ovládá perfektně. Konečně pořádný duel na úrovni a s obsahem.
Ale hlavně : Světlaně to moc slušelo

(26. 01. 2018 02:49)

luder:Vítač Drahoš!

http­s://vi­meo.co­m/2513­19473

(26. 01. 2018 01:23)

luder:Drahoš je zlej, mstivej člověk a v uchu měl naslouchátko! Kdyby byla volnější diskuse a neměl v uchu poradce, tak by proti Zemanovi těžce pohořel!

(26. 01. 2018 00:56)

sadia:Pani Svetlana Witowska si zaslouzi 1 s hvezdickou.Pekne vedeny duel.

(26. 01. 2018 00:53)

prochaskanamoste:Světlana příjemně překvapila, narychlo se zkultivovala. Proč taková není pořád. V podvečer vždycky na hosty, jak nejsou sluníčkáři, šňafe, jak šlejfířka. Vypadla velmi dobře, měla by držet laťku. Otázky VM zrušit, Moravec je vyčpělý sud, akorát lidi uráží, ať je nedělní pořad s někým jiným. Vidíte, že to jde.

(26. 01. 2018 00:48)

zada:Takový divný duel....,
Pan Drahoš měl "nabiflované odpovědi", zřejmě znal všechny otázky. Ale stejně zadrhával a matně vzpomína. Jinak otočil korouhvičkou a vlastně říkal vše co dávno říkal pan Zeman, jen s tím, že to vyprávěl jako svoji myšlenku, pravdivě to nevypadalo.... Co se týká témat, stále stejná. ČT nevymyslela pro osvěžíní debaty vůbec nic nového. Pan prezident Zeman se evidentně nudil, protože stále opakovat to samé ho nebavilo a poslouchat překroucené slogany pan Drahoše nemělo cenu, taky byl kolikrát z Drahošových řečí v údivu ))). Drahoš není pravdivější, elity, které ho dostali do kandidatury a dostali by ho na Hrad ho jako nezajímají,ale budou za to něco chtít, lidmi a referendem opovrhuje, spolupracovníky nechtěl říci....že se tam cpe Horáček a Grygar je nad slunce jasné. ale on je otevřený a pravdivý? Hlavně chtěl být rádoby útočný. No nevím, na mě tak nepůsobil.Pan Zeman se choval státnicky a byl vysoko nad věcí a Drahoše jak kašpárka nechal vyskakovat. A Witowská? No hezky upravená, odvádělo to pozornost od rozhovoru (což byl asi záměr), a vněkterých fázích dokonce věděla co má Drahošovi napovídat. Scéna v lRudolfinu mi připadala jak z krematoria. Za mě, Drahoš útočný, kamufovaná arogance moci (je zvyklý řídit a nařizovat), takže diskuze s lidem o tom žádná, ale zase na druhé straně diskuze úplně ke všemu se svými rádci - kujme pikle... tak tomu nerozumím a z debaty "otrávený" Zeman ( tedy i já). Unavený ne, ale otrávený z témat ..... ČT, taková klasika, nestrannosti nevěřím - platit konc. poplatky nechci!!!!
Jo a ani ČT ani Drahoš nepopřáli panu prezidentovi k dnešnímu svátku!!!!

(26. 01. 2018 00:14)

Dominik Klim:Souhlasím, Drahouš je sebestředný, mamánek.

(26. 01. 2018 08:49)

krakonos500: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(25. 01. 2018 23:46)

oshona:Jj, od CT skvělá volba, lepší než teplej blekota Moravec
O estébácký buzně, hlupákovi Reyovi a servilnímu majiteli Barandova ani nemluvě .

(25. 01. 2018 23:43)

kuberpidy: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(25. 01. 2018 23:41)

flora:Podala pěkný výkon. Výborná volba !
Drahoš by si z ní měl vzít příklad. Witowská je inteligentní, klidná, umí se ovládat, reaguje pohotově a k věci, má o politice daleko lepší přehled nežli on, a přesto sama řekla, že by si na Hrad netroufla.

(25. 01. 2018 23:21)

monterodeo:Byla a je nadmíru dobrá .

(25. 01. 2018 23:15)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy