DISKUSE K ČLÁNKU

odlisny:zasunul bych

(21. 06. 2018 14:24)

PetBuk:Souhlasím s názory že pan Drahoš ze sebe v závěrečném vzkazu udělal pitomce a potvrdil fakt že ho někdo tématicky vede a jasně vzkázal národu "jsem prezident jen pro horních deset tisíc!!!!!!!!!! Tak si sjednocení národa nepředstavuji,měním volbu!!

(26. 01. 2018 19:41)

nazca: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 01. 2018 15:24)

luder:Advent v Paříži!

http­s://ww­w.you­tube­.com/w­atch?­v=8cse­G_Bc9Go

(26. 01. 2018 14:43)

Petr Mraz:Kandidati na prezidenta: Vykon pani Witowske vcera se mi vubec nelibil. Ano, ryla do kandidatu, asi z pozice advokatky, kterou pry je - moderatorka ma ale zprostredkovavat a nechat kandidaty mluvit hlavne jednoho s druhym. Jeji negativni hlasky se asi zamlouvaly hlavne tem, s kterymi cloumala skodolibost. To ovsem nema byt zadny kotel a moderatorka ci moderator nemaji jednat jako zalobkyne nebo zalobce u soudu a zviditelnovat se na ukor veci. Take vyjadreni, ze pan prezident mluvi sproste (ci jak to bylo receno), nebylo na miste, od damy ocekavam nanejvys slovo neslusne.

(26. 01. 2018 12:26)

pepen.: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 01. 2018 12:11)

xaver: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 01. 2018 11:43)

opencard: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 01. 2018 11:39)

socan68: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 01. 2018 11:35)

zacotomame: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 01. 2018 11:29)

elitaxnarod:POSLEDNÍ VĚTY, KTERÉ PADLY V DUELU.
Prezident Miloš Zeman hovořil k českému národu!
Vážení občané, ŽIJTE VE SVOBODNÉ SPOLEČNOSTI, se všemi jejími nedostatky, MŮŽETE TEDY SVOBODNĚ ROZHODOVAT, koho si ve volbách vyberete. Jediné, O CO VÁS PROSÍM, JDĚTE K VOLBÁM, nezůstávejte doma, protože pak ti, kdo k volbám nepůjdou, mohou ovlivnit právě svojí neúčastí jejich výsledek. DĚKUJI VÁM, že k volbám půjdete.
ŽÁDNÉ VÝHRŮŽKY, ŽÁDNÉ ZASTRAŠOVÁNÍ, pouze DŮRAZ NA SVOBODNÉ ROZHODOVÁNÍ a PODĚKOVÁNÍ za volební účast.
Profesor Jiří Drahoš hovořil k elitám!
Vážení občané, ano, jděte k volbám. Jsem kandidát, který se dívá do budoucnosti. Miloš Zeman už nemá téhle zemi co nabídnout, ale JEHO PORADCI SI MOHOU od této země ještě LEDACOS VZÍT. A JE TŘEBA TOMU ZABRÁNIT. BUDU PREZIDENTEM, KTERÝ PREFERUJE ZÁJMY ELIT, KTERÝ SE BUDE (POUZE) ZABÝVAT LIDMI, který se bude zabývat starostí o lidi, bude se zabývat sociálními problémy, bude se zabývat problémy důležitými pro vás. Bezpečnost země, kvalitní vzdělání, sociální záležitosti, to všechno BUDU BRÁT V POTAZ jako prezident a bude mi ctí být vaším prezidentem.
Drahoš mluvil pouze k elitám a ne k českému národu – NÁROD ZASTRAŠOVAL A PREZENTOVAL SVOU BUDOUCÍ SÍLU! BUDU SE O VAŠE ZÁJMY ZAJÍMAT, NIKOLIV JE PREFEROVAT JAKO ZÁJMY ELIT!
Brát někoho v POTAZ, znamená, že ho sice budu vnímat, ale přesto budu prosazovat především své priority – TY NÁRODE! ALE TOU PRIORITOU Z TĚCH, KTERÉ MÁM, NIKDY ROZHODNĚ NEBUDEŠ!! PROTOŽE JÁ JSEM TA ELITA!
Co dodat?
Volte toho kandidáta, který oslovil právě Vás!
Jste-li elitou – volte Drahoše.
Jste-li občanem českého národa – volte Zemana.

(26. 01. 2018 11:27)

jajanene:ČT jako obvykle podvod a moderátorka opět tloukla na stranu Drahoše, tedy estébáka s překotně vyčištěným potvrzením o tom, že tím čím byl vlastně údajně nebyl. Jinak souhlas s tím, že mu otázky dali předem, jen některé odpovědi se bud nestačil naučit, nebo mezitím pozapoměl. V těch okamžicích bylo vidět, jak se roztéká do neurčita, opakuje nesmysly a není ve své kůži. Vlastně naopak, právě v těch chvílích v té své kůži byl, jen to nechtěl přiznat. Je tohrůza. když si člověk představí, že tohle by mohl být náš prezident. Proboha, jen to ne.

(26. 01. 2018 11:22)

PetBuk:Nesouhlasím,pí Witovská byla férová a snad svým výkonem přivede vedení TV k tomu že p.Moravec by měl konečně dělat něco jiného,už bylo dost jeho jeho masírování a směřování národa do řad TOP09

(26. 01. 2018 19:47)

kalina107: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 01. 2018 10:46)

kajman1: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 01. 2018 10:46)

plejer:ZNAL otázky.
Drahoš působil na ČT sebevědomým dojmem preferovaného zkoušeného žáčka který se předem dověděl otázky a nabifloval si odpovědi. Na Primě si dlouho rozmýšlel odpovědi a na ČT s odpovědi nikdy nezaváhal což bylo dost podezřelé .Tím dostává radoby nestranné moderování Witowské velkou trhlinu

(26. 01. 2018 10:44)

kajman1: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 01. 2018 10:41)

repelos: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 01. 2018 10:36)

kolomajzna: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 01. 2018 14:22)

pepen.: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 01. 2018 10:34)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy