DISKUSE K ČLÁNKU

anna1234:.. a z jakého titulu hodnotí debaty paní Postlerová? Sama řekla u Karla Šípa, že učí čtyři!!!!! roky Babiše česky, jak vidět, tedy spíš slyšet, zatím výsledek žádný.

(26. 01. 2018 09:34)

2626:Ta Postlerová se jenom snaží působit důležitě, vůbec tomu nerozumí a její názory jsou zbytečné zastaralé až hloupé. Witowská skvěle Voříšek k ničemu. Pan profesor hodně překvapil v tom obrovském tlaku. Po debatě jsem si přečetla článek na EXTRASTORY o účasti rodiny pana profesora v odboji. Smekám, člověk z takové rodiny bude mít vlastenectví v krvi a bylo to pro mne velmi důležité zjištění, někdo by to dávno zveřejnil. Všechny ty lži AERONETU styďte se, resp. UŽ MLČTE a co soudružka Nela Lisková, ten odboj by se jí měl líbit ne?

(26. 01. 2018 09:29)

repelos: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 01. 2018 09:39)

opencard: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 01. 2018 08:49)

alex_murphy:Postlerová, běž do *** ! Bylo to dost emotivní?

(26. 01. 2018 08:41)

odetka: Nejsem si jista, zda to pochopi

(26. 01. 2018 11:09)

auslak:Postlerové se líbí když tam bučí dobytek , pak je to správná aréna důstojná prezidentských voleb. Ji by asi ani nevadilo , kdyby před každou volební místností byla přivázaná kráva , která by měla na krku její podobiznu. Mělo by to emoce i šmrnc.

(26. 01. 2018 08:33)

zenaodadoz:Mně se líbila Witowská i Voříšek. Nevím, proč by to mělo být na stejné úrovni. A nemůžu ani říct, kdo byl lepší. Oba se mi líbili.

(26. 01. 2018 08:24)

tatazdenek: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 01. 2018 08:21)

illyria:viděl jste to včera? Drahoš včera přišel o tu jedinou pozitivní devízu co měl - tedy o slušnost... Choval se hůře než Zeman, na otázky co chce odpovídal "Zeman to a tamto"... Teď už je jen antizeman... a pokrytec, slušnost má na plakátě a chová se jak řeznický pes... Jeho tým, mu asi řekl, ať je asertivní a útočnější, jen mu zapomněli sdělit, aby to nepřeháněl.... .-D

(26. 01. 2018 08:48)

dlabanec: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 01. 2018 08:04)

illyria:no, jelikož i paní Drahošová řekla, že je mají na ČT rádi a že jim fandí (nebo něco velmi podobného), tak ČT si zřejmě řekla, že jednou udělá objektivní debatu... Také by to už ČT nemusela ustát, pokud by to vypadalo jako to, co dělají normálně... No doufám, že Moravec dostane padáka a Witovská jeho Otázky...

(26. 01. 2018 08:51)

jen-pro-mne: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 01. 2018 08:03)

revengeboy:Bože, vy jste idiot. Cvrknul jste si z toho do textilu, že jste mohl zkomolit všechna jména?

(26. 01. 2018 08:12)

zdenekk: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 01. 2018 08:25)

svepravna:Jen čistě ze zvědavosti, jste"jen-pro-mne"nemáte diagnostikovanou nějakou psychickou poruchu? Měl by jste s tím něco dělat!

(26. 01. 2018 11:24)

flora:Do konfliktu se Witowská, jinak byla dobrá, nemohla dostat ani omylem, protože na otázku každý z kandidátů odpověděl po svém. Tečka. Do konfloktu by se dostala kdyby se z toho stala diskuze. Tenhle rámec mě tam chyběl. Drahoš odpovídal takové blbosti, že už se sám do toho zamotával a šlo se k dalží otázce.. To je špatně. Také mě vadilo prostředí krásného Rudolfina. Bylo to jak adventní slavností posezení. Kotel na Primě byl moc, tady zas o 180 stupňů. Ode zdi ke zdi.

(26. 01. 2018 07:50)

flora:Dám příklad: Zeman se zeptal na migraci. nejaktuálnější téma. Drahoš začal mlít o 15 let staré historii, nesrovnatelné s dnešní, kdy i příčiny byly úplně jiné . (Náboženské staleté rozpory jsme tady vnímali jako pomoc podobnou čechů, kteří prchali ze Sudet) - o Kosovských Albáncích. To bylo úplně mimo mísu a Witowská ho neutnula a neřekla, ať odpovídá k dbešní sitiaci. Dnes je to milionech afričanů a Asiatů, jdoucích za lepším, bezpracným bydlem...

(26. 01. 2018 08:01)

flora:.. jdoucích za lepším, bezpracným bydlem a ovládnutí Evropy.

(26. 01. 2018 08:04)

revengeboy:Jsem alergický na všechy lektorky, koučky apod. Paní Postlerová, tohle je volba prezidenta ne nějaká televizní šou, takže Paní Witowská to zvládla na jedničku, na rozdíl od Vořecha, ten z toho udělal Prima Partičku.

(26. 01. 2018 07:44)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy