DISKUSE K ČLÁNKU

Antonin Blaha:Opravdu nechapu co tady opevu­jete­.ope­vuje­teJsme zvlastni narod porad slysim jak patrime k zapadu nebo Amerika nas vzor a najednou ma byt debata kultivovana ,bez vykriku a emoci?Vzdyt vsichni vime co jsou kandidati zac a co pro nas predstavuji.Mela to byt sou a vysla z toho opravdu nuuuuda jako ze zpravodajstvi CT.

(26. 01. 2018 07:37)

hanka_:"Neschopná, směšná, samozvaná hlasová lektorka. Česko se baví na účet Jany Postlerové". Samozřejmě nesouhlasím se vším, co bylo kdy v novinách napsáno, ale pod toto se podepíšu. Witowská byla úžasná! Navíc je krásná, takový bonus pro pány A vzhledem k tomu, že má i vzdělání, je inteligentní, sečtělá, tak prosím, paní Witowská, nechcete jednou také kandidovat?! Dala bych Vám hlas.

(26. 01. 2018 06:43)

jafratatita:Vorisek byl lepsi? Pani Postlerova, se vsi uctou k Vam, mela jste zapnutou TV s programem CT24? Evidentne se jedna o Vasi osobni zaujatost vuci Svetlane Witovske, protoze pozici moderatora prezidentske debaty zvladla bravurne oproti vsem ostatnim, nehlede na to koho budu volit...

(26. 01. 2018 06:03)

vog.ht: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 01. 2018 05:38)

revengeboy:Zato na Primě to mělo úroveň, co?

(26. 01. 2018 09:06)

hr0p:pani odbornice Postlerova se asi zblaznila. Lepsi ze byl Vorisek? V cem? Vzdyt vuuubec nic nedelal, aby nic nepokazil, neznal fakta, o politice totiz nic nevi, je to kaspar co cte zpravy, ne redaktor nebo novinar nebo tak neco... Proste je to Borhyova v muzskem tele. Jedine na co se zmohl ze 3x zkusil usmernit divaky, 3x v prubehu casu zopakoval kolik lidi se diva na prenos (jako by to divaky melo snad zajimat) a jinak tam byl ticho jako pena.... Ani Zemana nedokazal ukocirovat aby neustale neskakal do reci, debatu nikam nevedl. Pokud se Postlerove vic libil format na Prime, OK, to jeste pochopim. Ze uprednostnuje to, ze 50% one debaty se nedebatuje ale posloucha potlesk, krik, Vorisek nebo ta zenska ve studiu...
Ale ze Vorisek lepsi? To uz zavani nejakou osobni zaujatosti vuci Witowske
Vorisek jenom dokazal to, ze neni horsiho moderatora, to uz ten Soukup z Barandova je asi lepsi Pan Vorisek by po tom vykonu mel chodit kanalama.

(26. 01. 2018 01:42)

zada:Takový divný duel....jak z kremtoria, bez šťávy a nových témat....
jediný kdo byl v emocích - negativních byl p. Drahoš.
Pan Drahoš měl "nabiflované odpovědi", zřejmě znal všechny otázky. Ale stejně zadrhával a matně vzpomína. Jinak otočil korouhvičkou a vlastně říkal vše co dávno říkal pan Zeman, jen s tím, že to vyprávěl jako svoji myšlenku, pravdivě to nevypadalo.... Co se týká témat, stále stejná. ČT nevymyslela pro osvěžíní debaty vůbec nic nového. Pan prezident Zeman se evidentně nudil, protože stále opakovat to samé ho nebavilo a poslouchat překroucené slogany pan Drahoše nemělo cenu, taky byl kolikrát z Drahošových řečí v údivu ))). Drahoš není pravdivější, elity, které ho dostali do kandidatury a dostali by ho na Hrad ho jako nezajímají,ale budou za to něco chtít, lidmi a referendem opovrhuje, spolupracovníky nechtěl říci....že se tam cpe Horáček a Grygar je nad slunce jasné. ale on je otevřený a pravdivý? Hlavně chtěl být rádoby útočný. No nevím, na mě tak nepůsobil.Pan Zeman se choval státnicky a byl vysoko nad věcí a Drahoše jak kašpárka nechal vyskakovat. A Witowská? No hezky upravená, odvádělo to pozornost od rozhovoru (což byl asi záměr), a vněkterých fázích dokonce věděla co má Drahošovi napovídat. Scéna v lRudolfinu mi připadala jak z krematoria. Za mě, Drahoš útočný, kamufovaná arogance moci (je zvyklý řídit a nařizovat), takže diskuze s lidem o tom žádná, ale zase na druhé straně diskuze úplně ke všemu se svými rádci - kujme pikle... tak tomu nerozumím a z debaty "otrávený" Zeman ( tedy i já). Unavený ne, ale otrávený z témat ..... ČT, taková klasika, nestrannosti nevěřím - platit konc. poplatky nechci!!!!
Jo a ani ČT ani Drahoš nepopřáli panu prezidentovi k dnešnímu svátku!!!!

Pane Voříšek vy jste byl lepší, uvolněný a svěží, Prima byla fakt lepší, tam to mělo aspoň grády, a mě to tedy bavilo. ČT nuda od začátku do konce, Witowká dobře vypadjící ale taková škrobená, nudu nevytalčila za celý večer... Prima jede !!!!!

(26. 01. 2018 00:23)

dadana:Také jsem čekala jestli popřejí Miloši Zemanovi k svátku. Jinak za mne nuda, pan Drahoš lépe naučený než v úterý, žádná vlastní myšlenka, i to jeho společně to zvládneme má půjčené od pana Horáčka. Celou kampaní Jiřího Drahoše provázely posměchy a ztrapńování současného prezidenta. To je ta avizovaná a slibovaná slušnost? Kdepak pane profesore, spoustu lidí neoblafnete, a já doufám, že jich bude většina''''

(26. 01. 2018 08:49)

panamira: ZADA

(26. 01. 2018 08:52)

svepravna:No jo...žádná řachanda to nebyla. Vy jste si asi myslel, že když tam bude Zdeněk Troška, tak to bude kameňák nebo slunce seno....

(26. 01. 2018 11:29)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy