DISKUSE K ČLÁNKU

setug:prohlašovali se za středovou stranu, proto je lidi volili.

(18. 10. 2010 21:26)

gevi:Napsal jsem, že si to voliči (aspoň značná část z nich) VV mysleli, nikoli to, že VV má levicové postoje. VV volila dost velká část potenciálních voličů ČSSD, které odradil Paroubek od jejich původního úmyslu.

(19. 10. 2010 08:29)

beda741:No, právě. Ale tak lidi si prostě rádi zkritizujou toho druhýho, i kdyby to nebylo založený na faktech.

(18. 10. 2010 20:28)

jajas:Omyl! Právě ta fakta o nekompetentnosti Johna jsou natočena v TV pořadech. Co byste si tak představoval jako fakta?

(18. 10. 2010 20:35)

komentator:Nedělní otázky V.Moravce ˇv ČT. John tam byl trapnej. Furt něco blábolil.
I komouš Filip Johna posvačil. Moc jsem se bavil, když Filip dával neználkovi johnovi kapky. Vždyť přihlouplý John nezná ani jednací řád Sněmovny!!!
Tak nekompetentní lidi jako John npatří do vlády!!

(19. 10. 2010 08:30)

komentator:Copak volební debakl Véčkařů není doložen fakty? Vymyslel si někdo, že místo minimálně 5 míst v Senátu (tvrzení Bárty a Johna) pouze 1 člen VV postoupil do 2 kola senátních voleb?
Nebo bláboly o několika Véčkařích v městském zastupitelstvu Prahy (prognózy Bárty, Johna a dalších Véčkařů), nemají Véčkaří ani jednoho zástupce? Copak to nejsou fakta?
BEDA741 by měl myslet vlastní hlavou.....

(18. 10. 2010 21:26)

komentator:Copak Frantisek nezaznamenal stávky policistů a hasičů, kteří otevřeně mluví o naprosté nekompetentnosti Johna? Copak neslyšel Johnovy bláboly v otázkách V.Moravce v neděli o poledni, ve kterých i komouš Filip udělal z Johna trhací kalendář? Filip nachytal Johna na švestkách. Různé lži i polopravdy Johna. John nezná ani jednací řád Sněmovny. Copak tak nekompetentní člověk paří do politiky?
Pro pobavení níže video z youtube jak to John vede na vnitru. Videoklip shlédli tisíce lidí. Doporučují k pobavení (pokud jde o františka k poučení!!)
http­://www­.you­tube­.com/w­atch?­v=e2sw­HKG4u­cI&fe­ature=­play­er_em­bedded

(18. 10. 2010 20:30)

frantisekdobrota:Samozřejmě, šlápl řadě policistů na kuří oka, tak o něm řeknou "že je nekompetentní". Komouš Filip je matador, který se v politice
(bohužel) pohybuje výrazně déle než John a podobných diskuzí absolvoval mnohonásobně víc, než on. Pořád nemluvíte o konkrétních politických krocích, ale jen o dojmu, který získáváte vezouce se na protiJohnovské vlně mediální histerie.

(18. 10. 2010 20:41)

komentator:Copak by desetitisíce hasičů a policistů vyšlo do ulic kdyby John šlápl na kuří oko pár černým ovcím? Copak František nezaznamenal, že John je nekompetentní? Něco řekne a na druhý den to odvolá? A to se stalo několikrát!
Copak John před volbami nevyhlásil válku politickým dinosaurům a nyní si výborně notuje s Kalouskem, Nečasem a s dalšími dinosaury, kteří jsou v politice od začátku 90-ých let? Chce František další příklady Johnové neserioznosti?
Jak plní John předvolební sliby? Hrubě je porušuje a proto VV dostaly od lidí ve volbách pěknou nakládačku......

(18. 10. 2010 20:49)

frantisekdobrota:vyšli do ulic, protože se John držel vládního programu a snížil jim plat. Brzy se snad naučí nebýt vůči médiím tak otevřený a tím se stát snadným terčem. Jestli jste předpokládal, že přijdou VV do politiky a řeknou: "nemluvíme s nikym, kdo je tu déla jak 2 roky", tak jste evidentně mimo. Jestli vytáhenete perly typu, že "letěl vrtulníkem", nebo podobné, tak si ušetřete práci - ani tímto mně opravdu nepřesvědčíte.

(18. 10. 2010 21:15)

tochadda:Džon je praktickou ukázkou,.že kdyby stará Blažková uměla žvanit aspoň trochu o politice, může i ona dělat ministryni čehokoli. Džon je neštěstí toho, co se zdálky snad podobá demokracii v téhle zemi, je to aktivní blbec, což je ještě horší,než obyčejný blbec.

(18. 10. 2010 20:00)

jarda987:tak kdyby byli aktivní všichni, tak se prosadí jen ty nejlepší. V podstatě nadáváte všem, především těm, co nešli ani k volbám. I když základ je aspoň mluvit trochu slušně.

(18. 10. 2010 20:17)

gevi:Tak by mě zajímalo, co by se u nás mělo změnit, aby to byla opravdová demokracie, nejen její zdání. Nevím, jaké atributy demokracie vám u nás chybí.

(18. 10. 2010 20:28)

gogo:Ano, máte pravdu že zde je jen zdání domokracie. Ale nechce se mi věřit, že by jste současně nevěděl či neviděl příčiny této skutečnosti...

(18. 10. 2010 20:57)

jajas:Já se dost bavím panem Johnem. Doposud jsem se bavila, když se v TV objevil a dokonce i promluvil (dá-li se to tak říct) pan Švancrberk. Teď jej nahradil John. V podstatě jsou VV takoví legrační pajduláci: John=blekota, tisková mluvčí=mekota a Bárta= jekota. Jsou legračně důležití! Předpokládala jsem, že John jako bývalý novinář dokáže hovořit jasně a věcně, ale holt novinařina je něco jiného než politika. To si asi ani neuměl představit, když se tam dral. Patrně se domníval, že všechno prokoukl. Bohužel, není tomu tak. Asi se diví i ušima. Tak teď to má, chlapec.

(18. 10. 2010 19:52)

wuwlik:chtěl bych vidět v televizi vás, neni to taková sranda vypadat v médiích inteligentně. John má prostě trochu nekonvenční styl a to posměváčci neodpouštějí!

(18. 10. 2010 20:00)

jajas:Nechápu, co bych v TV dělala, takže mne tam neuvidíte. Stejně jako pan John, se nemám čím chlubit, ale na rozdíl od Johna mám zdravý rozum i zdravé sebevědomí, které mi říká, že pokud něčemu nerozumím, tak se do toho nehrnu.

(18. 10. 2010 20:04)

wuwlik:njn, ne každý má odvahu zkusit něco změnit k lepšímu.

(18. 10. 2010 20:12)

jajas:No s tím souhlasím. Ale v tom případě se na to musím připravit a ne skákat do toho po hlavě!

(18. 10. 2010 20:31)

beda741:ano, vy umíte akorát blbě kecat

(18. 10. 2010 20:25)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy