DISKUSE K ČLÁNKU

smrk:Ty , tak promiň - já to hned věděl, že jsi chytrej a inteligentní pravičák - navíc jseš ještě blbej a přitroublej - ty budeš někomu dávat rozumy, když před dvaceti roky s tebou táta ještě ochcával ploty - troubo !!!!!!

(14. 05. 2010 17:55)

antoniocosi:za co jste zodpovědní...

http­://do­maci­.ihned­.cz/c1-43518420-studenti-dluzi-stale-vic-exekuci-na-ne-pribyva-a-na-vine-neni-krize

pak tady můžete psát ty své bláboly

(14. 05. 2010 12:08)

suskyn:NO PRÁVĚ,JSOU TO NEZODPOVĚDNÍ FAGANI-ČETL JSEM TO

(14. 05. 2010 15:47)

drhouse:a ty zodpovědně zvolíš Paroubka, protože ten dluhy platit nemusí !

(14. 05. 2010 15:58)

dany676:Nechápu lidi , kteří zde stále hájí pravicové strany. A nechapu třeba ODS proč se ted před volbami tváří jako spasitelé této země , když to byli právě oni co vyhráli poslední volby a měli v parlamentu díky utvoření koalice většinu a k tomu ještě dva přeběhlíky(Pohanka , Melčák) , tak co dělali ty 3 roky v té vládě , když prakticky neudělali nic , a ještě zemi dostali do takové situace. Pokud vím tak zavedli třeba poplatky ve zdravotnictví , i když před volbami hlásali , že je nezavedou , no prostě lhali lidem , a lžou pořád.Ted se všude píše , že zdravotnictví je v krizi , jak je to možné , když sme celé 3 roky platili poplatky doslova za všechno a peníze stále chybí , tak jak to teda ta vaše pravicová ODS s těma penezma zařídila. Navíc TOP 09 to je to samé v bledě modrém. Když se podívám na Kalouskovu složenkovou kauzu tak se mi chce zvracet. Protože hlavně Kalousek je zodpovědný za to jak ted státní kasa vypadá. U tehle té strany bych se jednou mohl taky dočka že mi ta složenka přijde na ostro.

(14. 05. 2010 11:19)

antoniocosi:Já zvracim z Tebe...Ty tady blábolíš křížem krážem v diskuzích už měsíc

A pořád jen to samé...

(14. 05. 2010 11:45)

dany676:A ty tady si furt , a ještě si k ničemu nic rozumného neřekl , a jenom tady furt rýpeš do lidí a pořád jen to samé...

(14. 05. 2010 11:55)

antoniocosi:A Ty se nauč česky vemeno z kachny

(14. 05. 2010 12:10)

singhaja: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(14. 05. 2010 14:03)

kukuku:Jak jsem Ti napsal jinde, kdybys měla dokončenou ZŠ, tak by v Tvých větách byly stopy inteligence a nepapouškovala bys tady třeba že levičáci jsou nevzdělaní. Sám Tvůj pravicový kolega Tě označil za dnes tady díky antoniocosimu populární vemeno.
Pro mě zase většina pravičáků stádo tupě bezmyšlenkovitě opakuje svá hesla bez porovnávání s praxí a bez zjištění, že u nás strana schopná prosadit "pravicový program" nekončící v reálu jen "osobním obohacováním" neexistuje.

(14. 05. 2010 14:59)

suskyn:TO MÁŠ PRAVDU -DANY676

(14. 05. 2010 16:08)

lea61:Chápu, že nechápeš. Chce to rozsáhlejší pohled vzad. Ale protože tady mohu vložit příspěvek pouze x znacích, pokusím se zkratkou. Dluhy země začaly už dávno, a to hlavně sociální politikou (neříkámk, že je to špatné), ale nehledělo se na vyváženost rozpočtu. Utrácely všechny strany pravice i levice o sto šest (no a my je úspěšně volili dále). Teď to odnáší ODS, jako aktuální strana. Ano má také na tom zásluhu z minulosti. To není o posledních 3 letech. A protože si to lidé pamatují, bojí se hlavně levice, která by mohla opět klást hlavní důraz na sociální stránku (co že dobré), ovšem neumí vyvážit na druhé straně příjmy. Výkřiky na volebních plakátech jsou hloupé, to ví každé dítě. Prostě se to neumí.
Studenti byli vždy a budou radikální, protože mají ještě ideály a dost síly se pokusit ty ideály naplnit. Neberme jim to, je to jejich názor.

(14. 05. 2010 11:48)

dany676:Hlavě to začalo za Klausovy kuponové privatizace , a z které strany že to pan Klaus pochází?? mysli

(14. 05. 2010 11:53)

lea61:No myslím, z ODS - já ji z toho nevylučuji. Ve své zaslepenosti čti soustředěně a důsledně. Ovšem chci také připomenout, že za Klause a teď nevím, zda to bylo v roce 1995, či 1996 byl rozpočet státu takřka vyrovnaný, což se už nikomu po něm nepovedlo. To ti jenom píšu, aby jsi se naštval ještě víc. To, že někdo nechce něco vidět, neznamená, že to neexistuje.

(14. 05. 2010 11:57)

dany676:Ale když budu volit ODS jakou mám jistotu že svuj program splní , tu sice nemám ani u jiných stran, ale ODS ho po minulých volbách nesplnila a ještě mnoho věcí udělala přesně naopak. Když teda je levice nejhorší , tak proč se za ní HDP neustále zvyšovalo , kdežto naopak za pravice razantně klesalo , a naopak se zvyšovala míra korupce , nemyslíš že je to důkaz že pravice je značně prohnilá. Já bych rád volil pravici , ale fakta ukazují , že se republice za vlády pravice prostě žije hůř.

(14. 05. 2010 12:08)

antoniocosi:
Ale to pán vidět nechce...

(14. 05. 2010 12:09)

kukuku:V letech 1995,96 vrcholily výnosy z kupónových privatizací, kterými se vylepšoval státní rozpočet - až tyto příjmy skončily, najednou začala ona křivka státního dluhu strmě stoupat (bez ohledu na to, kdo vládl) - to je ta věc, kterou to pravičácké "vemeno" pode mnou nemůže pochopit.
Jedni víc rozkrádali (ODS), druzí víc rozdávali (ČSSD), ale křivka rostla stejně.

(14. 05. 2010 12:19)

suskyn:NO JENŽE POTOM SE ZAČALO MASIVNĚ PROPOUŠTĚT-A POLIT.JEŠTĚ VÍCE ROZHAZOVAT A KRÁST DO SVÉ KAPSY

(14. 05. 2010 16:06)

lea61:omlouvám se za překlepy ... sociální stránku (což je dobré)...

(14. 05. 2010 11:59)

e.44:V rozumném příspěvku se dají i překlepy skousnout. Hlavní je myšlenka.

(14. 05. 2010 13:20)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy