DISKUSE K ČLÁNKU

pepivery:Nevím sice, kde berete tolik optimismu - ale nevyhráli ODS ale ČSD. To co bude dál - tzn., že vznike středopravicová vláda mě neděsí narozdíl od vašeho křiku a řvaní. Důležité je, že i děda kníže nebude chtít střílet důchodce a ubohou dělnickou lůzu. A také doufám, že když budeme vše platit - tak jak v jiných státech - tak budou i studenti platit a všichni mladí - mladé rodiny s dětmi atd. - a pak teprve se ukáže, kdo bude křičet a nadávat. A také doufám, že přitnou po přidavcích v nezaměstnanosti - a to se dotkne také spousty mladých pravičáků. My co se nebojíme dřít - nás nezaskočí ani pravice.

(01. 06. 2010 13:03)

pepivery:Jo a jeden z nejlépe vyhodnocených voliči byl Sobotka!!!

(01. 06. 2010 13:05)

antoniocosi: díky Jyrko výborný výkon a reprezentace

(31. 05. 2010 11:52)

mash:Ha ha, nejvíc mě dostává, že prej: "chci změnu, tak budu volit Top09". Ti lidé jsou snad vymaštění - kníže je evidentně jen nastčená figurka, která v politice fakticky nic nedokázala. Top09 je jednoznačně ve vedení otřesného Kalouska, což je jeden z nejhorších šméček české politiky (zlodějny, korupce, lhaní) a dalších bývalých lidovců... Je vidět, jak jsou tito "šoumeni" odtrženy od reality

(29. 05. 2010 12:31)

kecalistka:No jo, když vidím, kdo dává hlas levici - feministka, vyhaslé hvězdy, účastnice reality show... A křesťanské hodnoty KDU v politice? Snad jenom jejich snaha zakázat potraty, nepokradeš a další přikázání je nikdy netrápila... Nejvíc mě ale pobavil Míša Davidů - ČSSD a středová strana? No to mi teda opravdu posolte bulvu...

(28. 05. 2010 15:10)

mash:ČSSD je skotečně strana středolevicová, stejně tak, jako je ODS spíše středopravicová. Tu bulvu si můžeš jít klidně třeba vypíchnout.
P.S. No, pořád si vážím mnohem víc třeba pana Krampola, než nějaké Ivety Bartošové, zkrachovalého Pomejeho nebo vypatlané bejvalé miss, kterou odevšaď vyhodili a která podváděla při snaze získat úvěry. To, že někteří představitelé showbussinesu jsou díky svým extrémním příjmům drobně odtrženi od reality, je věc jiná

(29. 05. 2010 12:35)

koppok:novináři Blesku.Je to samozřejmě jejich věc koho budou volit.Ale znovu jsem si potvrdil,že co novinář-to pravičák!Až na malé výjimky.Což mě šokuje.Protože být voličem takové strany jako ODS(tedy podle názoru novinářů "pravicová" patraj)tak na to musí být silný žaludek!Novinářům to asi nevadí kolik skandálů ODS má!A že je partají vyloženě jen pro lidi "zvláštního ražení"pro které je mamon to nejdůležitější na světě.A na ostatní lidi v národě vysloveně kašle!On to Zeman řekl o novinářích asi pravdivě co je to za sortu lidí!

(28. 05. 2010 14:04)

pepivery:Přeji krásný víkend a pěkně prožité volby. A v pondělí uvidíme¨, jak to všechno dopadne. Každý věří v toho svého koně - takže i já věřím, že ČSSD vyhraje a do koalice přizve stranu, která chce klid, žádné podvody a podrazy a čisté ruce.

(28. 05. 2010 13:28)

antoniocosi:neděli se ukáže jak to bude dále...a že to dopadne dobře, není pochyb...jsem zvědavej,co tomu řekne soudruh Paroubek
Vsadím se, že prohlásí volby za zmanipulované

Jó vyhraje volby, ale nedá to dohromady kdyby se zvencnul...jedině s komoušema a ještě někým dalším typuji VV...to jsou také pěkní dobytci

(28. 05. 2010 09:38)

marquisde:je takovej ve všech diskusích, všude už jsem přistoupil na jeho způsob komunikace, aby tomu rozumněl, jinak je to přesně, jak píšeš.
Viď Antone ?!

(28. 05. 2010 09:28)

marquisde:nic si z toho Antoniacosi nedělej, opanuje svou chudostí tady ty debaty a pouští svůj duchovní kal, uráží, nic si neuvědomuje. Já už s ním komunikuju jen na jeho úrovni, viď Antonio, blbečku ?

(27. 05. 2010 14:18)

antoniocosi:Nakrm husy, a o nic se nestarej...dopadne to dobře

(27. 05. 2010 15:51)

pepivery:Každý někoho musíme nakrmit - já třeba husy - i když tohle zvířátko znám jen z obrázků a vy prasata, které znáte ze života a mezi které zapadáte. A že to dobře dopadne - tak to si piště - i kdybych měla přivézt k volbám své prarodiče - a unavovala tím, že půjdou volit - tak vyhraje rozum, tolerance, úcta ke stáří - prostě ČSSD

(28. 05. 2010 08:34)

pepivery:Nedělám, jen mě šíleně štve, že nikdo z těchto stránek toho ubožáka neodstraní nebo neupozorní na hulvátství. To je Nezapojovala jsem se do diskuze proto, aby mě někdo urážel a psaly se takové hnusoby - to už není diskuze - to je házení hnoje na každého, kdo má jiný názor a chce jej vyjádřit.

(28. 05. 2010 08:29)

henrik.muromec:...tak mi to nějak přijde jako ovlivňování toho českého ovcoidního stáda...co řekne "celebrita" to platí...aneb čím je "celebrita" vypatlanějš tím větší váhu má její názor?
...no to jsme dopadli...

(27. 05. 2010 13:32)

antoniocosi:máte další

http­://www­.lidov­ky.cz­/koc­kovi-sponzoruji-paroubkovu-tchyni-dostala-stotisicovy-dar-psz-/ln_­domov­.asp?c­=A1005­26_223­350_ln­_domov­_ter

paráda socanský zloději

(27. 05. 2010 08:55)

pepivery:

(27. 05. 2010 07:30)

antoniocosi:http­://www­.novin­ky.cz­/doma­ci/201­389-lidovy-dum-zverejnil-nekolik-jmen-do-vlady-pecina-chybi.html

tomu de říká "pražskej výběr" ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D

(26. 05. 2010 14:22)

antoniocosi:máte další... také moc pěkný

http­://vol­by.ih­ned.cz­/c1-43819890-paroubek-se-lekl-ambiciozniho-peciny-uz-ho-nechce-do-sve-pripadne-vlady

No jo Jyrka má strach

(26. 05. 2010 12:02)

antoniocosi:pepivery a jiné...

Jejich revírem je oblast od Kauflandů a Lidlů až po ordinace doktorů, jsou rychlí,prudérní a nekompromisní,s nikým se nepářou a umí si vykřičet své,vždy se umí přimotat ke správné ochutnávce,znají veškeré zboží z předváděcích akcí, a koupí i to co nepotřebují, v ordinacích jsou vždy první a umí si přivstat... ANO to jsou Oni...naši DJ (důchodci)

(26. 05. 2010 11:41)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy