DISKUSE K ČLÁNKU

pepivery:Jo jo - sice nemám čas běhat po ordinacích a na předváděčky - protože třeba na rozdíl od mladých jedinců nepobírám podporu jako nezaměstnaná ( a doma si válí koule) a ani neberu důchod - práce přece šlechtí - tak podporuji svými daněmi nefachčenky a občany s tmavší pletí, ale párat se s hulváty¨a sprosťáky nebudu !!!! Jo jo a důchodce budete dřív než se nadějete- ten čas je neúprosný - a dám ruku do ohně - že jste už pro mladší generaci stařík s nevymáchanou hubou.
A ještě jednu poznámku - je mi líto Vaší maminky nebo babičky - takto sprostě urážet staré lidí je ubohé a nestojí za další diskuzi s Vaší ubohostí.

(26. 05. 2010 14:57)

antoniocosi:si počtete a to stačí

http­://pin­c.bl­og.id­nes.cz­/c/140­155/Za­chra­ni-Paroubek-a-jeho-CSSD-Romy.html

No jo je jich dost, a každý hlas se hodí že ?

(26. 05. 2010 11:33)

brum:Vadí Vám roztočená spirála dkluhů - komu si myslíte ,že nevadí?Evidentně těm,kteří ji způsobili!Prý snad nové znárodnění?A to Vás nenapadlo,že by stačilo,aby ti, co pohnojili privatitaci a pomáhají si neskutečným způsobem k majetku prokázali jeho původ?Otcové privatizace (nebyli a nejsou to žádné socky)prohlašovali jako důvod privatizace ten,aby každý majetek měl prokazatelně svého vlastníka a vlastník zodpovědnost.Proč na tak jednoduchém principu netrvají?Protože by se ukázaly věci,jaké svět dosud neviděl.A to jsou ty peníze,o které teď brečíte.A ještě k těm mateřským.Pokud vím,tak délka a mateřské dovolené a vyplácená výše(nemluvím o novelizaci)neplatí od včerejška.OtzáKa :Protestoval jste proti výroku ÚS o změně ve výpočtu výše důchodů(víte,jak by toto zatížilo státní kasu)?Protestoval jste,proti odchodnému politiků po volbách? co jste podnikl,mimo to,že napadáte názory jiných v této diskuzi?

(25. 05. 2010 22:22)

antoniocosi:pepivery...to že je mlád, kvůli tomu ho tedy rozhodně volit nepůjdu a pokud jde o vizáž, tak už teprve ne... normální gesicht jako všichni ostatní zloději a to že "hezky"vystupuje ???

Asi něco bude na tom, že mu jejich příznivec rozbil kušňu že ???
Protože něco nasliboval ve svém vol.obvodu a skutek utek
Měl jediné štěstí, že dotyčný nebyl zvěrokleštič...

(25. 05. 2010 13:16)

pepivery:Asi máte problém se svým vzhledem a IQ. Chytáte mě za slovo a vykřikujete o zlodějích - jo jo zloděj křičí chyťte zloděje!!! Takže jste také jako všichni zloděj - to se nemáte čím chválit co? Ale popravdě - hoď po mě kamenem kdo jsi bez viny!!!! A jestli si myslíte, že se má politik, či jiná veřejná osoba chovat jako hovado - pak běžte do kravína - o pardón , přece nemůžu urážet ty ubohé hovádka. Nevím komu fandíte Vy - a popravdě to bude nějaký brontosaurus, z huby mu budou padat urážky a lidé budou v hrůze , co je to za zrůdu!!! Tak to pěkné volby

(25. 05. 2010 13:58)

antoniocosi:Vztekáš se zbytečně se vzhledem oproblém nemám,a jako *** se chovají ti vaši Paro­prasa­ta,So­botko­vé,Škr­omac­hové Rathové atd. FUJ !!!
BANDA ROZHAZOVAČNEJCH DOBYTKŮ

Běž si je zvolit, a pak si doma nafackuj...to ti prospějě
A pokud mluvíš o zlodějích, tak by jsi pozavírala všechny z KSČS­SDOD­SKDUČ­SL..­.HM ? tK ŽE NENÍ TŘEBA SE ČÍLIT !!!
A pokud jde o IQ, tak ty jej nemáš asi žádné...možná 25 tzn.IDIOT

(25. 05. 2010 15:01)

pepivery:Nevím kdo se vzteká, protože urážet lidi dokážete jen ten , kdo jiné názory neumí přijmout - bohužel jak se chovají naši zákonodárci - tak se chová ubohý antoniocosi - je mi Vás líto!!! Stydíte se za svůj názor -a tak jen sprostě řvete a nadáváte. Navíc Vaše chování je odrazem Vaší úrovně - jo jo - kde není shůry dáno - tam nepomůže ani zázrak.
Nezná slitování ten, kdo u druhého nachází své vlastní chyby.

(26. 05. 2010 09:15)

antoniocosi:Stydět by jste se měla VY a to nemluvím o tom že vy vůbec nechápete o čem je tu řeč... tak že nejlépe uděláte když půjdete na dvorek, a nakrmíte husy...

A za svůj názor se rozhodně nestydím...nemám proč
tady si přečtěte...aby jste věděla alespoň něco...
http­://pin­c.bl­og.id­nes.cz­/c/140­155/Za­chra­ni-Paroubek-a-jeho-CSSD-Romy.html

(26. 05. 2010 11:19)

pepivery:Ať volíme jakoukoliv stranu - je důležité jít k volbám - takové návody jak jít k volbám a hodit prázdnou obálku a podbně je nesmysl. Neberte si právo o rozhodování výsledku voleb - je nám to dáno zákonem a nevolíme každý měsíc - takže si ty volby užijte a slavnostně přikročte k urnám. Pro mě je to významný den.

(25. 05. 2010 07:59)

qwertz.:Nemohu s Vámi souhlasit. Masivní účast u voleb je přáním všech politiků a to z důvodu naplnění stranických pokladen (30Kč - 1 hlas). Tyto peníze od daňových poplatníků pak vyhazují za většinou nechutnou a vtíravou volební kampaň (obtěžují voliče už i telefonáty). Přitom podle statistik je u průzkumu na 1000 občanech odchylka 2%. Proto jestli půjde volit 30% nebo 100% voličů je jedno, jelikož odchylka bude v promilích procenta.

(25. 05. 2010 11:02)

antoniocosi:jasně, pošetři si je na doktora

Ale já volit jdu...za 1 30 kaček na Mudr ještě mám, a za 2 si pak nemíním nadávat, že jsem to mohl s pár lidmi třeba změnit...

Zdravím a průzkumy vůbec neber, ty jsou všechny zmanipulovaný

(25. 05. 2010 11:30)

qwertz.:Nechápu proč spojuješ poplatky u doktora s odměnou pro politické strany za hlasy voličů ve volbách. Proč myslýš, že všechny strany nabádají voliče ať jdou hlavně k volbám i když budou volit jinou stranu, než tu jejich. Je to právě proto, že masivní účast voličů = více peněz do jejich stranických pokladen. Jistě to není z důvodu, že přejí hlasy i jiným stranám. Také neberu v úvahu průzkum ale statistiku a ta zmanipulovaná není. Skutečně ta odchylka výsledku voleb je při účasti např. poloviny voličů a všech voličů nepatrná. Na výsledku voleb se může odrazit pouze v případě velmi těsného výsledku, kde rozhoduje "pár" hlasů. Samozřejmě i toto se může stát i když pravděpodobnost je velmi nízká. Nikoho tímto neodrazuji od voleb, já také půjdu volit i když vím, že se má strana do sněmovny nedostane. Pomohu jí alespoň právě tímto malým příspěvkem.

(25. 05. 2010 12:10)

pepivery:Hm.... nevím nevím - tak na jedné straně se nemá jít masivně k volbám a na straně druhé - ale já k volbám půjdu. Přece nejde vůbec o peníze do pokladen nějakých ubohých stran - ale o mojí možnost se vyjádřit k dění v tomto státu. A že existují odchylky - ano - ale asi by matematicky nebyly - kdyby k těm volbám nikdo nešel - nula od nuly pojde - nebo, že by tu byla nějaká odchylka - ještě větší nula????

(25. 05. 2010 12:42)

qwertz.:Nevím ale nikde nepíši, že se nemá jít k volbám. Pouze upozorňuji na to, že hojná účast nám nepomůže k lepšímu životu.(Neni to tak dlouho, co byla účast 99,9% a jak to tady vypadalo).Volby jsou pro většinu lidí významný den, protože je to jediný den kdy se domnívají, že mohou něco ovlivnit. Bohužel při rozdělování republiky, při volbě prezidenta, vstup do NATO apod. se je nikdo na nic neptá.

(25. 05. 2010 13:17)

guleman: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(25. 05. 2010 01:31)

karamelka:aby vás náhodou důchodci nepřeválcovali!
http­://www­.you­tube­.com/w­atch?­v=NkKA­8ynToNs

(25. 05. 2010 00:09)

marquisde:Teda Nautile, ty si dokonalá živoucí pravicová demence. Tak hlavně, že ty disponuješ tou potřebnou a vysokou vrozenou inteligencí ty vole jeden, co si neni schopnej uvědomit ani to, že jednou budeš taky starší, bude tě leccos bolet, přijdou nemoci, ubyde energie, a okolo sebe budeš mít jeb tenm dravý ODSácký nesociální svět, a budeš jen tupě čumět a kňučet po jistotách, pomoci, zaopatření a lidskosti. My, co máme to vyšší IQ, si to uvědomujeme už teď a 20 letý experiment s pseu­doka­pita­listic­kým výštěkem jakési pravice pošleme pa, a republiku to nepoloží, neboj, jen si připrav chladný šátek na čelo, zanícenče. Čest !

(24. 05. 2010 23:26)

nautilus:Než začneš psát nesmysly, přemýšlej. Jsem důchodového věku a zdraví mi neslouží již dávno.Měsíčně vydám na léky a nutriční přípravky cca 3000,-Kč. Když Paroubek zařídil zrušení některých zdravotních poplatků, okamžitě se zavedl doplatek pro léky, které používám, a bez nich nemohu žít. Jedno vím jistě, další bolševické stvůry již ve svém životě nesnesu. Nebudu zde rozebírat svůj zdravotní stav. Přesto mi zůstala lidská důstojnost. Považuji za ponižující žebrat o sociální dávky a žít na úkor mladé generace, která bude muset platit naše preberendy, Jsi tedy úplně vedle bolševiku. Jenom naplňuješ mé stanoviska. A sice, že tato společnost považuje parazitování za nomální. Jinak, když se nedá žít, musí se umřít. Než být parazitem, volím raději smrt. Pan Paroubek, znovu to zopakuji, je pro mne největší lotr, kterého jsem ve svém životě mediálně poznal. A ještě něco ze svého života pro dokreslení mých antibolševických postojů: Někdy v roce 1974 na mne byl činěn nátlak, abych vstoupil do KSČ či alespoŇ SSM. Jinak budu mít problémy. Nevstoupil jsem ani do jedné dementní organizace. Pak jsem přišel jednou do práce v 6,00 hodin a v 8,oo hodin jsem byl bez práce. Dostal jsem okamžitou výpověď podle § 46 odst. c) tehdejšího ZP. Pamatuji si to dodnes. Byl jsem asi zločinec toho nejhrubšího zrna. Ve výpovědi jsem měl uvedeno, že jsem neuplatňoval politiku strany u svých podřízených. Nikdo mne nechtěl zaměstnat ani za závozníka. Skončilo to u soudu. 0dbory mi odmítly poskytnout bezplatnou právní ochranu, A tak jsem si zaplatil advokáta sám. Byl ovšem poblém nějakého sehnat. Jednalo se o psedopolitickou kauzu a všem se rozklepala kolena. Nakonec jsem soudní spor vyhrál. Měl jsem štěstí na soudkyni, která prohlásila v soudní síni, že nebude podporovat hon na čarodějnice. To byl ten neškodnější střet s bolševiky. Za několik let jsem se dostal do konfliktu s IBP. Byl jsem protiprávně zadržován na jejich služebně cca 6 hodin. Podal jsem na ně stížnost ČÚBP v Praze. V odvetě na mne IBP

(25. 05. 2010 04:27)

pepivery:Asi nebudete tak "čistý" důchodce, jak se tady prezentujete!!! Také mám něco za sebou - pracuji přes 40 let a vychovala jsem dva syny. A že mám lidskou důstojnost porušit tím, že si zajdu pro sociální dávky? Ale to není o mojí důstojnosti -ale této společnosti - za celou dobu svého aktivního pracovního života jsem odváděla nemalé sociální dávky, nemocná jsem byla pouze zhruba 2 měsíce za celou dobu a nikdy jsem nebyla nezaměstnaná - a to jsem také pracovala v dělnických profesích s vysokoškolským vzděláním - aneupadly mi ruce - spíš naopak - více si vážím lidí z těchto vrstev. A SSM - nevím kde Vám nabízeli členství - a že jste se nestal členem - tak to je dobře - asi nebyli tak dementní a demenci poznali spíš na Vaší straně. Ma se dodnes scházíme, pracovali jsme ZDARMA v lese, na úpravě parků a podobně. Klubovnu jsme si z vlastních prostředků a vlstními silami opravili - a víte kdo jí nám vzal - panbíčkáři - prý tam bude škola pro věřící - a je tam obchod syna pana faráře. Ne nejdu volit komunisty - také mám nějaké nevyřízené účty - ale urečitě nepůjdu volit samozvané modré ptáky - kážou vodu a pijou víno. A k volbám půjdu - jen dement nejde - a budu volit mladé lidi z ČSSD - třeba pana Sobotku!!! Jo a spor z IBP nevzniká jen z ničeho - něvěřím ani slovo vašich žvástů - jsem totiž dlouhá léta bezpečák a požárník - a pokud si plním to co káže zákon - nikdy mě nikdo z ničeho neobvinil - naopak pomohli při kontrolách vyřešit i to , co nemuseli. Takže také přemýšlejte než začnete psát!!!

(25. 05. 2010 07:56)

antoniocosi:Paní 3/4 Vašeho příspěvku NEMAJÍ CHYBU ! Ovšem zbytek...

Uznávám že každý máme nárok na svůj názor, a vždy se budud brát za to aby jste jej mohla říci
To že jste bezpečák a požárník Vás ctí jediné co Vás nectí, je to že napíšete že Sobotka je mladý,chytrý a čistý
To rozhodně NÉÉÉÉÉÉÉ

(25. 05. 2010 11:38)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy