DISKUSE K ČLÁNKU

pepivery:A Vy máte něco proti Sobotkovi ? Nepsala jsem nic o čistotě - to je právě ten problém novinářů a různých pisálků - psala jsem jen, že je mladý - proti mému věku ano - je ve věku mého syna - takže žádný stařík a navíc už něco ví o životě a umí se postavit. V podstatě je mi jedno jestli je to Sobotka nebo jiný mladý politik - důležité je slušné chování, přehled a vizáž. Jen tak namátkou - koho budete volit Vy??? abych se třeba také pobavila

(25. 05. 2010 12:32)

antoniocosi:Koukám že už jinej nebudeš viď??? Ty dobytku , pokud má někdo jiný názor než ty tvé socanskokomoušské, tak je hnd dementní ahloupej...Je to bohudík právě naopak,protože tohle je přesně vaše jednání kdo nech.ije s námi, chč.ije proti nám Konkrétně Tobě a pár jinejm co tady zvrací ty bláboly, bych přál aby to vyhrála pravice a vy Všichni tihle socanský a komušský prasata, se z toho opupínkovali...ať už u doktora, nebo v hypermarketu.
Už Tě tu sleduju měsíc, co tady meleš ty svoje slinty a to je tedy unikum
Za 3 dny uvidíš, jak lidi přemýšlej...aby jsi se nedivil

(25. 05. 2010 10:52)

nautilus:Jak si můžete přečíst na níže uvedené URL adrese, lékaři chtějí k 31.12.2010 podat hromadnou výpověď z nemocnic, které by pak nemohly poskytovat lečebnou péči. A to za předpokladu, že jim do této doby vláda nezvýší plat na 2násobek u nastupujících lékařů a na 3násobek průměrného měsičního platu u zkušených lékařů. Kupodivu jsem ještě neslyšel a nečetl žádné médium, které by tuto kauzu komentovalo. Tomuto požadavku rozumím. Za ještě větší zvěrstvo považuji jejich přesčasovou práci. Za měsíc udělají více přesčasů, než povoluje zákoník práce za rok, t.j. 150 hodin ročně. Jsou to otroci této bolševické společnosti. Jsem zvědavý, jak to bude řešit pan Paroubek, který slibuje zrušení všech regulačních poplatků, což znamená, že ve zdravotnictví bude ještě méně peněz. Je zajímavé, že slibuje všem, ale lékařům a ostatním zdravotníkům ani korunu. Well, na světě je cca 6 miliard lidí. Když vymře jedná republika, nic se neděje, že ano. Komu bude levice pak vládnout, a kdo na tu luzu bude pracovat.Toho bych se chtěl ještě dožít.

http­://www­.tri­bune­.cz/cl­anek­/17866­/dis­kuse#­p3268

(24. 05. 2010 20:57)

nautilus:Je zcela jasné, že lidé s vyšším IQ volí pravici. Nepotřebují berličky ve smyslu sociálních dávek a dalších nezřízeností, které jinak slibuje levice. Dementní hlášky, že si tento průzkum objednala pravice, je pouhé zoufalé přání levicového voliče. Levice bude vždy volbou málo schoppných lidí, kteří mají problémy se uživit, a kteří slyší na přísliby parazitního charakteru. Levice přehlasovala veto prezidenta a vrátila mateřské příspěvky na loňskou úroveň, což nás bude stát cca 2 miliardy korun. Právě teď odhlasovala vláda vydání dluhopisu na další 3 miliardy pro odstranění důsledků povodně. A dluhová spirála se točí dále. Řekl bych, že řada politiků nedisponuje potřebnou vrozenou inteligenci. 2 miliardy vyhozené na mateřskou by se momentálně hodily na povodně, že ano. Ve Francii mají např. mateřskou max. 6 měsíců. Myslíte si, že jsou tím Francouzí nějak postižení. Jsme parazité. Nebýt voličů pravice. tak tato společnost dávno skončila na smětišti, což se stane v případě, že tentokrát zvítězí levice. Že by nastalo nové znárodňování. Tím by se určitá část dluhů mohla zaplatit. Jinou cestu nevidím.

(24. 05. 2010 20:24)

lipno:Já k volbám ZÁSADNĚ nechodím už od dob komunistů, ale je mi to jasné - Paroibek to pro...vá, přestože Nečasovi nevěřím

(24. 05. 2010 15:25)

antoniocosi:tak si potom nestěžuj

Aprorpos...věříš alespoň sám v sebe ???

(24. 05. 2010 15:32)

d.d.r.:Tak nám to zraje, soudruhu z RaJe, na konci Máje vstoupíš do ráje!
Mávátko vlaje z každého kraje. Jsi naše JEDNIČKA a nás je DOST!
Tak nám to zraje, soudruhu z RaJe, na konci Máje vstoupíš do ráje!
Soudruzi z Ústí na Hrad tě vpustí. Těm, co ti nefandí, rozbijem nos!
Krásný úděl máme dnes. Volit Jyrku, tvrdou pěst!
Kráčet k urně, před očima vuřt. Zvládnout vládnout není žádnej kumšt!

KARAOKE zde:
http­://www­.you­tube­.com/w­atch?­v=wTGT­GB0jsBk

(24. 05. 2010 13:53)

anelam:CO tak jít mezi lidi mimo Prahu a pochybné celebrity?Jak se na to dívají lidé s minim.mzdou?A nejvíce zajímavé by bylo zajít mezi Romy-kohopak budou volit?To by byl článek!Romové volí DSSS-24-TA CHCE SPRAVEDLNOST PRO VŠECHNY Všichni stejná práva ale i povinnosti A já jim fandím,pokud to myslí vážně-

(24. 05. 2010 11:43)

alex0800:Dvacet let tunelářů a stále by někdo házel hlas těm "modrým ptákům"..?
Takové blbce nenajdete.. Tedy až na placenou reklamu..

Ale už se v tomto státě konečně začínám cítit jako před Sametovou. Volby ještě nezačali, ale výsledky jsou už známy..
Křesla se rozdělovala minulý týden!!!
Jen nejsou tak "silní" a nedovolí si ukazovat těch pomyslných 99,9% hlasů, které jsou manipulovány.. Za minulého režimu to bylo každému jasné, jen dnes si hrajeme na pseudo-DEMOKRACII..

Volte koho chcete, výsledky jsou již dány..
Já jsem si udělal minulý týden v praze vlastní průzkum a poptal se pár stovek lidí.. Od cca 15,6% jsem slyšel jasný záměr volit SPOZ a když se podíváte na oficiální výsledky tiskových kanceláří, tak realita je jiná.
Manipuluje se z daty jako za STB.
Vždyť kandidují agenti STB a lid je volí..
Já vím, ti lidé jsou charismatičtí (jako elitní agenti STB pro vedení INFORMAČNÍCH VÁLEK museli být "lidští"), ale to diktátoři byli také..
Je to sranda sledovat, jak masy ovlivňuje ex-STB trubka..

Otázkou, zda alespoň jedna strana je opravdu ČISTÁ a neplánuje jen jinou formu rozkrádání státu..
PRAVICOVÉ STRANY S ČSSD SE ZA DVACET LET UKÁZALY JAKO VELMI ŠPATNÍ VEDOUCÍ TOHOTO STÁTU. MYSLÍTE, ŽE SE VOLIČI PO DVACETI LETECH POUČILI..?
ANO, POUČILI, JEN VOLBY JSOU PAJCNUTÉ JAKO ZA KSČ.

Tady pomůže jen síla jako v 1989.. Pojďme místo voleb do ulic a NEVOLME nikdo.
V ulicích uděláme bugr jako řekové a uvidíme jak se to vyvine.. ;-)

Vlastenec

(24. 05. 2010 11:40)

anelam:Tebe beru

(24. 05. 2010 11:46)

(24. 05. 2010 11:46)

(24. 05. 2010 11:47)

antoniocosi:Já ne...

(24. 05. 2010 15:20)

komarius:Já neberu Tebe!!!

(24. 05. 2010 15:42)

e.44:jsem pro

(24. 05. 2010 13:29)

antoniocosi:Jo ??? A jak dlouho Ti to trvalo poptatse pár stovek lidí...ty PRŮZKUME NEBO JSI BYL NA "HLAVÁKU" A PTAL SE TAM HROMADNĚ NE ???

(24. 05. 2010 15:20)

nautilus:Za posledních 20 let, zde žádná pravicová strana nebyla. Nemáte ponětí, jaký volební program by pravicová strana musela mít, aby takto byla označena. Dnes se snad jako pravicová jeví T0P 09, alespoň na první pohled. Jejich program číst nebudu. Pravicová strana je ta, která nepodporuje žádné sociální breberendy. Buď se uživ sám, anebo chcípni. Toto je skutečná pravice. U nás je pouze bolševická levice a rozumná levice, i když sám toto dělení neakceptuji a používám termín pravice (dle místních zvyklostí). Jsem si ovšem vědom toho, že zde nikdy žádná pravice nebyla. Ta v této bolševické zemi nemá absolutně žádnou šanci ke zvolení. I v USA, po přílivu luzy z méně vyvinutých zemí, hlavně z Jižní Ameriky, zvítězil ve volbách m. 0bama, což je další slibotechna. Jenom připomenu, že USA mají dluh čítající cca 10 bilionů USD. Kdo to probohá splatí? S USA je konec v tomto století, coby světové mocnosti.Luza poznenáhlu získává převahu a moc, což povede k zániku této planety Země. Řekněte mi, kdo na ně bude pracovat a vytvářet hodnoty až všechno prožerou. Po prvním převratu v roce 1948 bolševici prožírali znárodněný majetek. Pak přišel krach a předání moci demokratickým silám, které republiku více či méně postavily na nohy. Jistě kradlo se a krade, ale toto je národní vlastnost a týká se to všech politických stran a občanů. Neznáte bonmot: Kdo nekrade okrádá rodinu". Tohle tento národ naučili bolševici i tím, že okradli v roce 1948 ty, kteří uměli vydělat peníze a podnikat. Tato zlodějská charakteristika v této společnosti nadál přežívá a je živena neobolševiky. Připomenu pana Grosse, který si pomohl coby premiér ke 300 m. Kč,- a dnes žije na Floridě. Podle policie se nic nezákonného nestalo. Víte někdo o větší zvláštnosti? A nebyl to člen ČSSD? Pan Paroubek pro mne zosobňuje ve své osobě to největší bolševické zlo. Jistě, ještě nikoho neposlal na šibenici jako Gottwald, ale není všem dnům konec. Než volit socany raději zemřu. Tohle není placená reklama.

(24. 05. 2010 21:31)

charlotte007:Je smutné, jak se všichni nechají strhnout médii a primitivním myšlením. Kdo je starý a hloupý, volí levici. Kdo tohle říká, sám má v hlavě slámu. Nejsem prvovolička a jsem vysokoškolačka a přesto chci podpořit levici. Proč? Protože kdyby se nekradlo, jako se krade, tak by bylo dost pro ty, kteří to potřebují. Pokud člověku co má 120tis měsíčně, vezmete 20tis, přežije. Pokud člověku s 10tis vezmete i jednu tisícovku, sakra to pocítí. je jasné, že bohaté hvězdy volí pravici- chtějí víc, než mají teď. Zadlužování se mi nelíbí a plané sliby také ne, přesto vím, že i s podporou chudých to jde, pokud se nekrade (nebo nedávají zbytečné dávky jistým skupinám, což musí řešit pravice i levice stejně- vždy to bude problém roztřidit zkutečné chudáky a lenochy)

(24. 05. 2010 11:01)

anelam:

(24. 05. 2010 11:04)

ouha:

(24. 05. 2010 11:05)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy