DISKUSE K ČLÁNKU

agent:Ty jsi tak trochu úchylnej na ty estébáky viď. Buď máš dokonale vymytej mozeček nebo u toho onanuješ. Jak je to ?

(04. 06. 2010 20:23)

krakonos500: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(06. 06. 2010 16:54)

jezuskote:Zemana podrazila vlastní strana při volbě prezidenta! Ono "jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá" !

(04. 06. 2010 17:46)

gogo:Nějaká chybička v gramatice se Vám tam vloudila. Jinak máte samozřejmě pravdu ...

(05. 06. 2010 16:03)

na.rany:Za Zemanem se jezdil radit zhrzený Vlastik Tlustý,Melčák-po poradě se Zemanem podal stížnost k ustavnímu soudu na předčasné volby.

(06. 06. 2010 11:49)

nexide:Co to tady je zase za diskuzi )?? Zeman složil Paroubka?? A čím?? Lidi, co volili Zemana, by stejně nevolili Paroubka, tak o co zase jde?? A co když Zemana volili lidi, co by hlas hodili Ods, VV nebo Top09??

Voliči SocDem opět hledají spoustu důvodů neúspěchu, ale od pana Paroubka se naučili, že za tím vždycky musí být někdo jiný. Klasika! ČSSD je super strana nadlidí a za jejich neúspěchy přece vždycky můžou jen jiní Zaplaťpánbůh, že Paroubek je pryč z čela strany, Sobotka je mi tisíckrát sympatičtější a to nejsem sympatizant čssd! S Paroubkem přišla do politiky agresivita a rivalita mezi stranami... Moc dobře si pamatuju, jak útočnou politiku do čr přitáhl, před ním nikdo takový nebyl a doufám, že už nebude. Jen zloba, urážky a útoky na ostatní strany. hnus

(03. 06. 2010 16:49)

gogo:Nemáte úplně pravdu. Zeman sebral ČSSD část hlasů. Byť ne významnou, ale jako pomsta to ješitného Zemana určitě uspokojilo...

(03. 06. 2010 18:50)

singhaja: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(04. 06. 2010 11:40)

gogo:Jsem pouhý realista milý singhajo. Ale Ty máš nějaký problém. Víc než argumentace problémů Tě vždy baví v anonymitě urážet. To jsi tak nedospělý, že Tě to naplňuje uspokojením ? To je mi Tě líto ...

(04. 06. 2010 20:39)

(04. 06. 2010 21:48)

krakonos500: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(06. 06. 2010 12:24)

agent:Začalo to Czechtekem milá nexide, jestli ti paměť slouží. Tehdy si znepřátelil většinovou mládež která si, jak jinak, touží dělat co chce a bez následků, zabírat cizí pozemky na které má někdo dotace které musí vykázat, po kterých musí uklidit neskutečný bordel a fekálie..jen aby se mladí tak toužebně vytancovali v demokracii za podpory chlastu, hulení a tripů... Místo aby ODS stála jednotně na straně zákona, raději toho pokrytecky využila a začala na Paroubkovi parazitovat, body u lidí, jednojakých, jsou body u lidí. Zákon nezákon. Tehdy dostala hysterie plnou nádrž, která gradovala tak, že jí po tolika letech mohl ustát jenom silný člověk. A to Paroubek je. Je to vůdčí typ, který ostatním stranám bystostně schází. A že není lidem sympatický..to mě taky ne. To na věci ale NIC nemění. A teď tady očekávám od pravicové inteligentní smetánky ukázku jejich základní hodnoty demokracie. Tedy hrubost, agresivitu, vulgaritu a přízemnost. Děkuji předem.

(03. 06. 2010 19:15)

bjutifl:Jako ironie by to bylo dobrý! Ale ty si to asi agentíku myslel vážně, co

(04. 06. 2010 00:26)

Shelby16:ODS chlastala ve Žlutých lázních s mafiány o hodně víc !

(03. 06. 2010 16:39)

agent:a proto je potřeba odvést pozornost papírovou krabicí, na jednoduché lidi to zabírá

(03. 06. 2010 17:03)

gogo:Na jednoduché lidi zabrala celá předvolební kampaň... A zde je výsledek....

(03. 06. 2010 18:51)

agent:když se k tomu přidá hysterie a strašení, bo každá nula se chce nějak a někom vyřádit a každý má z něčeho strach..pak je zaděláno. Můj pes má víc rozumu ja velký procento rádoby pravicové inteligence která nemá o programu strany ani páru.

(03. 06. 2010 19:04)

bjutifl:Koukám, že seš přesvědčenej, že seš jedinej kdo čet před volbama programy stran
A jestli je tvůj pes tak prudce inteligentní, jak tvrdíš, tak bych se s nim ráda seznámila, jelikož má asi několikanásobně větší IQ než ty

(04. 06. 2010 00:32)

agent:já oproti tobě své IQ znám, a to zcela pravidelně protože je součástí mé práce. Ale o tobě mám jisté pochybnosti. Možná se ale jenom předvádíš.

(04. 06. 2010 10:36)

(04. 06. 2010 11:45)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy