DISKUSE K ČLÁNKU

gogo:Právě promluvil zástupce pravice, které dali naivní občané svůj hlas ... Tito a jim podobní budou o vás všech 4 roky rozhodovat. Máte se na co těšit ...

(04. 06. 2010 12:41)

agent:Ty jsi schopen dát dohromady větu ? A bez slova "estébák" či "nebreč" ? Kolik hodin jsi na ní pracoval ?

(04. 06. 2010 20:26)

anasyi:singhaja,jak dlouho si masiroval tuhle vetu?

(05. 06. 2010 21:28)

singhaja: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(04. 06. 2010 13:34)

(04. 06. 2010 21:46)

agent:naopak, budeš spát klidně jako celý život, jednoduchý člověk nemá starosti

(05. 06. 2010 12:14)

(05. 06. 2010 13:39)

gogo:Hochu hochu Ty to nemáš jednoduché. Ale tady Ti nikdo nepomůže. Svoje problémy, komplexy a pubertu prober s rodiči... Ti Ti snad mohou pomoci...
Mně je Tě pouze líto...

(05. 06. 2010 21:24)

(05. 06. 2010 21:38)

ermino:vybrali si cestu dokrádání, chudého státu s řadou miliardářů, rovnou daň, placené studium, nižší sociální podporu. Řada pidifirmiček má chudé zaměstnance, div že nekrachuje a přitom jejich vedení si rozděluje takové balíky, o kterých se lidem ani nezdá. Totéž platí o školách, zdravotnictví, atd.Takže chudí budou utahovat opasky, stát se dál zadlužovat a bohatí už si můžou opasky povolovat.
A ten podvod na voličích s těmi filiálkami ODS ? Nebo se Zemanovou stranou ?
No, co jste volili, to budete mít.

(03. 06. 2010 16:09)

gogo:Přesně tak. Ještě nikdy po roce 89 snad nenaletěli lidi masově tak, jako nyní... I knížepán a John z toho byli v šoku. Tolik hlasů nečekali. Ale jak říkáte : co jste volili, to budete mít. I ti co nevolili....

(03. 06. 2010 18:53)

bjutifl:Vážně si myslíš, že by bylo lepší, kdyby tu řadu pidifirmiček zlikvidovaly vysoký daně a z chudejch zaměstnanců se stali nezaměstnaní?

(04. 06. 2010 00:36)

agent:řadu pidifirmiček zlikvidoval a dál bude likvidovat korupční systém veřejných zakázek, protože sebelepší pidifirmička k tomu nikdy nečuchne a povinné desátky pro ODS vždy byly veřejným tajemstvím se kterým jakákoliv firma už dopředu počítala, dokonce je vyžadovala na subdodavateli aby je nemusela platit ona. Omezením korupce se ročně vrátí do státní pokladny desítky miliard korun. Co jsi pro to udělala ty ? Kromě žvástů.

(04. 06. 2010 10:47)

bjutifl:Tohle může napsat jenom někdo, kdo nemá o skutečném stavu věcí ani páru a chce si, pravděpodobně bez jakéhokoliv ekonomického vzdělání, hrát na chytrého. A ještě věří takové pitomosti, jako že by levice, která je v podstatě odjakživa synonymem podplácení a korupce ve velkém, dokázala korupci omezit.

(04. 06. 2010 11:07)

agent:Ty máš zmatek v tý hlavě...

(04. 06. 2010 20:28)

bjutifl:já to mám v hlavě, na rozdíl od tebe, naprosto v pořádku, dokonce na to mám i papíry, jelikož to moje povolání vyžaduje.
A na rozdíl od tebe, když mi dojdou argumenty, tak mlčím a trapně neurážím, jako ty.

(04. 06. 2010 22:05)

agent:Papíry..a jakou členskou průkazku máš na mysli ? ODS nebo TOP09 ? Korupce vždy byla synonymem té vrsty, které jde jenom o peníze.

(05. 06. 2010 07:57)

bjutifl:jenom ty si můžeš plést papíry na hlavu s členskou průkazkou. I když u tebe to asi skutečně jedno jest.
Já průkazku žádný politický strany nemám, jsem jenom pragmatik, ale tobě je to asi škoda vysvětlovat. Tobě zdravý rozum a střízlivé uvažování je na hony vzdálené.

(05. 06. 2010 14:14)

defakto: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(03. 06. 2010 15:16)

johanka:Podle mého názoru je chyba důchodce z Vysočiny Zemana, že se zachoval jako malý kluk a vytvořil si svoji pidistranu, která ve volbách odebrala hlasy ČSSD. Kdyby se Zeman nechoval jako malý, uražený kluk, tak by měla strana soc. demokracie ve volbách o 5% hlasů víc a jednoznačně by vyhrála s velkým náskokem. Myslím si, že kdyby Zeman uvažoval jako rozumný chlap, tak by nedělal takové naschvály - po prohraných volbách prohlásil, že jezevec vylezl z nory, neuspěl, tak zase zaleze do nory..... On má ale dost prostředků a dost peněz, aby se nemusel bát, co vymyslí pravicová vláda. A že to odnesou obyčejní lidé - to je mu naprosto jedno.... Hlavně když dokázal Paroubkovi, kterého nemá rád a s kterým mají osobní neshody, že mu může uškodit.... NEČAS NÁM TEĎ UKÁŽE, JAKÝ NEČAS BUDE V NAŠICH MYSLÍCH a jak budeme všichni vzpomínat na stranu, která měla sociální cítění a ve volebním programu pamatovala na obyčejné lidi.....

(03. 06. 2010 12:38)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy