DISKUSE K ČLÁNKU

petr11:Přesně tak . Po prohraných volbách prezidenta odešel do důchodu. Po té zase vylezl a neuspěl. Nechal stranu stranou a zase odešel. Je to zrádce, neumí bojovat. Jsem jen zvědavej, co ta jeho strana teď bude dělat!!

(03. 06. 2010 14:08)

johanka:Petře, Zeman a jeho pidistrana asi nebudou dělat nic - ON bude objímat stromy a pít becherovku a ostatní se rozpadnou, vždyť to jsou stejně vesměs lidé v důchodovém věku. Zeman tu stranu založil proto, aby se pomstil Paroubkovi, což já nechápu, protože takovéhle naschvály si dělají malí kluci. Teď je Zeman zalezlý ve své "noře" na Vysočině, spokojený, že "odrovnal" Paroubka a je mu úplně jedno, že na jeho blbost doplatí většina národa.... Zklamal mě, myslela jsem, že je to inteligentní člověk a přitom se zachoval jako zrádce, protože dobře věděl, že předá tímto svým "gestem"vládu v zemi do rukou pravice, což znamená pro většinu národa zlé časy - pan "kníže" totiž nemůže vědět, jak se žije obyčejným lidem...

(03. 06. 2010 14:36)

anasyi:johanka,vsechno ma svuj cas.Me se tah Zemana libi.Poznate casem,proc to tak bylo

(04. 06. 2010 01:38)

anka:ano....slibovali hodne - z konta ktere je v minusu....!

(03. 06. 2010 14:08)

anasyi:anka

(04. 06. 2010 01:36)

gogo:Přesně tak. Těch faktorů, které umožnily naší "šlechtě" a zkompromitované ODS vyhrát volby bylo samozřejmě více, ale máte samozřejmě zcela pravdu...

(03. 06. 2010 19:00)

rela2:uražená socko....

(04. 06. 2010 10:06)

fiat:pokud se nerozjede výroba tak utahování opasků nepomůže. Vždy to zmizí jako v děravých neckách. Dluhy mají všichni a je to jen zastrašování naivních občanů, že se snad jejich vnuci budou mít dobře. Stejně jako zastrašování komunisty je nesmysl. Pouze se mohou bát ti, kdož po "revoluci" jaksi zbohatli nekalým způsobem, ael to si nemohou být jsiti nikdy. Mám doje,že vnuci to budou vracet.

(03. 06. 2010 11:46)

blejda:by mě zajímalo co chceš vyrábět,když z číny se dá dovést všecko mnohem levněji. Výroba nemá budoucnost. Jedině hi-tech technologie, know-how a služby maj pro nás v ČR budoucnost. Montovny jsou historie...

(03. 06. 2010 13:26)

gogo:Ještě malá poznámka : Komunisté nám říkávali, že vše budujeme pro naše děti.... A nyní se mi nechce věřit, že to samé nyní hlásí naše pravice ! To se mi snad jenom zdá ....

(03. 06. 2010 19:02)

mujboze:...partička za zády buldozera, krterý rozhazoval plnou náručí, se zadlužila kolem 400-500 milionů již po odečtění 180 milionů od státu...čili co 100 let Sociální demokraté nabývala, to jyrkovi kluci prošustrovali, takže budou muset prodávat další nemovitosti....ne-li samotnej Liháč

ty bláho...netvrdím, že konkurence je lepčí - ale tato patička, neschopna předvídat a naslouchat vlastním voličům chtěla ukázat národu jak se předvídá situace a jak se hospodaří - když to ani s vlastními pěnězi a majetkem neumí??

..jasně, že maj šanci se zas dostat ke korytu za 4 roky, Žlutý lázně je silná klika kmotrů a Nečas asi s něma nezatočí....Ale- takový finanční fiasko jedný stranický party tato země v historii ještě neměla, vopravdu ne....

...takže vlastně Vítěznej únor z RáJe není až tak blbej - sbalí slivovici, sedačku a pomstí se Tvrdíkovi, Dimunovi za zpackaný volby a Bohouše nechá v tý multimilionový bryndě....

Na druhý straně - co tak vyhlásit sbírku na záchranu Liháče?
Ja bych i dal.... ( pod podmínkou, že by demokracii vedla nová parta inteligentních, vzdělaných, charismatických hošanů... Kvalitní opozice vždy národu prospěje ! )

(03. 06. 2010 11:32)

quasimodo:tohle je lepsi

http­://www­.you­tube­.com/w­atch?­v=cCA­MiDe­CYEI&N­R=1

a narez

http­://www­.you­tube­.com/w­atch?­v=dJ9T­cHfjQA­M&fe­ature=­rela­ted

To prece jen slepy a hloupy clovek nevidi.

(03. 06. 2010 12:13)

vini:si uvědomte, že s ohledem na krizi a zvyšující se schodek rozpočtu stejně není jiná možnost, ať vládne kdo chce. Ale to dá selský rozum, když tedy je. Litujme tedy jen budoucích zlodějin o kterých se určitě dovíme, nezávisle na politickém smýšlení pachatelů.

(03. 06. 2010 10:48)

quasimodo:presne tak, kdyz nevydelavam, nemuzu si prece koupit novy auto i s vedomim, ze jej nesplatim a prohlasit, ze dluhy se neplati.

(03. 06. 2010 12:14)

gogo:Schodek je proto, že byla zcela zlikvidována ekonomická a průmyslová pods*** tohoto státu. Stali jsme se jen (ti šťastnější) poníženými pracovníky zde operujících zahraničních firem, které mají trvalé daňové prázdniny... Tak se bude půjčovat a půjčovat až budeme Řecko. Anebo státní bankrot. Což by znamenalo mj. zrušení důchodů, mateřských dovolených a platů státního aparátu.... Takže ?

(03. 06. 2010 19:06)

guppy:Jak dlouho ještě budete psát o tomhle tragédovi? Je vidět, že trapnost těhle pseudonovin kvůli čtenosti dosahuje vrcholu

(03. 06. 2010 09:43)

agent:Otázka idnes pro Langra proč ho lidé vykroužkovali....a odpověď viz níže...no vám povim..takhle od srdce jsem se už fakt dlouho nezasmál
---------------------------
Když vás lidé neznají osobně a dnes a denně čtou, že Langer je nějakej divnej, tak to musí nějak zafungovat. Nikdo už pořádně neví, proč je divnej, ale je divnej, protože se o tom pořád mluví.

(03. 06. 2010 09:43)

gogo:Ale on je opravdu víc než divnej. To mají náhodou lidé pravdu. Znám ho osobně a byl jsem svědkem jeho až přímo neuvěřitelností ....

(03. 06. 2010 19:08)

jarypadlo:opravdu každého ho.vínka i ho.cglastu!Kdyby radši napsali ODStoupil normálně+při smyslech a nepODSváděl jsko rychloJuDr.-ové Jančíl,Řápková a náhubkový zákonodárce Benda.NA TOHLE MAJÍ IMUNITU? Co Ú stavní soud?

(03. 06. 2010 09:25)

agent:To víš, Blesk. Já tu mám připravenou hromadu hraček do dětského domova, ale teď zvažuju jak to přepravit. Mám tu jen velký kartony od cigaret, budu to muset převézt v noci a potají. Nerad bych byl kamenován

(03. 06. 2010 09:29)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy