DISKUSE K ČLÁNKU

gogo:a my na frak...

(10. 06. 2010 08:40)

d.d.r.:http­://www­.you­tube­.com/w­atch?­v=NBkT­xh4Gj34

(07. 06. 2010 00:37)

karamelka:http­://www­.you­tube­.com/w­atch?­v=S7uK­BAfAH­c8

(05. 06. 2010 21:16)

komentator:Nečas prohrál na co šáhl. Pod jeho vedením utrpěla ODS největší volební debakel. Nečas prohrál se socanem Škromachem ve volbách ve Zlínském kraji. Nečas dostal málo preferenčních hlasů. A tento loser (člověk co vše projede) má být premiérem? Jak bude obhajovat zájmy této země v EU, kde zahraniční šíbři hrají nejvyšší ligu? Na ty zápaďaky nečas nemá!
Po tak katastrofálních volebních výsledcích by Nečas na Západě musel skončit. V českém absurdistánu tento neúspěšný politik tj. loser kandiduje na premiéra. To je síla.....

(05. 06. 2010 10:38)

gevi:Tak dopadly volby. Možná měl Klaus dát šanci Sobotkovi, aby dotáhl ponížení ČSSD až do hořkého konce, protože jeho vlády by za žádných okolností nemohla projít. Pořadí další stran podle procent a tudíž křesel ve sněmovně je ODS, TOP09 a VV. Takže sestavením vlády byl pověřený ten, kdo je lídrem nejsilnější z těchto tří stran. Prosté a logické.

(05. 06. 2010 20:33)

pepazdp:Ano, prosté a logické. Ale komentátor a logika se navzájem odpuzujou.

(05. 06. 2010 23:24)

komentator:Polemizuj s fakty. Copak není pravda, že ODS utrpěla největší volební porážku od svého vzniku? ODS ztratila 27 míst ve Sněmovně.
Copak to Nečas neprojel na celé čáře ve Zlínském kraji se Škromachem? V které zemi v Evropě vede vládu strana, která utrpěla největší volební debakel ve své historii?
Prosím odpověď.

(06. 06. 2010 20:27)

krakonos500: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(06. 06. 2010 21:01)

pepazdp:Polemizovat bych moh tak s tebou, ty ucho, a ne s fakty. A s tebou to rozhodně nemá cenu, jelikož nejseš schopnej pochopit, že každá mince má dvě strany. A tím, že jednu zviditelníš až po tu nejmenší maličkost, ta druhá strana nezmizí. Ty tvoje seznamy faktů by byly k něčemu pouze v případě, že by nebyly pouze jednostrané. S tím co tu předvádíš seš akorát k smíchu.

(06. 06. 2010 21:35)

(07. 06. 2010 11:10)

pepazdp:nějak mě nepřekvapuje, že to co píšu je i mimo tvoje chápání.Já osobně proti faktům nic nemám. Mě jenom vytáčí to jak se sem komentátor neustále cpe s těma "svejma faktama" aniž by se zmohl na jediný projev samostatnýho myšlení v podobě třeba komentáře nebo hodnocení faktů, a nebo dokonce nedej bože, aby ta fakta použil k nějaké rozumné argumentaci. A nad jeho výroky typu "polemizuj s fakty" místo polemizuj o faktech atd. fakt nevím jestli mám brečet, nebo se smát.

(07. 06. 2010 12:25)

gogo:Ano, projel to, ano ztratili místa ve sněmovně, ale ... vymysleli bezva fintu a tou bylo TOP09 a pojistku, tou byly VV. Voliči neprohlédli, volili tak jak volili a tak skutečným vítězem je ODS a jeho parta. Nyní si odsouhlasí cokoliv. A že odsouhlasí především to, co si budou ti, kteří je financovali přát... Že pane Bakala ?

(08. 06. 2010 14:39)

(06. 06. 2010 12:45)

gogo:Ano, byla to jednoduchá primitivní finta, ale na jednoduché voliče zabrala ještě účinněji než sami aktéři očekávali... A nyní čtyři roky jim nebude již nic bránit v doplundrování těchto trosek.... To je pro staronovou demoliční partu dostatečná doba k provedení i rány z milosti...

(06. 06. 2010 18:13)

Shelby16:"Nadstranický" Klaus už se nemůže dočkat vlády svých kamarádíčků z ODS. Tato trojkoalice bude v této zemi hajit zájmy bohatých, tunelářů a podnikatelů pod patronem miliardáře Bakali !! TO JSME DOPADLI

(05. 06. 2010 04:04)

gevi:Ano měl pověřit Sobotku, aby si ČSSD vypila kalich hořkosti až do dna. její vláda by nikdy při tomto rozložení sil neprošla. Bakali se píše s ypsilonen - tedy Bakaly.

(05. 06. 2010 20:35)

guleman: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(05. 06. 2010 02:27)

jarypadlo:a nakonec z toho vyjde soudruh.Zádného pana prezidenta nemáme,nemáme ani SOUDRUHA prezidenta,máme prezidenta.A na co?I pro něho přece platilo že čím hůř,tím líp!Nejlíp když vče obhájí rychloJuDr.ové Benda,Jančík a Řápková.

(05. 06. 2010 02:01)

zirafa:jsem šťastná, že tu nebude vládnout oranžovorudá rozhazovačná sebranka!
Akorát nemůžu strávit gaunera Kalouska, ten mi leží v žaludku... ale doufám, že si ho ostatní ohlídají.....

(04. 06. 2010 22:10)

e.44: souhlas
Mě sice taky kalí Kalousek radost z toho, jak dopadla ta oranžovorudá svoloč, ale rozhodně by bylo horší, kdyby sme se zbavili Kalouska a ta oranžovorudá svoloč by se dostala k moci.

(04. 06. 2010 22:29)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy