DISKUSE K ČLÁNKU

sova13:Brrrrr, představa tebou popisovaného opaku současné situace mě skutečně děsí

(05. 06. 2010 11:42)

komentator:Nečasova "přítelkyně" Nagyová brala 1 milion 400 tisíc korun čistého
(plat a astronomické odměny)za 8 měsícu v r.2009 jako šéfka
sekretariátu Nečase na ministerstvu práce. Tolik nebral ani premiér
Fischer. Přitom středoškolačka nagyová pracovala předtím v seznamce. To je
kvalifikace pro vysokou funkci. Vše potvrzuje výplatní páska, kterou
zveřejnil Blesk.
A "slušňák" Nečas, který prý dbá na úspory, zkrouhnul příspěvky ženám na mateřské, invalidům. A seniorům zmrazil důchody
Co na to říká přihlouplá žirafa? Pokud je daňovým poplatníkem, tak by měla být nas...á že Nečasova milenka Nagyová stála dańové poplatníky pouze v r.2009 přes 2 miliony korun (1,4 milioni plat + odměny a zbytek daně a odvody)

(05. 06. 2010 10:42)

sova13:Informace zcela zjevně pouze z Plesku pobrané, z tebe udělali pomatenýho závistivce, pro kterého je nejdůležitější, aby se mu při kácení lesa náhodou nezasekla tříska do glutea maxima. A tak vytahuješ jehlu z kupky sena a poukazováním na její nebezpečně ostrou špičku se snažíš lidi přesvědčit o nebezpečnosti seker, používaných ke kácení lesa.

(05. 06. 2010 11:33)

dsmann: tak tahle perlička stojí za zaznamenání.....už si jí píšu
vystihla jsi komentátora na jedničku
Ale musím přiznat, že mi chvíli trvalo, než jsem si to "přeložil do češtiny"
Komentátor bohužel nemá IQ na to, aby to pochopil, ani smysl pro humor, kterj by mu dovolil se zasmát vlastní hlouposti

(05. 06. 2010 12:31)

ambree:Bez IQ js itady hlavně Ty. Argumenty neumíš strávit, tak jen urážíš. Vyvrať, že to není pravda. To nedokážeš co.

(07. 06. 2010 17:27)

komentator:Doporučuji článek v Ekonomu o odéesáckých rentiérech. Jak Nečas a Bendl zařídili statisíce zkrachovalým odéesáckým politikům
Pětice zkrachovalých odéesáckých politiků dostává od Ředitelství silnic a dálnic statisíce korun. Rekord drží Ivo Toman se 165 tisíci měsíčně
Od samého počátku byli tito odéesáčti vyžírkové označováni za trafikanty. Toman a další odéesáci byli jmenováni vládními zmocněnci pro výstavbu dálnic. Nikdy ve stavebnictví nepracovali. S výstavbou dálnic nemají žádné zkušenosti.
Chce přihlouplá (a prolhaná) Sova13 další příklady o tom jak Nečas dojí státní kasu?

(05. 06. 2010 14:35)

pepazdp:Ty nikomu nic proboha nedoporučuj. Ať se nám tu magoři tvýho typu nepřemnožej. To by se pak musel najít někdo kdo by povolil jejich odstřel.

(05. 06. 2010 23:13)

zirafa: myslíš, že komentátor pochopil, cos tím chtěl říct?!

(05. 06. 2010 14:59)

sova13:Nepochopil nemá na to
Je tak jednostranně zaseknutej, že neni schopnej objektivního rozumnýho myšlení.
No aspoň že mě za můj komentář nepochválil , to bych se mohla i urazit

(05. 06. 2010 16:59)

komentator:Fandím Nagyové. Stzředoškolačka bez patřičného vzdělání se dostala do vysoké funkce. A za 8 měsíců vyděla 1 milion korun 400 tisíc čistého. Je to všestranně šikovná ženská.....
Je známo přihlouplé žirafě a sově, že před nástupem do funkce šéfky sekretariátu ministra Nečasa dělala středoškolačka Nagyová v seznamce, kde dohazovala obstarožním Němcům mladé české holky. Není to perfektní kvaliifikace pro vysoký post ve správní správě za sto tisíc měsíčně?
Jak vidno nejlíp se dělá kariéra přes postel. Nagyová totiž poskytovala Nečasovi nadstardadní služby......

(05. 06. 2010 19:48)

pepazdp:Když přiblblej mimoň komentátor o někom prohlásí že je přihlouplej, tak je to vlastně poklona. Kdyby řek že je dobrej, tak ho staví na svojí ubohou zabedněnou úroveň.
Ještě že takovejch ubohejch jelit, co furt vyhrabávaj pomluvy a skandály pravice a tvářej se, že levice je svatá( nemůžu si pomoct, to mě vždycky dostane ), nebylo u voleb víc. To by sme totiž všichni skončili ta rychle v pérdeli, že by sme se ani nestačili rozkoukat.

(05. 06. 2010 23:08)

ambree:Taky to je na ní vidět, že se holka vyzná.

(07. 06. 2010 17:24)

pepazdp:Hmmmm, vtipnej a výstižnej popis komentátora, inteligenta to pobaví, ale ten komanč, ehm vlastně komentátór to nemá šanci pochopit.

(05. 06. 2010 23:20)

zirafa:děkuji ti za vyčerpávající informace, chytrý komentátore!
Ale prosila bych ještě seznam hříchů z druhé strany politickýho spektra - i když chápu, na to by ti počet povolených znaků v příspěvku nestačil....

(05. 06. 2010 14:58)

gevi:Kdepak komentátor, ten se vyzná. Ten má stoprocentní zdroje a nesmírně bystrý objektivní mozek (v hlavě).

(05. 06. 2010 20:38)

pepazdp:Já myslel že v kalhotách

(05. 06. 2010 22:52)

ambree:Za to o Vás se to říct nedá.

(07. 06. 2010 17:22)

pepazdp: lepší Kalousek v žaludku, než levice u vesla.

(05. 06. 2010 22:50)

zirafa:

(06. 06. 2010 00:12)

ambree:Ha ha, kde jsi žila žirafo do této doby? Ty jsi nějak přehlédla, že největší dluhy tady nadělala ODS spolu s největším zlodějem Kalouskem. A teď jsi ráda, že tam zase je. No tak k tomu už opravdu není co říct (napsat) snad jen potěž bán bůh s námi.

(07. 06. 2010 17:21)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy