DISKUSE K ČLÁNKU

krakonos500: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(07. 06. 2010 17:56)

zirafa:rádoby vtipný krakonoši, přečti si pozorně, co jsem napsala. a jen pro tvoji informaci - nevolila jsem ani ODS, ani topku, ani véčkaře....
ale všechno lepší, než vláda oranžovorudé rozhazovačné sebranky pod vedením pablbka....

(07. 06. 2010 20:54)

zirafa:čti pozorně a nevkládej mi do klávesnice něco, co jsem nenapsala...

(07. 06. 2010 20:51)

pepazdp:Když jsem se dostal k tomu, co si napsal 7.6. v 17:27, tak mi konečně došlo, co je mi na tobě divný AMBREE. Vždyť ty seš převlíknutej KOMENTATOR! Když chceš, aby to nikdo nepoznal, musíš změnit způsob vyjadřování, ty pako. A ne opakovat ty tvoje trapný fráze i pod jiným nickem.

(07. 06. 2010 23:13)

tom8888:To nebude , protože bude vládnou sebranka modrá.

(10. 06. 2010 17:23)

radan65:vi nekdo jaky je nejlepsi biznys? Tusim ze zprivatizovane penzijky a zdrav pojistovny kam se caluje ze zakona super

(04. 06. 2010 20:48)

ajinka:je zkrátka vidět, komu straní. Ale jako prezident by měl rozhodovat jako nestraník! Tak schválně, jak dlouho bude trvat, než nás dovedou do naprostýho krachu....

(04. 06. 2010 16:58)

agent:počítám max. 2 roky a lidé budou držet huby, protože by si museli nasypat popel na hlavu.

(04. 06. 2010 20:38)

zirafa:do naprostýho krachu by nás dovedl pablbek a spol....

(04. 06. 2010 22:11)

jima:Zirafo, mas pravdu. Kdyz se rozhlednu po Evrope, vsechny staty se soc. vladou jsou skoro bankrot, viz Recko!!

(05. 06. 2010 02:06)

komentator:***amotná Jima nezaregistrovala, že po převzetí moci pravicí v Maďarsku předevčírem zkolaboval maďarskej forint. A rovněž je velký propad na budapěťské burze.
Proč asi?
Maďarské pravici můžeme taky taky poděkovat, že v důsledku chaosu v Maďarsku oslabl kurz české koruny vůči euru. Pravice vede střední Evropu ke "světlým zítřkům"

(05. 06. 2010 10:48)

sova13: Bohužel někteří rádoby inteligenti to nechtěj vidět a překrucují skutečnost k obrazu svému.

(05. 06. 2010 11:46)

ambree:Jimo, asi jsi uvěřila svým modrým vzorům, že v Řecku vládla sociální vláda. Opak je pravdou, vládla tam pravice. Tak se nenech vysmát.

(07. 06. 2010 17:31)

krakonos500: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(06. 06. 2010 15:18)

zirafa:jestli budu živa a zdráva, tak určitě dám vědět!

(06. 06. 2010 19:00)

ambree:Moc dlouho ne. Bohužel to odnesou i Ti slušní a poctiví lidé zde žijící.

(07. 06. 2010 17:28)

marmelada:Myslím, že zprivatizovaná nemocncie může po pěti letech s léčením skončit a budovu může majitel užívat jak bude chtít. Zřejmě bude nejen málo léakřů, ale i málo nemocnic, takže ty budou zřejmě jen pro bohaté. Dá se předpokládat,že zdravotnís tav občanů se časem bude stále zhoršovat,protože se přecházejí různé virozy a k léakřům se všeobecně chodí méně. Prevence je špatná, praktičtí lékaři nedělají nic, Na lehátku jsou papíry, předměty takže , tam si pacient už dlouho nelehl. Pokud se pacient nedá odbýt, nastává pobíhání, které nic moc neřeší, omyly jsiou i v identitě pacientů, atd. jestli to má být ještě horší, tak to jsem již na Balkáně.

(04. 06. 2010 15:21)

gogo:Nejen v nemocnicích bude "veseleji" ...

(04. 06. 2010 16:09)

zirafa:co to máš za praktika,když nedělá prevenci?! doporučuju vyměnit! ten můj mě k sobě honí každý rok....

(04. 06. 2010 22:14)

bara:nejhůř na tom bude zdravotnictví.
rozprodávání nemocnic za pakatel - a vůbec jejich privatizace je něco, co se nemělo a nemá stát - stačí si provonat ceny, nebo se stačí informovat, jak to je v jiných, západních státech, kolik jich vlastní stát a kolik soukromníci, kdo využívá jejich služeb, za jakou cenu a porovnat tamější péči v těchto zdrav. zařízeních.
Něco jiného je samozřejmě soukromí odborní lékaři, vlastníci svou ordinaci třeb někdo ve své vilce, domě...

stále máme v ústavě napsáno, že u nás má nárok na zdravotní péči každý občan.
ale na jakou řadový občan a na jakou ten, co si bude moci vše zaplatit?
Víte někdo, proč např. v USA nemá tolik lidí zdravotní pojištění?
.
budeme si péči většinou platit sami!! Tady bude to největší zdražování, tady jsou ještě rezervy, kde získat peníze...nejde o pit*omých 30 Kč, to je pakatel i pro důchodce, jde o to, že to je první krok k těm dalším...
všimli jste si například, jak se nedávno zdražily léky???

(04. 06. 2010 12:55)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy