DISKUSE K ČLÁNKU

Jan Vítek:Nelze volit v komunálních a senátních volbách stranu VV. Lhali a stále v tom pokračuji. Slibovali a zatím neplní nic. Proč jsem se nechal nachytat na ty jejich sliby. Najednou jim nevadí ani dinosaurus K A L O U S E K to bylo řeči. Prostě ne více již VV. Doufám, že dopadnou jako zelení.

(21. 06. 2010 08:10)

gogo:Blahopřeji. Jste první kdo přiznal chybu. Aneb jak se praví v bibli : Lepší je jeden napravený než 100 spravedlivých... I když tady těch 100 spravedlivých asi nenalezneme....

(23. 06. 2010 17:22)

hurryd:Bože Ty jsi idiot!!Ze kterého ústavu jsi utekl?

(18. 06. 2010 17:00)

antoniocosi:buď jsi kladeňák, nebo cikorka, nebo cikorkaz Kladna

Ta dlouhá Í a Ý alespoň si to po sobě PŘEČTÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ

(18. 06. 2010 11:49)

4747:JDI DO PRD-ELE!!JSI STEJNÁ ŠPÍNA JAKO OSTATNÍ POLITICI!!!!DAL JSEM VÁM SVŮJ HLAS A VIDÍM ,ŽE JSEM UDĚLAL VELKOU CHYBU!!UŽ VÍM KTEROU STRANU BUDU VOLIT ZA 4 ROKY!!NIKDY JSEM NEBYL ANI PIONÝR,ANI SVAZÁK,ANI ČLEN KSČ!!

(17. 06. 2010 07:32)

antoniocosi:tak jsi blb a do Pionýra už Tě nevezmou páč jseš starej, do SM také ne, ten už asi neexistuje, do PS VB také ne ty už také nejsou a LM také ne ty už také nejsou ale můžeš za 4 roky volit "kokosky" a oni to všechno zříděj znovu a budeme zase v p..i

(17. 06. 2010 08:04)

4747:ANTONINE OCASI-TY MI MŮŽEŠ VYHUDROVAT PELIKÁNA!!TY SE Z TOHO JEŠTĚ OMR-DÁŠ,JÁ NÉ,JÁ SI NA ŽIVOBYTÍ VYDĚLÁM,JÁ PRÁCÍ MÁM,ALE TY BRZO BUDEŠ OHRÝZAT KYT Z OKEN.A NIKOMU NETÝKEJ TY SMRADE!!

(17. 06. 2010 19:12)

antoniocosi:Jsi se nějak rozčílil HOMOKLÁDO a když už jsi u těch nadávek, tak SMRAD jsi možná Ty a pelikána si můžeš přefiltrovat sám HULIBUŘTE a se živobytím problém nemám, já chodím do práce...víme ?

(18. 06. 2010 09:16)

gogo:Do práce ??? Ani náhodou !!! Ty chlapče vůbec nevíš co to práce je. Pouze kydáš slovní hnůj a nesmysly. To je Tvá jediná práce. Rodiče z Tebe musejí mít radost...

(19. 06. 2010 07:16)

petr11:Tzv. paroprase na to upozorňovalo,že nebudou plniti programy.Málokdo to bral ovšem vážně. A budou sociální nepokoje.

(17. 06. 2010 04:57)

antoniocosi:no Paroprase by udělal úplně to samé vyblil se jak se budeme mít dobře, a zaplatil by to kdo ????????????

dojdi si k MUDr

(17. 06. 2010 08:05)

mash:VV byla od začátku jasná populistická skupinka (bývalé s.r.o.) toužící se dostat především do Parlamentu. Kámošovi jsem před volbama říkal, že jakmile se tam VV dostanou a spojí se s ODS a TOP09 (bejvalí lidovci), tak že rychle otočí. To bude najednou: "Nooo, vlastně tohle tak rychle nejde, dejte nám čas, po zjištění faktů, ke kterým jsme před tím neměli přístup, teď víme, že to musíme udělat trošku jinak...". Jakobych už tenkrát četl přesnou budoucnost, bohužel. Prostě sliby, chyby!
P.S. Když John dokázal asi 7 let v klídku lhát nejbližší osobě (manželce), tak pro něj nebude problém oblbnout pár "zapálených" véčkařů. Stačí přeci hláška o dinosaurech a nebo Řecku... a je to

(16. 06. 2010 23:05)

pleskac: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(16. 06. 2010 21:17)

jiri.cerni:Ten trouba sám neví co žvaní.Tam se nyní sešlá pěkná parta lhářů a gaunerů. Co zbylo na rozkradení tak to nyní dorazí.Tím jde pouze o koryta.Nyní ať naříkají ti co nešli volit a pak ti co měli přesvědčit bábu a dědka.. kALOUSEK A jON TO JSOU STEJNÍ GAUNEŘI. Kalousek se rád omlouvá a cítí spoluvinu,tak by se měl omluvit za Karla že sťali zbudovského Kubatu.Kubata dal hlavu za Blata.

(16. 06. 2010 21:08)

kajina:VOLBY 2010
Běží student v rychlosti, do volební místnosti.
V drahých džínách, novém triku, zachraňovat republiku.
Hodím lístek pro pravici, nepředám stát bradavici.
Musím běžet co to dá, kníže na mne spoléhá.
Jinak budem jako v Řecku, já jsem rád, že žiju v Česku.
Něco na tom pravdy bude, říkal Nečas na You Tube.
Po volbách se Nečas směje, nikdo neví co se děje.
Jediná věc je však jistá, na studenta školné chystá.
Mně se školné nevyplatí, papá mi to nezaplatí.
Pěkně jste mě vypekli, o tom jste mi neřekli!
Proč jsme ti to měli říct? Měl jsi líp náš program číst.
Zlobíš ty se nadarmo, není nic už zadarmo.
Ulevíme státní kase, ty budeš mít dluh jak pr-as.e.
Děkujeme za tvůj hlas, začni platit, vol nás zas!
Proč jsem napsal těch pár řádků? Chtěl jsem ti říct po pořádku:
Nejsi trendy ani cool, ale pouze a jen vool

(16. 06. 2010 21:04)

gogo:Pokud jste autorkou, smekám....

(16. 06. 2010 21:31)

antoniocosi:no to máš před čím a mohla by to poslat do Rudé vatry a anarchistického časopisu Doutnák

opravdu tady je teda Rudej výběr a Oranžová paroprasátka

(17. 06. 2010 08:10)

gogo:Co umíš Ty milý příteli ? Kromě nadávek, urážek a přihlouplých smejlíků ? A čeho si vůbec Ty vážíš ? Kromě sebe samého a peněz... Z čeho se dokážeš radovat ? Kromě ze sebe samého ... Ty vůbec nechápeš, že kdo má jiný názor než Ty, nemusí být vůbec sympatizantem nějaké strany. Stačí mít paměť a soudnost. Stále jen každého přihlouple nálepkuješ jak malé dítě. Navíc Ty vůbec ani nikde nepracuješ, jen se tak povaluješ a píšeš (slušně řečeno) hlouposti ... Prostě : "zlaté děťátko", že ?

(17. 06. 2010 18:13)

mash:

(16. 06. 2010 23:08)

fiiikulka:

(17. 06. 2010 08:32)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy