DISKUSE K ČLÁNKU

stan2:Proboha lidi co jste čekali už před volbama bylo jasné že John a jeho smečka tupých blondýn se jenom třesou na koryta a na nějaké sliby voličům se po volbách můžou vykašlat, realita je prostě taková že o osudu lidí rozhoduje kromě bývalých odeesáckých korupčníkú přihlouplá blondýna Kočí , máme co jsme chtěki!!!

(16. 06. 2010 20:29)

gogo:Bylo by šokující, kdyby se mezi nimi našel slušný člověk. Stačí šok z poznání kolik lidí bylo tak strašlivě naivních a důvěřívých. Daň za to zaplatíme všichni. Kromě těch horních deseti tisíc ...

(16. 06. 2010 19:35)

andrea68:

(16. 06. 2010 20:03)

fiiikulka:někdo, kdo se diví, že se předvolební sliby nesplní? To snad ani ne...

(16. 06. 2010 16:54)

majojo:Proč by cokoli plnili, vždyť je po volbách!

(16. 06. 2010 16:25)

arcaben:Jak někdo může vědět,když někdo odskakuje,kam až doskočí?To je věc sázkové kanceláře!!Počkejme si na konec volebního období a pak se může kriti­zovat­,even­tuel­ně vyvozovat důsledky!!On tady ještě někdo existuje,kdo doslovně věří slibům politiků=budiž mu život lehký!!

(16. 06. 2010 16:08)

marmelada:vznikly na objednávku ODS, a Paroubek měl ještě před volbami žádat změnu volebního systému, aby mohl jako vítěz postavit vládu. Jak dlouho vydrží tato Říše divů?

(16. 06. 2010 16:06)

bagr1946:>JE TO STEJNA BANDA PODVODNIKU>O NAJKRASNEJSI POSLANKYNI>STRCTE JE DO PUCE!!CO UDELAJI PRO NAROD >H**NO

(16. 06. 2010 15:51)

poblion: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(16. 06. 2010 07:27)

citrooon: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(16. 06. 2010 06:33)

venca2:K Nostradamovi mám daleko, ale jakési tušení mě vždycky přinutí plácnout, jak se co asi vyvine a většinou mám pravdu. Socany rád nemám, bohužel v práci jich je dost a marně s nimi diskutuji. Volím odjakživa pravicové strany, bohužel jako obvykle letošní výsledek opět pod 1%. Ačkoliv je mi už přes 60, nikdy jsem žádné levičáky nevolil, kromě mých úplně prvních voleb. Bylo to na vojně a tehdy nebyla jiná možnost, než napochodovat, od komise důstojníků převzít volební lístky a okamžitě před jejich bdělými zraky a před namířenými samopaly dvou strážných vhodit do urny. Nevzepřel se nikdo, ikdyž by snad nestříleli, ale věřte tomu, kdyby dostali rozkaz, tak nevím. To mě přesvědčilo, že k volbám už nikdy nepůjdu a nepřijít revoluce, dodržel bych slib. Takto jsem byl v podstatě v roce 90 něco jako prvovolič, protože ty první vojenské se myslím ani nedají považovat za volby. Pro případné rejpaly, opravdu jsem 20 let nevolil a když komise obcházela s urnou vzpurníky po domovech, vždy jsem odešel, aby mě nezastihli. Nevím, co jsem měl kde ve spisech, ale žádný postih nebyl, protože jsem od bolševika nikdy nic nechtěl, bratr ovšem za svoji protibolševickou prostořekost zavřený byl. Mě to nějak všechno procházelo, taky jsem klidně říkal, co si myslím, ale asi mě nikdo neudal. Naštěstí je ta doba pryč, aspoň doufám, že po letošních volbách už bolšáni definitivně stáhnou ocasy mezi nohy.

(15. 06. 2010 12:23)

madriska:A to stavíte ty vaše nemasné nesl ané názory na odiv? Chudáku, ještěže takových promitivů vašeho ražení je minimum. S vašimi názory je opravdu lepší nevolit dalších 20 let!

(16. 06. 2010 06:19)

madriska:A to stavíte ty vaše nemasné nesl ané názory na odiv? Chudáku, ještěže takových promitivů vašeho ražení je minimum. S vašimi názory je opravdu lepší nevolit dalších 20 let!

(16. 06. 2010 06:19)

citrooon: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(16. 06. 2010 06:36)

venca2:Nevím, co se vám nelíbí na tom, že jsem za minulého režimu 20 let odmítal volit. Tenkrát to vlastně volby nebyly, pouze vhození volebních lístků té jedné jediné strany. Vyjádřit svůj názor šlo jedině účastí či neúčastí ve "volbách" a myslím, že nás bylo víc, než podle zfalšovaných výsledků vypadalo.

(16. 06. 2010 09:32)

kockazautogramiady:takže disident? hlavně že volíte pravici a nesnášíte paroubka, že ? Další polointeligent se ozval.

(16. 06. 2010 16:03)

znojmacka:ááá, autogramiáda.. kočka, co chodí čůrat někomu na hrob- pokud mě paměť neklame .. taky inteligentka

(16. 06. 2010 18:11)

krakonos500: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(16. 06. 2010 18:24)

znojmacka:já bych ten nemastnej- neslanej názor, viděla jako vysvětlení toho, že když neobdivuje tuto trojkoalici, nemusí být nutně volič levice- ČSSD nebo komunistů.. Poněkud sáhodlouze vysvětleno z obav, že ho za to budete kamenovat a nadávat mu do rudejch, oranžovejch, když volil někoho jinýho, než tu svatou trojku.. No, nespletl se, katastrofickej scénář se mu opět potvrdil, je podle vás duševní chudák a primitiv..

(16. 06. 2010 16:10)

majojo:No, zato vyvolit půjdete. A koho?

(16. 06. 2010 16:27)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy