DISKUSE K ČLÁNKU

znojmacka:mad(R)iska půjde volit možná duo- mad(L)-isska..

(16. 06. 2010 18:05)

krakonos500: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(16. 06. 2010 18:19)

agent:dej tomu Blesku čas a lidi ci nafackujou sami, ani k tomu nebudou potřebovat tvoje účelový články.

(15. 06. 2010 11:52)

guleman: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(15. 06. 2010 11:29)

venca2:Před volbami jsem tvrdil, že když vyhraje ČSSD (výrazně), tak si padne Paroubek s Nečasem do náruče a jede se dál. V takovém případě, jaký nastal, jsem předpovídal, že si padne do náruče kníže, Kalousek a Nečas a John (VV v podstatě nahradily lidovce) se bude chovat stylem lidovců, čili vleze do zadku vítězům. A je to tady. Proč já musím mít vždycky tušení, jak to dopadne. A nejen ve volbách, ale i jinde mi to takhle vychází a v práci jsem notoricky znám jako posel špatných zpráv, dokonce i blbý počasí předpovídám s větší jistotou než meteorologové. Podotýkám, že sám jsem zatím vždy volil stranu, která neprošla, tentokrát dokonce měla jen necelé 1%. Většinový názor nezastávám a nebudu, nikdy a v ničem.

(15. 06. 2010 11:13)

martha987:nejste převtělený Nostradamus? Já naopak spolupráci VV s pravicí jako špatnou zprávu nevnímám, naopak! Kdyby začali vyjednávat se socanama, tak bych je už nevolila.

(15. 06. 2010 11:49)

gevi:Když jste takový jasnovidec, divím se, že volíte stranu, která má pod jedno procento. A o každé z nich je naprosto jasné, že neprojde, i nám, kteří ezoterické schopnosti nemáme. Taky jsem pracoval s jedním, který měl skoro vždycky pravdu, byt to totiž zarytý škarohlíd a pesimistický otrava.

(15. 06. 2010 21:01)

gevi:Tak teď vypadám jako dokonalý blbec. Otrávenej končím, až jindy, možná.

(15. 06. 2010 21:13)

e.44:Gevi klid. Nejseš první ani poslední, komu se něco takového povedlo. I když pětinásobné odeslání je docela rarita.
A taky bych řekla, že chyba neni tak úplně na tvojí straně. Ono to odesílání čas od času docela blbne.

(15. 06. 2010 22:59)

gevi:Když jste takový jasnovidec, divím se, že volíte stranu, která má pod jedno procento. A o každé z nich je naprosto jasné, že neprojde, i nám, kteří ezoterické schopnosti nemáme. Taky jsem pracoval s jedním, který měl skoro vždycky pravdu, byt to totiž zarytý škarohlíd a pesimistický otrava.

(15. 06. 2010 21:03)

gevi:Ale sakra, co mi to tady blbne. Omlouvám se, že jsem svými výmysly obsadil tolik místa. Nikdy se mi nic takového ještě nestalo.

(15. 06. 2010 21:05)

annazbo:Víte gevi, patrně venca 2 si přečetl volební programy a přišlo mu, že jsou tam věci, které jsou nesplnitelné. Vzhledem k tomu, že bylo ve hře 27 stran, mohl si každý vybrat. Každý volí sám za sebe. Třeba chtěl volit, ale ty silné strany, které do kampaně vložily stamiliony, aby mohly prosazovat úspory, nebyly jeho krevní skupina.

(16. 06. 2010 16:51)

simeon:Oni ještě nesestavili vládu a vy už mluvíte o nesplněných slibech? Nedělá se náhodou sumář nesplněných slibů vždy až ke konci volebního mandátu? Že by to někteří mozkoví vykoštěnci nepochopili a tak píší takovéhle prostoduché slinty a vystavují účet ještě před tím než k tomu kdo dostal šanci

(15. 06. 2010 11:08)

komentator:A co Johnův slib nulové tolerance vůči politickým dinosaurům?
Nyní si John notuje s tím gaunerem Kalouskem, který již podrazil kdekoho. Je v české politice větší zloděj než Kalousek? Vždyť VV na svém webu před volbami inforovali o zlodějinách Kalouska na ministerstvu obrany např. nákup nefunmčních padáků, neúspěšná modernizace tanků, které šly do šrotu atd. A vše to stálo těžké miliardy. John své voliče podrazil.....

(15. 06. 2010 17:44)

annazbo:Ono je jasné, že si koaliční partneři dobře rozumí. Nebojte se, určitě se dohodnou...

(16. 06. 2010 17:02)

frantisekdobrota:Co je to proboha za článek? VV sliby postupně plní, tak nekecejte!
1) Poslanecká imunita nebude omezená příští týden, ale na podzim. No a co, čekali jsme na to roky, pár měsíců nikoho nevytrhne.
2) VV nemohou vrácet náhrady, tak je dají na charitu. Slib splněn...
3) Miliardy do školství budou, Nečas to potvrdil u Moravce
4) Agent provokatér bude, nelžete!
5) Jednání s dinosuarem Kalouskem - co mají VV asi tak jiného dělat, když ho voliči TOP 09 nevykroužkovali!!!

(15. 06. 2010 10:58)

komentator:John se nechal koupit Bakalovými miliony. Je FrantaDobrota sklerotický, že si to nepamatuje? Myslí si Franta, že Bakala za ty miliony nebude nic chtít od Johna a VV? Pouze naivkové můžou být tak důvěřiví....

(15. 06. 2010 17:47)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy