DISKUSE K ČLÁNKU

annazbo:Nekecáme. Jsme jen gramotní a to je asi největší prohřešek.

(16. 06. 2010 16:55)

martha987:Koaliční smlouva ještě není na stole, stále se vyjednává a vy přesto víte, že VV ustupují?? proč tak lžete proboha? Uveďte jedniný důkaz z čeho VV ve vyjednáváních ustoupily a já se omluvím. Do té doby jste v mých očích bulvárnější, než AHA!
Je jasné, že půjde o koaliční vládu, tu musí ustoupit ten, tu druhý a jindy třetí. Kdybyste chtěli, aby VV splnily do puntíku vše, měly dostat né 11%, ale aspoň 50,01% telátka z Blesku

(15. 06. 2010 10:54)

lisa.n:Já ho nevolila, protože z vlastní zkušenosti vím,že je pravda, když někdo lže svým nejbližším,tak lže všem.Moc mě zklamal.Jako novináře jsem ho měla ráda.Tahle etapa jeho života mi nesedí a není důvě­ryhod­ná.Po­dívej­te se jen na jeho výraz tváře.Normální bazilišek.

(15. 06. 2010 10:38)

hanja:když kandidoval do vysoké politiky,vytvářel stranu,tak musel vědět,že jde do toho s nesplnitelnými sliby.Tak blbej není a strana má jistě své odborníky.
Prostě to věděl a přesto to deklaroval a na základě toho byl zvolen.Volila ho většina mojí rodiny.
Za nejvíc neodpustitelné považuji to,že se okamžitě spojil s těmi,které odsuzoval a tvrdil,že s těmi se paktovat nikdy nebude.Viz např.zmiňovaný Kalousek a jeho dávno provalené aféry.

(15. 06. 2010 10:17)

martha987:Radek John se s Kalouskem nespojil, ani VV se s TOP09 nespojí! Pokud vyjednávání říkáte spojování, pak asi nechápete slovo politika.

(15. 06. 2010 11:16)

hanja:Dobře,když už chcete slovíčkařit,tak se s nimi nespojil,ale vyjednává o koalici.Samozřejmě jsem nemyslela sloučil,to jste jistě pochopila

(15. 06. 2010 15:10)

andrea68:A vy asi nechápet, že R.J. je stejná slibotechna i lhář jako dinosauři, se kterými nechtěl mít nic společného (samozřejmě jen do doby, než se dostal ke korytu do parlamentu). Ještě, že jsem je nevolila.

(16. 06. 2010 19:54)

annazbo:Sliby, chyby. Když jsem se rozhodovala koho volit, viděla jsem v ČT předvolební pořad s kandidáty do parlamentu za Středočeský kraj. Když na dotaz, zda není volební kampaň příliš drahá, kandidátka za VV uvedla, že by měl být stanoven strop
pro čerpání prostředků na volební kampaň. Dle oné kandidátky, dnes již poslankyně, by to mělo být 100 milionů na politickou stranu. Hned jsem pochopila, koho nevolit.

(16. 06. 2010 17:28)

mrcha:Lidičky, snad jste opravdu nečekali, že si pánové šáhnou na imunitu,peníze nebo jiné své výhody. Vždyť právě proto do politiky šli aby je měli. My jsme jim úplně volní. Tady když tak koukám platí "Hamty-hamty, všechno já,*** tam ti."

(15. 06. 2010 10:13)

alixie:Já jsem si opravdu myslela, že je to přímý, charakterní člověk. Měl mě varovat jeho osobní život. Lhal léta svým nejbližším, manželce, dětem, Proč jsem si myslela, že bude k cizím lidem upřímný? Už o něm nechci slyšet. No 4 roky utečou a já už ho volit nebudu.

(15. 06. 2010 10:09)

komentator:Myslel to John před volbami upřímně? Nebo považují John a jeho blondíry stranu VV pouze jako výtah k moci?
Zatím John ustupuje. Zejména je zařážející, že se vzdal boje s politickými dinosaury. John sedí u jednacího stolu s černo***nickým recyklátem Kalouskem. Copak chce John tolerovat lumpárny dinosaura Kalouska.
Před volbami na webu strany VV byly zveřejněna zpráva o Kalouskoých zlodějinách ve funkci náměstka ministra obrany jako např. nákup nefunkčních padáků, neúspěšná modernizace tanku T72, nákup nefunkčního štátnmího informačního systému- vše za těžké miliardy.
Copak VV neslíbily, že budou tvrdě bojovat s korupcí? Není kalousek typický korupčník?

(15. 06. 2010 08:39)

sibuna:Neboj,John se Kalouskovi omluví a ostatní ho jistě přemluví,že ty jeho požadavky byly jenom nerealizovatelná utopie a pan John to uzná....Copak neznáš přísloví : Kdo chce s vlky býti,musí s nimi výti?

(15. 06. 2010 09:25)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy