DISKUSE K ČLÁNKU

ales1:chcete tvrdit, že podobní lidé jako Palas, Škromach a Rath, Sobotka a Zaorálek, paktující se spolu s Kavanem s teroristy atd. vládnou i v mnoha zemích západní Evropy? No potěšpánbu, to je to s Evropou horší než jsem myslel.
Jo kdyby to byla normální sociálně demokratická strana, to bych ji rád volil.

(24. 10. 2010 08:49)

komentator:Myslíte si, že lepší by bylo zvolení modré straky Julínka nebo podobných gaunerů? Copak Julínek a ODS jsou důvěryhodní?
Před volbami v r.2006 odéesáci slibovali, že nezvýší spoluúčast ve zdravotnictví. A hned po volbách v r.2007 Julínek, Nečas , Topolánek zavedli poplatky ve zdravotnictví.
Julínek a jeho náměstek Šnajdr šli na ruku zahraničním farmaceutickým společnostem, které se v Česku nabalily na silně předražených lécích. Přitom ve svých zemích by si zahraniční farmaceutické společnosti takové lumpárny nedovolily- Díky odéesákům Julínkovi a Šnajdrovi obyčejní lidi tvrdě platily za předražené léky zahranič. farmaceutickým společnostem, které si své zisky převedly do zahraničí!

(24. 10. 2010 09:57)

ales1:co do toho motáte modré straky ? Na ty můžeme nadávat v jiné debatě. Já reagoval na tu normální sociálně demokratickou stranou v Evropě.

(24. 10. 2010 10:01)

montpelier:

(23. 10. 2010 23:59)

mash:Stačí, kdž budete dodržovat základní hygienu... Jinak bych poprosil, abyste si příště ty vaše intimní povzdechy nad různými vyrážkami na vašem těle nechala třeba na kongres vaší modré partaje. Díkes ;-)

(24. 10. 2010 02:00)

montpelier:začínám z Vás oranžovět, raději jdu spát , hezkou neděly a dobrou noc

(24. 10. 2010 02:51)

husqarnowicz:A před spaním si trochu procvič gramatiku.

(24. 10. 2010 07:55)

montpelier:já jsem sama z jižní moravy, ale Škromach ....tragéédie, vážení. Nicméně trvám letos na tom, že není koho volit. Ještě bych se tak přiklonila ke kormidelníkovi, ale jen z nouze ctnost. John se měl držet svého řemesla, ODS mě velice zklamala , křesťan jsem asi takový, že by spadnul kostel, třešně miluji komanče nesnáším, zelená snad jen, když mi není dobře, spo raději né....přijde Vám hloupé co zde píši ? Je to úplně tak hloupé, jako celá naše vláda. Chce to úplně obnovit šatník.....je to hnus velebnosti ......Škromacha bych zlustrovala od půdy ( špičky střechy ) až 10m pod zem, pokud by to stačilo

(23. 10. 2010 23:58)

9030:co se plašíte, nic se neděje, jen se o měsíc-nebo dva protáhne schvalování potřebných zákonů. Jinak je to úplně šumák, kdo tam sedí, parlament je zválcuje. Proto ani nešli pravicový voliči k volbám. A ještě poznámka, někdo tu napsal, že poslanci vv nebudou jednotně hlasovat a jako příklad uváděl Humla. No tak, vzpomeňte si, hupky dupky se vrátil do řady.

(23. 10. 2010 22:13)

gogo:Uvidíme...

(24. 10. 2010 00:12)

komentator:Po dvou volebních debaklech v minulém a letošním týdnu se Véčkaři stěží drží na vodou.
Proč myslíte, že Véčkaři dopadli jako sedláci u Chlumce?
Kalousek a Nečas "opili rohlíkem vedení strany VV". Vnutili Véčkařům svůj program. Lidi vidí, že VV jsou ve vládě pouze do počtu. Že VV neplní předvolební sliby. A proto lidi Véčkaře ošklivě nakopli. A bude hůř.

(24. 10. 2010 01:26)

guleman: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(23. 10. 2010 20:13)

trevel:MORAVSKÁ Oranžáda ...do toho nás v Čechách netahejte ,,,,fakt už je to napováženou..takový rozdíly nikdy nebyli ...a teď kdo se tady zbláznil ???

(23. 10. 2010 19:56)

212809:...a moraváci by měli zrušit vinohrady a místo nich vysadit oranžové růže. Však oni brzy poznají s kým mají tu čest. MORAVÁCI, STYĎTE SE!!!!!!

(23. 10. 2010 20:27)

montpelier:jsem rodilá Moravačka , bydlím 6 km od rodného města prdnice Škromacha a věřte mi, stydím se za to, že jsme oranžoví. Ale vinohrad rušit nebudu ... , jen doufám, že pokud ho vypiji, nebudu mít místo krve červené, krev oranžovou

(24. 10. 2010 01:19)

karel128:Akorát,že moravský oranžády zvolením socanů,.. jim vlastně pomohli k lepšímu, bezbolestnějšímu splácení jejich sta miliónového dluhu z květnových voleb..! a přitom si mysleli, že se budou mít pod socanama líp, a že nás jen oni vytáhnou z toho srabu. Ale to jsou na velikém omylu, a brzy uvidí, že by socani dělali ty samé škrty, jako je dělají ostatní socvlády ve světě..... nejlepší by vůbec bylo tuto zbytečnou senátní trafiku zkrachovalých a nepoužitelných politiků zrušit...!!!

(23. 10. 2010 20:56)

max6:Je to fakt smutné vidět, jak se k dalšímu korýtku dostal např. hejtman moravskoslezského kraje Palas, který ve svém milionovém hotýlku schoval milionové úplatky do zemědělské lobby a úplatky z prodeje Setuzy. Teď, když si ho lidi zvolili, tak už tím tuplem nebude chtít přiznat odkud si na tuto stavbu vydělal. Takové zástupce si lidi volí...Asi musí být úplně slepí.

(23. 10. 2010 21:34)

gogo:A hloupí...

(24. 10. 2010 00:12)

husqarnowicz:Kdo s čím zachází,tím také schází. Lidé už měli dost trojkoaliční nadutosti a bezhlavého škrtání snad úplně všude. Slovo "zaměstnanec", obzvláště ten státní se stalo díky médiím téměř nadávkou, a vláda na zaměstnance také pohlíží jako na nevolníky. Jako na bytosti,jejichž povinností je držet hubu a krok,stěhovat se na písknutí za prací bůhví kam, makat do úmoru za minimální mzdu s perspektivou odchodu do ubohé penze pár týdnů před smrtí,plnit vrchnosti i ta nejnesmyslnější přání, bez odmlouvání se nechat okrádat jak státem,tak nejrůznějšími šizuňky-pardon,podnikateli, nechat se oblbovat neustálým lhaním. Proto ať se pravice nediví výsledkům těchto voleb. Lidé si totiž donekonečna na hlavy s.r.á.t. nenechají.

(23. 10. 2010 19:03)

max6:No ono i levice ví, že je nutné škrtat. Pokud se člověk podívá za hranice ČR, tak zjistí, že státy, kde je u moci levice taky zvolili cestu razantních škrtů. Jediné, co tyto volby potvrdily je fakt, že pokud je u vládne pravice, další volby vyhraje levice a naopak.

(23. 10. 2010 19:36)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy