DISKUSE K ČLÁNKU

johanka:Já jsem zde opravdu málo, ale vždycky se pozastavím nad člověkem, jehož nick je antoniocosi a kladu si otázku, jestli je normální ???? Silně o jeho IQ pochybuji....

(02. 06. 2010 12:51)

gogo:Z toho si nic nedělejte. Já také. Ten člověk ještě není zcela dospělý (bez ohledu na kalendářní věk) a má (mimo jiné) naprostou absenci empatie. Vidět svět jeho očima bych nikdy nechtěl... Je to smutný případ... Ale my zde mu asi nepomůžeme. Měl by navštívit lékaře. Již jsem mu to někde doporučoval.. Nebo i jeho rodiče by měli pomoci ...

(03. 06. 2010 07:46)

antoniocosi:No já k MUDr nechodím...páč to nepot­řebu­ji..­.cho­dím do práce, sportuji a jsem rád mezi mládeží, tudíž nemám čas vysedávat po ordinacích, abych si měl s kým pokecat

Každý jsme svého štěstí strůjcem...a to že nechci, aby mé děti a vnuci cálovali dluhy které tu chtěl někdo nasekat a už nasekal, na tom nevidím nic špatného Já mám také sociální cítění, ale odsud podsud

(04. 06. 2010 09:18)

gogo:No vidíš jak Ti to jde se vyjadřovat jako normální člověk ! Když se chce tak to jde ! Tak se drž... Doufám že to zvládneš.. Ale s tou empatií, o té bych zatím být Tebou pomlčel... S tou se člověk buď již narodí, nebo je mu dána výchovou. Jen ve vyjímečných případech někomu něco dojde v dospělosti. Empatik totiž musí mít víc rád lidi než sebe samého. A to si opravdu myslíš, že Ty takový jsi ? Bohužel. Ani náhodou...

(04. 06. 2010 12:34)

antoniocosi:To můžeš...ty chytrá horákyně

Vy mne znáte osobně, že mne soudíte ?

Názor snad můžu mít svůj, a jak ho prezentuji, je také má věc že?

http­://www­.refle­x.cz­/cla­nek/po­liti­ka/373­88/jak-zkousel-lidovy-dum-podojit-sekeru.ht

(04. 06. 2010 09:12)

helena33:Podle mého přispěl k tomu Zeman. Co si myslel? Že vyhraje nad Paroubkem?
Dále se domnívám, že lidé byli z celé kampaně otrávení, když viděli, že ti, kteří zavinili současnou situaci, budou mít vliv na dalším rozkrádání našeho majetku. Pan Kalousek ukázal, že má hroší kůži a drzost pokračovat v politice, když se v prvé řadě on zasloužil o zadlužení našeho státu. Chudí lidé jsou z celé politiky otráveni, že se o ní přestali zajímat. Ať je tam Petr nebo Pavel, bohatí si budou pořád přihazovat na talíř (to maso, jak říká Kalousek) a obyčejným poctivím lidem budou utahovat opasky.

(02. 06. 2010 11:50)

repro:Přečtěte si raději na Britských listech o Řecích tohle: Řekové to pochopili.
Tady jen koukáme, jak nám před očima rozebrali celou zem a protestovat nejde nikdo.

http­://www­.blis­ty.cz­/2010/­5/26/ar­t52685­.html

Jedna věc je, co dělají politici a druhá, co dělají lidé. Přestaňme urážet Řeky a zametejme před vlastním prahem. Řekové vždycky věděli co dělají a víí to i dnes.
Zatímco tam se Němcům za války vzepřeli, tady jsme byli v klidu Němci chráněni protektorátem. Nevěřte všemu, co zde píše tisk. Je to spousta nepravd o jejich platech či důchodech. Někdo dobře ví, jak proti někomu lidi poštvat, aby záviděli.
Jeli jste někdy po Řecku mimo turistické oblasti? Pak jste viděli, že lidi tam žijí velmi skromně, jak vy byste ani nechtěli a neuměli žít. Tak neurážejte Řeky, sami tady máme co napravovat.

(02. 06. 2010 10:24)

petrzkopecku:že Paroubek vyhrál volby. A on to vyhrál Nečas, když rozdělil ODS před volbami na tři strany, tedy ODS, TOP09 a VV. Šikovnej kluk. Ale neřekl bych, že ČSSD, jako nejsilnější politická strana v zemi zaslouží posměch.

(01. 06. 2010 11:34)

antoniocosi:Pro ty co volili ČSSD ...a co jste čekali
S tou sestavou jejich vol.štábu a LuftJardou v čele ?
Nenech se vysmát...

"Zaplaťpánubohu" za to...a jo a ještě bych chtěl upřímně poděkovat J.P. za výbornou reprezentaci...
Jak si přišel na to že před volbami
Jinak přeji všem pevné zdraví...hlavně srdíčko

(01. 06. 2010 11:59)

gogo:Hochu, hochu ... Ty se nudíš, co ? Měl bys ale vědět, že méně je někdy více.

(02. 06. 2010 10:22)

gogo:Těch, co zde diskutují asi ano. Těch, co na pc nemají asi ne ....

(01. 06. 2010 22:42)

antoniocosi:je máme...ty nicky kuku­ku,e­vita,­krako­nos atd.

Asi s Jyrkou ve Vraném na chalupě

Hodně zdraví, a bacha na srdíčko...

(31. 05. 2010 16:17)

gogo:Klídek antoniocosi.... Ono Ti tak není .....

(02. 06. 2010 10:12)

jarypadlo:Nelze tolerovat kandidující podvodné uživatele titulu JuDr.-přímo osobně myslím Bendu,Řápkovou a Jančíka z ODS.POkud strana sama tyto osoby nevyloučila ze svých řad a dokonce neznemožnila jejich kandidaturu,potom je celá strana podezřelá z nečestného politického volebního boje a je třeba ji zbavit všech neprávem získaných pozic,preferencí a postů.ODS je již tak dostatečně proslulá mnoha aférami,skandály a protěžováním.Je jasné že zde se vždy jednalo jen o neoprávněné zisky a nejen finanční.Žádám ODStou­pení,­ODStr­anění a ODStavení těchto podvodníků.

(31. 05. 2010 15:34)

antoniocosi:jaryne sedni na kanoe, vem si padlo,a vzhůru za Jyrkou

(31. 05. 2010 15:39)

adam55:jarypadlo, naprosto souhlasím. Jenom jednozávitovej dement jako třeba antoniocosi se může chlubit, že volil takovou sebranku. Takový zaslepený pitomečky teď budou potřebovat.
Podotýkám, že nejsem příznivcem ČSSD. Až na pár vyjímek je to stejná banda, která se snaží hlavně hrabat pod sebe a všechno ostatní je jim fuk

(01. 06. 2010 01:20)

antoniocosi:jo to tady teď blijete všichni, že nejste příznivci ČSSD

A mimochodem, pitomečků je tedy většina voličů dle Tebe...BLBČE

(01. 06. 2010 07:13)

gogo:Rodiče zase nejsou doma, že ?

(04. 06. 2010 21:24)

d.d.r.:http­://www­.you­tube­.com/w­atch?­v=wTGT­GB0jsBk

(31. 05. 2010 13:12)

milan1959:Jyrka a Petrrra opouští mediální scénu. Uf ... to je ale úleva

(31. 05. 2010 11:42)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...