DISKUSE K ČLÁNKU

antoniocosi:ty co volili ČSSD ...a co jste čekali
S tou sestavou jejich vol.štábu a LuftJardou v čele ?

"Zaplaťpánubohu" za to...a jo a ještě bych chtěl upřímně poděkovat J.P. za výbornou reprezentaci... ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D

Jinak přeji všem pevné zdraví

(31. 05. 2010 09:48)

rezacek:... s sebou furt tahá tu svou píchačku? Nikdo už není zvědavej ani na jednoho. Ať táhne.

(30. 05. 2010 21:30)

odol:Když sme táhli k Jaroměři.....ty si ještě vétší vúl jak sme čekali.Nikoho nikam neposílej a šoupej nohama.

(30. 05. 2010 21:54)

ariadne:Prostě si chtěla užít posledních 15 minut slávy. Teď už po ní pes neštěkne, leda by se poohlídla po dalším sexy mozku, který by uspokojil její ambice a první dámu.

(30. 05. 2010 23:22)

agent:mindrák a volební právo...úžasná kombinace viď rezacku

(31. 05. 2010 09:01)

antoniocosi:no a včíl mudruj

(31. 05. 2010 11:54)

agent:já nejsem hysterik jako ty. Já si počkám a věř, že se dočkám. Nemůže to dopadnou jinak. Už teď jsou lidi co volili tu tunelářskou sebranku jak po opici..inu nečekali to až tak moc a teď mají hrůzu. Hrůzu ze svojí vlastní hlouposti. A nevím proč si nenecháš nick 9030, děláš tady hokej.

(31. 05. 2010 13:48)

antoniocosi:hysterickej jsi TY ané já a nick 9030 je jen příznivec pravice jako já...víme ?

A jinak, Ty se dočkáš, ale tak za 20 let...protože tak dlouho bude trvat,než se objeví další Paroubek, a zase vám ro***á stranu
přeji pevné zdraví, hlavně srdíčko

(31. 05. 2010 15:44)

jarypadlo:on dokázal ODStoupit,jiní ne.Navíc ODStranitelná a ODStrašující nepoctivá a podvodná ODS musí být ústavně ODStavena z postů které nepoctivě získala.Nepoctivý turboJuDr.Marek Benda je ten kdo měl být ODStoupen/ODStraněn z volitelných míst.Tady vidíme jak poctivě to která strana myslí-se svými voliči i s celým národem,státem a budoucností republiky.

(30. 05. 2010 20:00)

rezacek:Tak to je největší šok z voleb. Tenhle švindldoktor dostal tolik preferenčnich hlasů, že tu jeho držku budeme vidět ještě další roky. Chce se mi zvracet.

(30. 05. 2010 21:31)

mash:Nebudu tu hodnotit jednotlivé body - až na ten podslední. Kdo uvěřil strašením Řeckem, je podle mého názoru naprostý imbecil! V Řecku došlo k podvodům a na rozhazování peněz se podílely jak vlády levicové, tak i vlády pravicové!!! Program žádných českých demokratických stran se ani vzdáleně nepodobal problémům, které vedly k pádu Řecka!

(30. 05. 2010 18:22)

stan2:Nechte už Paroubka napokoji a hleďte do zářivé budoucnosti kterou nám chystá pravice, na rozjezd dostanou dárek mladí voliči kteří volili TOP 09 a to zavedení školného a ostatní reformy které pravičáci avízovali na sebe taky nedají dlouho čekat, v naší zemi začíná vládnout hrůzovláda!!!§

(30. 05. 2010 17:36)

anka:copak ma nas stat bezednou pokladnu, aby vsechno platil? I ve vyspelejsich zemich nez je ta nase si studenti za skoly plati....a studuje vice mladych lidi nez u nas....Problemy jsou od toho, aby se resili....ne aby jeden stal neustale s naprazenou rukou a jenom nadaval...

(30. 05. 2010 18:00)

mash:No, jelikož ČSSD udělala v podstatě stejnej dluh, jako ODS (+ Kalousek), je velmi težké věřit už komukoliv. Pro zjednodušení: ČSSD rozdávala státní prachy mnohdy zcela nelogicky lidem. ODS stejné peníze v podstatě rozkradla, nebo nechala rozkrást (šly tedy několika málo lobbystům a podnikavcům).

(30. 05. 2010 18:24)

adam55:mash -

(01. 06. 2010 01:04)

petr11:Jedinej, kterej dokázal držet pravici u huby. Teď si budou vykakovat

(30. 05. 2010 17:23)

odol:Jirko! V živote muža príde čas,keď pochopí,že čisté ponožky je výhodnejšie si kúpiť!!
Neber všetky tie posledné udalosti veľmi vážne-lebo sa ti vyrovná kardiogram.Odovzdal funkciu,/odpísať posledný jedálny lístok,vysvetliť upratovačke ako má polievať kvetiny,vyhodiť staré časopisy s vyplnenými križov­kami,­obte­lefo­novať súkromné nevybavené veci s telefónu ktorého prevádzku platí strana,pozri si stránky na internete a všeličom možnom,len nie o tom čo by človek mal robiť,atď./.Potom choď domov Mestkou hromadnou popravou,zisti si ako sa uhrádza cestovné,príď domov a odpočívaj a odpočívaj.Ty a tvoje telo to potrebuje,A vďačný ľud,ktorému si pripravoval v prípade tvojho zvolenia nekonečný blahobyt,ťa podobne ako onehdá Koperníka pochopí a ocení a zostáva dúfať,že neupáli ako jeho.
Omrkni svokru,hoď nejaké Piešťany,lebo zdravý človek neexistuje-je len zle vyšetrený.Dúfaj,že ťa netrafí infart a zostaň dúfať,že aj ten má svoju hrdosť.

S pozdravom nestranný pohľad zo zeme,s ktorej pochádza dcéra tvojej svokry.

(30. 05. 2010 15:31)

Shelby16:Tohle auto přece není pro OBYČEJNÉ LIDI !!! ale pro boháče !!! Jako chudá volička ČSSD jsem toho názoru, že měl pan Paroubek zvolit obyčejné auto - Škodu Fábii nebo maximálně Škodu Oktávii (z bazaru)

(30. 05. 2010 15:16)

simeon:to není jeho auto... to je auto a řidič které mu platíme my, daňoví poplatníci, ač už není dávno lídrem strany ale nedokázal se autíčka a řidiče vzdát. Tomu se říká sociální solidarita s potřebnými v praxi :-Q

(31. 05. 2010 09:41)

kofila:Vy mě vždycky bezpečně rozesmějete

(31. 05. 2010 12:18)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy