DISKUSE K ČLÁNKU

armagedoon:drdolek:podle mně jsi jeden z těch co si nakradli a nyní se bojíš že o to přijdeš,jen málo lidí poctivou prací zbohatne,a tvé urážky lidí tedy většiny o tom jenom svědčí.To je můj názor na tvé reakce.

(01. 06. 2010 23:09)

gevi:Tak proč si lidi nezvolili levici? Nikdo jim to přece nezakazoval. Mimochodem už jsem vám napsal, že vás považuju za modrého provokatéra a vaše příspěvky za ironii, protože si myslím, že takové hlouposti, jako třeby včera, nemůže nikdo rozumný myslet vážně.

(01. 06. 2010 18:45)

monty.jk:Utahovat opasky by měli samy sobě,ještě po volbách nic neudělali,ale už se mluví o tom,jak si budou přidávat na platech.Malej chudej českej človíčku,ty si chcípni hlady,přidělaj dirky na opasku,at tě mužem ještě víc vysát.

(01. 06. 2010 16:04)

majojo:Newmůžou si utahovat opasky - o to víc by jim vylezla panděra.

(01. 06. 2010 16:50)

newborec:Ahoj socko - víš, jak jsem poznal, že jsi socka? Neumíš gramatiku - viz měli samy. To napíše jen primitiv, co se neučil a teď brečí a závidí a sám má houby. Ale k tématu: u tebe v ulici se mluví o tom, že jsi pedofil/ka a vraždích důchodkyně. Takže to asi bude pravda, že?
Naopak, oni už dopředu avízovali, že chtějí pro státem placené politiky nižší výplaty.
Malej chudej českej človíček, pokud bude tak hloupej jako ty, ať si klidně chcípne.

(01. 06. 2010 17:15)

baronessa:taky nic moc, máš tam překlep a z toho dedukuji, že jsi taky socka.

(01. 06. 2010 17:19)

newborec:překlep není gramatická chyba, socko.

(01. 06. 2010 19:32)

monty.jk:Jestli já sem socka,tak Ty si jedna velká bedna arogance.Každej někdy udělá chybu.Nebudu tady s Tebou rozvádět debatu o tom,kdo se učil a kdo ne,kdo závidí atd,protože to co si tady vypotil,napíše jen primitiv.
P.s:pokud je mi známo,tak pedofil je na děti a né na důchodkyně .

(02. 06. 2010 15:47)

stan2:Vláda která si už rozděluje koryta nebude mít dlouhého trvání, utahovat obyčejným lidem opasky a zbohatlíky nechat dál bohatnout to se asi více jak milionu voličú levice nebude líbit a při generální stávce odeesácke krysy a jejich posluhovače vymetou z jejich koryt.

(01. 06. 2010 14:52)

baronessa:to je jenom tvoje zbožné přání, spousta lidí si po volbách oddechla, že jim majetek zůstane a bude narůstat. To jenom lidi, co žijou z výplaty, můžou mít strach.

(01. 06. 2010 15:14)

krakonos500: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(01. 06. 2010 15:16)

quasimodo:a lidem , co se nespolehaji s natazenou rukou na pridavky a nepocitaji pracovni dobu na 8h/d.

(01. 06. 2010 15:57)

schitu:Prosím,ukažte mi ty lidi,kromě našich právě "vyvolených" kteří nežijou jenom z výplaty.Za chvilku z tý výplaty nebudou některý mít ani na špagát,aby se mohli oběsit.Ono bydlet,mít dítě,možná i dvě je opravdu dneska terno.A další ty zazobaný důchodci,fakt jedno lepší než druhý.

(01. 06. 2010 15:28)

quasimodo:vyvoleny nejsem a nebojim se prace. z ruky do huby rozhodne neziju. Taky ovsem nechodim na sichtu do kolbenky a z ni hned nadavat k rumu a zelene. Kazdy ma dnes moznost delat co umi, at uz jako zivnostnik, nebo v zamestnani, ale to by narod cesny nesmel byt liny se za praci i prestehovat. Ono je lepsi nadavat a ukazovat prstem ze ti co neco maji jsou jen a jen zlodeji a tunelari.

(01. 06. 2010 16:00)

baronessa:ano, úplně každý. A ty nejsi ani trošku demagog, že?

(01. 06. 2010 16:27)

edik.edik:vy jste tedy skutečný "inte­ligen­t"..­.lenost přestěhovat se za prací??? vůbec si neuvědomujete, co to znamená - koupě nového bydlení, zajištění školek/škol pro děti, atd...školky nejsou nebo jsou plné, spousta lidí se spoléhá na prarodiče, kteří jsou ještě schopni děti pohlídat, protože je nemají kam dát - samozřejmě že lidí chtějí pracovat a případně se přestěhovat!!! Když se odstěhují za prací, nebudou jim moct tyto děti hlídat, atd..."pravicoví" politici plácají nesmysly, že je vysovká a dlouhá mateřská, ale když chce žena do práce, kam to dítě má asi narvat?!!!??? ať zajistí kvalitní (a dostupnou nejen pro lidi s nadprůměrnými platy) předškolní péči (všude, nejen v praze, kde je VŠEHO dostatek, neli nadbytek !!!), a pak nebudeme potřebovat mateřskou, protože si budeme moci dovolit jít do práce!!!

(01. 06. 2010 16:31)

quasimodo:sama jste si odpovedela. Ja Prahu rad nemam,ale kdybych nemel co delat a zil jen z davek, odstehoval bych se tam. Ja dojizdel jeden cas pracovat do Bratislavy, pote jsme mel jit prave do Prahy, ale nouzi nemam, tak jsem nesel. Dalsi kamarad dojizdi 150km taky. mno nevim , ale neco na te lenosti je, ze. Ale kdo nechce najde si milion vymluv.

(01. 06. 2010 17:03)

majojo:Neboj, jde takykočit z mostu, pod vlak, pod metro, utopit se, zmrznout....

(01. 06. 2010 16:51)

quasimodo:nebo neco delat.

(01. 06. 2010 17:11)

krakonos500: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(01. 06. 2010 16:52)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy