DISKUSE K ČLÁNKU

quasimodo:a ja si zase myslim ze zlepsila. byl jsem po dlouhych letech u doktora a prede mnou opravdu zadna fronta. Ordinace i cekarna pekne vybavena. moderni pristroje, zadny litani po odbornicich. Platba za recept je hloupost, ale v ordinaci to kvituji. Potreboval jsem jen potvrzeni , ze muzu vykonavat co delam. platba 300,- , chapu, pojistovna tohle neproplati, ale opravdu si cenim sveho casu. driv jsem cekal i 2 hodiny, tad jsem za 15 minut sel.

(01. 06. 2010 16:58)

newborec:to se jim teda zavděčil, když mají teď opět o papírování víc a finanční efekt z toho nulový, protože jim ty vybrané peníze pojišťovna strhne z plateb.

(01. 06. 2010 19:37)

krakonos500: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(01. 06. 2010 14:13)

anasyi:krakonos

(02. 06. 2010 15:51)

baronessa:co to plácáš, o opascích začal Klaus v roce 97 a od té doby jsme si je nesměli povolit, povolovali si je, vlastně neměli co-ti šetřit nemuseli - naši pánové na vládě. U sebe by měli začít, schválně si všimněte, s jakým odchodným poslanci končí, to je taková hanba! Proč musí mít Talmanová přes půl milionu, co tak slavného vykonala? Vždyť neudělala zhola nic. Tak jaképak výčitky, jaké dluhy, kdo je nadělal? My občané jsme asi těžko ovlivnili, do čeho šly miliardy, tak ať nás neoblbují a neočkují pocitem viny.

(01. 06. 2010 14:31)

newborec:Ovlivnili jsme to velmi tím, koho jsme si do minulého parlamentu zvolili.

(01. 06. 2010 17:52)

baronessa:jenže zpackaná kuponová privatizace je z dílny ODS a vůbec pravice. Co ta nám může ještě ukázat, když to nesvedla dosud...

(01. 06. 2010 17:54)

newborec:Ježišmankote, co to sem mícháš?

(01. 06. 2010 19:36)

stefa:Vy jste mě opravdu dojala.Jaké smysluplné rozhodnutí.To je jen zaplácnutí dluhu který udělali naši politici kteří si mastli 20 let kapsu.Já jsem žila s rodinou celý život skromně.Pokud jsme na něco neměli tak jsme si na to nejprve našetřili a pak koupili.I na tento počítač ze kterého pišu tento příspěvek.V životě jsme měli 2 půjčky první 10 000 Kč a druhá 5 000 Kč.Zbytek jsem vždy došetřili a Kalousek mi pošle složenku že dlužíme každý 121 000 Kč .To je pro mně a mou rodinu přímo urážka.Ty dluhy ať si uhradí pan Kalousek a jeho kamarádi pobertové a mafiáni.vÍc nemám co bych k tomu dodala.A pokud si chcete utáhnout opasky tak za chvíli si je s naší novou vládou budeme utahovat všichni ale kolem krku.

(01. 06. 2010 14:37)

tom8888:Taky byste neměla zapomenout , že člověk si celý život platí zdravotní pojištění. Poplatky jdou do kapsy lékařům , protože podle vlády je zdravotnictví v krizi , takže kam jinam by ty peníze chodily. A za další , třeba já si opasek utahovat nebudu , protože sem si v životě nepujčil ani korunu , a rozhodně v krizi nejsem. V krizi je státní pokladna , ale s tou my bohužel nijak nekorespondujeme. S tou koresponduje vláda , obchoduje , pujčuje si z Evropské banky , děla mezinárodní zakázky atd atd. My pouze dodáváme peníze placením daní. Je to jako byste někomu dala peníze ale on je všechny prochlastal a ještě by udělal dluh , nejzpíš by za něj mohl on a né vy nemyslíte?? Také byste to za něj neplatila.

(01. 06. 2010 14:58)

edik.edik:no logické by bylo, kdyby se zvýšily odvody na zdravotní pojištění, když "prý nejsou peníze" (ačkoli pojišťovny končí s přebytky...ehm). Ale ne, my platíme poplatky, které zůstávají v ordinacích lékařům, kteří je skutečně "potřebují"..+ lékárnám, kteří jsou normálími podnikateli - oni jsou chudáci v takových ztrátách, že jich stále desítky přibývají...proč mám podporovat živnostíky???!!!. ha-ha vtip roku

(01. 06. 2010 16:35)

newborec:Co lékaři vyberou, to jim strhnou pojišťovny z příspěvků, které od nich doktoři dostávají.

(01. 06. 2010 17:50)

antoniocosi:to jsem čekal větší "brusku"

(01. 06. 2010 13:12)

leonberger66: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(01. 06. 2010 12:41)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy