DISKUSE K ČLÁNKU

znojmacka:baronesso, tak já nehoruju zrovna pro levici, ale musím říct, že když kouknu na příspěvky většiny pravičáků ( a nejen v týhle diskuzi), tak mě zaráží jejich arogance.. Nevím, kam si tihle aroganti myslí, že s tím zajdou.. Teď jsou namachrovaní, přestože skončili jako druzí a myslí si, že lidi jsou těžce pro pravici.. Tak to je, vážení pravicoví- ( ti arogantní) velkej omyl.. Lidi se naštvali a velká část těch nearogantních voličů ODS se odklonila k Topce a VV.. Tam se ukáže časem, jestli v těchto dvou stranách arogance je, nebo není a pokud bude, tak si pište, že vyhraje příště levice. Pravice si to takto prohraje sama a zdejší diskutéři, kteří hned na někoho- socko, komouši, nemakačenko a póvle- jí v tom skvěle pomůže. Měli bysme být v demokracii, kde levicovej volič nemusí být nemakačenko a odpad a pravicovej zaručeně úspěšnej a pilnej pracant, kterej v životě nebral a nebude brát korunu podpory. Začíná mě děsit, že levicoví mají víc argumetů a pravicoví jen víc urážek a odrbaných frází. I jinej názor, nebo pol. postoj se dá říct v mezích slušnosti. A jestli to pravice brzy nepochopí, tak skončí, ne kvůli levici, ale sama kvůli sobě. Jsem zvědavá, kdo bude nejrychlejší a označí mě za rudou nebo oranžovou jako "argument" na svoji obhajobu arogantního pravicovýho voliče.

(02. 06. 2010 18:21)

quasimodo:Mila znojmacko, doporucuju neco precist a pak psat. Mozna pochopis ze top09 je pravice a vv taktez i kdyz mirnejsi. Nejen ODS je pravicova strana.

(02. 06. 2010 22:38)

znojmacka:qasimodo, doporučuju, aby sis pořádně přečetl to, co jsem napsala já.. Však jsem psala, že vol. ODS se odklonili k těmto dvoum stranám ( taky pravice, ale ne s tak agres. výstupy) a časem se ukáže, jestli i tyto 2 strany jsou arogantní.. Jestli budou, tak ti,(pravičřáci),co nemají rádi aroganci se v příštích volbách na volby možná znechuceně vybodnou a bude hodně velkej prostor pro levici..( tohle je napsaný asi tak v 8. řádku- konec věty).. Tzn.- určitě ne s takovým malým rozdílem.. a bude "vymalováno"..

(03. 06. 2010 07:15)

gogo:Přesně tak !

(03. 06. 2010 07:10)

reflex: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(02. 06. 2010 07:26)

gogo:Přesně tak. Staronová demoliční parta si již brousí nože. Bohatí zbohatnou a chudí zchudnou. Ale Ti chudí si to zaslouží. Protože 40% z nich nešlo volit. Takže bohužel máme sice smůlu všichni, ale doplácíme na hlupáky a naivisty, kterých je většina ...

(02. 06. 2010 07:41)

quasimodo:ale uz s timto gogo zalez do nory. Opravdu jsi tak tupy? Copak si opravdu myslis ze nesli volit jen soudruzi? Je to presne naopak. Vetsina duchodcu volila, kdyby volilo tech zbylych 40% tak pravice vyhrala sakra velkym rozdilem.

(02. 06. 2010 11:19)

newborec:A víš, že se toho pomýleného soudruha musím zastat? Pravověrní voliči KSČSSD jsou velmi disciplinovaní. Takže bůhvíjak by to bylo. Hlavně, že volby dopadly tak skvěle, jak dopadly.

(02. 06. 2010 13:46)

gevi:Vypadá to, že mnoho lidí je rozladěno vítězstvím pravice a značným propadem levice. Proč se tedy neobtěžovali k volbám a nevolili třeba ČSSD? Takhle to vypadá, že levicově smýšlející lidé nejsou ochotni udělat ani to minimum a jít volit strany, kterým věří. Vždyť ČSSD a KSČM ubylo v součtu skoro 600tisíc voličů. Pak je marné na těchto stránkách skřípat zuby nebo ronit slzy. Kdyby ČSSD získala opravdu těch 35%hlasů a KSČM takových 15% byla by situace jiná. Jsou snad pravicově smýšlející lidé cílevědomější a aktivnější?

(01. 06. 2010 18:38)

quasimodo:ti co neslivoli ovsem nebyli jen volici komancu. byli to i lide co mysleli jinak, ale dali prednost treba zahradce, nebo vyletu.

(01. 06. 2010 18:51)

baronessa:anebo malým stranám, což je můj případ.

(01. 06. 2010 18:53)

quasimodo:malym stranam? Neco jako piratum , odsouzenym predem k zaniku?

(01. 06. 2010 18:55)

newborec:Jsou hlavně mnohem inteligentnější.

(01. 06. 2010 18:59)

krakonos500: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(01. 06. 2010 19:20)

newborec:Nechápeš psaný text? Reagoval jsem na pravicové voliče, respektive na rozdíl mezi nimi a levičácými nemakačenky.

(01. 06. 2010 19:38)

krakonos500: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(01. 06. 2010 19:55)

vermut2:nevím proč nazýváš lidi kteří volí levici levicovými nemakačenky ty jsi zajisté pravicový vzor velice přepracovaného člověka

(02. 06. 2010 06:27)

quasimodo:drdolku ,ale vzdyt to neres. Sam Tvrdik o svych volicich prohlasil , ze jsou hlupaci,

(02. 06. 2010 11:45)

newborec:vermute2: ano, jsem takovým vzorem. Jinak jsi nic nepochopil. je mi líto levicových voličů obecně, ale levičácká chátra nemakačenská, to je speciální skupina, která se úplně s voliči levice nekryje. Už to konečně chápeš?

(02. 06. 2010 13:47)

newborec:Krakonoši, doteď de facto vládla levice. Osm let, pak se tu snažila pravice dát stát dohromady. komunisté v čele s Paroubkem jim to nedovolili (shodili ostudně vládu uprostřed předsednictví EU). A vůbec, celé volební období blokovali hlasováním všechny snahy o změnu k lepšímu. Takže: ano, levice tu vládla. Ty žvásti o pravici mastící si kapsu ti odpouštím, protože za ně nemůžeš.

(02. 06. 2010 13:50)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy