DISKUSE K ČLÁNKU

antoniocosi:z toho tady udělali" job blog" pochopím, každý jsme si něco prožili a museli se nějak protloukat, ale to ještě není důvod se tu rozepisovat o problémech se společníky atd. ale chápu to
Tady alespoň někteří vidí, proč "pravičák" volil pravici...přesně jak píše níže qusimodo...zažil si oboje, a může srovnávat..a podnikat můžeme všichni ...tak že máme stejné možnosti, akorát nesmíte mít společníkem hajzla, kterej vás "vybere jak včely"
Kdo to nikdy nezkusil, neví o čem to je...

Jinak zdravím všechny kdo se živí a živili poctivě a nekradou...

(03. 06. 2010 07:09)

gogo:Je hezké že již jste konečně ubral ze svých vulgarit, nicméně nevěřím ani za mák tomu, že upřímně zdravíte i všechny chudé a nezaměstnané. Neboli (dle Vás) " všechny kdo se živí a živili poctivě a nekradou... " Po tom všem co jsme si mohli od Vás přečíst to zní velice falešně a farizejsky.

(03. 06. 2010 07:14)

znojmacka:gogo, může to znít jak chce.. ale přesto i mě osobně to od antonia takhle zní líp - i když my se s antoniem osobně nikdy nerafali.. no ale tvoje příspěvky čítávám taky bez pohoršení, i když někdy s jiným názorem nebo postojem. Ať zleva nebo zprava, pokud bude diskuze trochu na úrovni, bez zbytečnýho shazování a urážek, bude líp.. Minimálně v rovině slušnosti člověka k člověku.. Jinak politicky- ať vyhraje ten nebo onen, pro každýho protivníka a protistranu vždycky bude hůř- z jeho důvodů- to tak bylo a bude.

(03. 06. 2010 09:08)

gogo:Zcela souhlasím s Vámi, s Vaším názorem na diskuzi. Jen mi ta Vaše slušnost nejde s hrubou vulgaritou antoniocosi dohromady...

(03. 06. 2010 10:30)

antoniocosi:Ale gogo, oba dobře víme, že hrubá vulgarita, vypadá a zní úplně jinak...

Zase tak hrubé to ode mne nebylo...jen trochu peprnější.

Pochopitelně s Vámi v některých věcech a názorech nesouhlasím, ale vždy se budu rvát za to, aby jste je mohl říkat jak chcete,kde cchcete a komu chcete...a v tom je možná ten největší rozdíl mezi třeba pravicí a komunisty...(za tu pravici, si můžete dosadit jakoukoliv jinou stranu)
A zdravím...tentokrát upřímně

(03. 06. 2010 12:22)

znojmacka:gogo, na mě antonio vždycky reagoval slušně, takže já nemám důvod útočiti Občas, když se antonio někde rozohní, tak mi vyletí taky obočí všeobecně jsem zastáncem slušnější diskze.. Ne, že bych vyžadovala spisovnost a neznám sprostý slova, do*** a jiné- taky občas napíšu ( ale spíš ve smyslu odlehčenýho humoru).. Nelíbí se mi přímý osobní útoky a podpásovky. Ale i já se někdy neudržím a občas někomu zasadím podpásovku- ale všeho s mírou, to už musí bejt a ten člověk mi musí stát za malou pomstičku jinak radši fakt debatuju, diskutuju a o jiných názorech zrovna nejradši.. Ještě bych, gogo, požádala, jestli bysme nemohli zůstat u tykání.. I já občas někomu vykám, ale většinou spíš, když se ta druhá strana trochu poodhalí a je oproti mě tímto znevýhodněná.. nebo naopak- když to nějakej magor vyžaduje, s pocitem svojí důležitosti a nadřazenosti- ale to není zrovna vykání v pozitivním slova smyslu.. To tykání je tady lepší

(03. 06. 2010 13:46)

gogo:Ale tady přece vůbec nejde o to jak píše "antoniocosi" Vám. Tady jde o to, že až horečnatě a veřejně píše vulgarity hodné hospodského záchodku páté cenové skupiny .. Toho jste si nevšimla ? Takže Vaše sympatie k tomuto nešťastníkovi jsou na pováženou ....

(03. 06. 2010 22:15)

znojmacka:dobře, gogo, tak já nevím, jak Vám to tedy vysvětlit.. Psal jste mi, že "moje slušnost Vám nejde s hrubou vulgaritou dohromady".. Já a antonio nejsme "dohromady".. píšeme každej zvlášť a každej za sebe.. Když si píšem spolu, ( ale opět ne- " dohromady"), tak si píšem slušně.. Přece nejsme malý děti, aby, když on na mě slušně- tak já na něj: tytyty, psal jsi gogovi hnusně, já ti neodpovím.. Odpovím mu, tak, jak on na mě- to je psaní mezi námi dvouma, ale není to psaní "dohromady" Všeobecně jsem psala, že tenhle styl se mi nelíbí a hlavně- že se tak ničeho nedosáhne. Za sebe, ne "dohromady" Vám můžu s klidem napsat, že si nemyslím, že jste soudruh, i kdybyste byl volič levice a nebo že byste byl nějak špatnej. To, co volíte, je Vaše věc a máte k tomu svoje důvody, o kterých se dá "debatovat", ale ne Vás kvůli tomu urážet..- udělala jsem to někdy vůči Vám? Navíc, se spoustou Vašich příspěvků souhlasím, i co se týkají určitých bodů lev. programu nebo dokonce i souhlasím s tím, že za komunismu nebylo VŠECHNO špatný- přesto vím, že nejsem komunistka, ani levičák a tak já osobně nekategorizuju takhle někoho jinýho. Že se mi to jinde nelíbí, s tím já moc nenadělám, můj os. názor to není a můžu to jen napsat, což jsem i udělala. Tak jakou máte představu o tom, jak bych se měla chovat, konkrétně tedy k antoniovi? Až mi napíše, že jsem kráva, tak mu napíšu, že je vůl..( bude to sice diskuze o ničem, ale líbit si to nenechám).. Napíšem to sami za sebe, ale neočekávám, že každej, kdo se s ním bude v budoucnu "bavit" se s ním baví jenom kvůli tomu, že má něco proti mě.. Vy jste podle mě člověk v pohodě, ráda čtu Vaše příspěvky, nejsou hloupý, máte argumenty- i když s nima nemusím stopro souhlasit, tak beru, že Vy opravdu diskutujete.. když se bráníte, beru to taky, je to normální a nedivím se.. Nevím, jestli by pomohlo, že se nebudu bavit s tím nebo tím.. Antonio Vás v lásce evidentně taky nemá a neznamená to pro mě, že já se s Váma bavit nebudu, nebo vyjádřila souhlas s Vámi.

(04. 06. 2010 08:07)

antoniocosi:Ona ta pravda soudruhu je někde uprostřed...to vy ale nevíte, co to je že ? no to je meli "levou" a "pravou"...

A farizej opravdu nejsem, ani nenosím jarmulku...ano uznávám občas použiji ostřejší slovník, nicméně nejsem sám,a každý jsme nějaký...a hlavně...nikdo nejsme dokonalý...mimo p.Krampola

(03. 06. 2010 12:17)

gogo:Proboha co máte pořád s nějakým soudruhem ? Co mi to tady stále dokola trapně podsouváte ? Za komunistů jsem měl proti řadě věcí značné výhrady. To Vás mohu ujistitit. Ale dnes se jim v duchu omlouvám. Protože jsem netušil, že přijde nová doba pobělohorská... A Vy jásáte nad kusem flákoty.... A je velký rozdíl mezi "ostřejším slovníkem" a vyjadřovácím slovníkem patologicky úchylného pubertálního adolescenta ...

(03. 06. 2010 12:31)

znojmacka:Z rodiny Krampolů se snaží být dokonalá akorát tak jeho manželka.. ...ale nějak jí to nejde.. za chvíli bude vypadat jak dokonalej robot.. úsměv akorát pomocí páček a ovladače..

(03. 06. 2010 13:49)

antoniocosi:Cože ? No to by se" Emil robot" urazil

Ona je něco mezi Arnoldem Schwarzeneggerem a Evou Pilarovou takže stará Weitingrová

(03. 06. 2010 15:08)

anasyi:znojmacka,vis proc Krampolova neprdi na ulici?Protoze si po kazdem prdu,roztrhne oboci

(04. 06. 2010 01:16)

gogo:Nikdo nejsme dokonalý. Ale jen někdo je naštěstí zbytečně vulgární. Blesk je sice bulvární kanál, ale to ještě neznamená že je povinností aby diskutující zde vulgárně a pubertálně napadl ty, s nimiž nesouhlasí ...

(06. 06. 2010 21:18)

gogo:Na těch chudých přece ! Na bohatých proboha ani náhodou ! Bohatí zbohatnou a chudí zchudnou. Ale těm chudým to bude patřit. Protože 40% chudých nešlo volit. A tito chudáčkové - hlupáčkové rozhodli volby. I svůj další osud ....

(03. 06. 2010 07:09)

baronessa:tady v diskusi dělá pravici vpravdě medvědí službu. Nevím čím to je, ale skutečně nerozumím té podrážděnosti, se kterou "pravice" zde reaguje na jakýkoliv náznak levicového myšlení. Kdo má jiný názor, je prostě blbec a komouš. Pravdu měl prof. Barteček dneska ráno při rozhovoru, že nám chybí osobnosti, kultura a rozhled. Nevím, čím se liší fanatický komunistický papaláš minulé doby od současného pravičáckého diskutéra tady - oba jsou rigidní a netolerantní.

(02. 06. 2010 10:58)

krakonos500: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(02. 06. 2010 11:35)

baronessa:právě z takových lidí je mi lehce nevolno. Nepřipustí, že druhá strana může mít taky pravdu, jsou to fanatici. Můžeme být vlastně rádi, že se nedali k Van***ovi A tobě děkuju, je fajn zjistit, že tu žijou i normálni lidi.

(02. 06. 2010 11:52)

quasimodo:A Ty , konkretne Ty, pripoustis, ze ma druha strana pravdu? Nevsiml jsem si v jedinem prispevku.

(02. 06. 2010 12:11)

newborec:Ale děvenko, člověk by ti tu pravdu i uznal, kdybys ji jednou v životě měla. Tady v diskusi jsi ji ale zatím ještě ani jednou nepředvedla. Jen zfanatizované opakování mouder soudruhů Filipa a Paroubka.

(02. 06. 2010 13:43)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy