DISKUSE K ČLÁNKU

raduz:Mně připadne největší svinstvo, že pořád funguje pro bohaté tzv. maximální vyměřovací základ - 1.707.048 Kč (měsíčně cca 142.000 Kč, a že takových je!!!!) tzn. ten kdo bude mít tuto částku vydělanou už třeba v červnu, tak už nemusí odvádět vůbec nic státu, tj že má "splněno", další výplaty mu jdou po zbytek roku nezdaněné čisté celé do kapsy!!! A ty z těch pár korun odvádíš celý rok jak šroub. Je takových lidí opravdu hromadu, co v ČR vydělávají víc než třeba 200.000 měsíčně (mají víc pracovních poměrů, sedí v dozorčích radách atd, to bychom se divili!!!). Tito lidi státu odvedou daň, sociální atd pouze z té výše uvedené částky a po zbytek roku mají vyděláno, vše v čisté. To mě *** nejvíc, proč by neměli odvádět celý rok jako my? To je bordel nejvyšš a nezruší to nikdo!! Protože se jich to také týká, zmetků !!!

(08. 06. 2010 06:52)

gogo:Můžete poděkovat těm co nešli volit a těm co naletěli TOP09 a VV... A tak jest rozhodnuto. Bohatí budou bohatnout a chudí chudnout ...

(08. 06. 2010 07:53)

kohoutek:Naprostý souhlas. A ještě bych zavedl školné naprosto všude, zvýšené platby za zadravotní péši, navýšení plateb sociálních, snížení porodného, nebo žádné a mateřskou jenom na měsíc. Ať si voliči ODS a TOP09 užijou. Mě je to už fuk.Z.

(08. 06. 2010 09:17)

komentator:prosadili snížení daní a sociálních odvodů bohatým a lidem s vysokými příjmy. Ti si přišli na velké peníze navíc.
Obyčejní lidi z kalouskovy reform y nic ne,ěli.

(06. 06. 2010 20:34)

zkrat: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(07. 06. 2010 12:55)

gogo:Kdyby byli VV v opozici ( což by dle svého původního programu měli být), tak by přišli o ministerská křesýlka, prebendy, chvilkovou důležitost, podílení se provizích ze schvalovaných akcí ... Takže kdo jste volili VV : Volby skončily, zapomeńte ... Ten program VV to byla jen taková legrace ...

(07. 06. 2010 16:04)

karamelka:http­://www­.you­tube­.com/w­atch?­v=S7uK­BAfAH­c8

(05. 06. 2010 20:47)

ajinka:bych začala u vedení v ČEZu. Poté u spících, či absencujících poslanců.....

(05. 06. 2010 14:29)

marais:DOBRÝ, S TÍM ŠETŘENÍM A SNÍŽENÍM SOUHLASÍM.Ale pokryje tohle deficit státu?A CO takhle zrušit zlaté padáky, zlaté odstupné, snížit mangerské platy státních firem, platy dozorčích rad,zrušit EKOTREND za 114 miliard.Proč úspory jen v sociální sféře, které sníží kupní sílu a sníží hdp.OMEZTE ZBROJENÍ A MISE, stavte levnější dálnice z Eu fondů..těším se

(04. 06. 2010 23:22)

sibuna:A už jsi někdy slyšel o tom,že by boháči šetřili na sobě? Ne,u huby se musí vzít ti chudí,aby byli ještě závislejší,ještě zuboženější.....

(05. 06. 2010 08:26)

gogo:Svatá prostoto ! Chudí se budou drhnout ! Ti hloupí chudí co se vykašlali na volby a nešli volit. Teď budou jen bezmocně skřípat zubama....

(05. 06. 2010 12:43)

ajinka:Jestlipak naše vláda půjde příkladem, a začne šetřit na svých platech?????

(04. 06. 2010 16:42)

gogo:Ale to snad né.... Víte jak dlouho již nebyla ODS u koryta ? A Kalousek ? Mějte slitování ....

(04. 06. 2010 18:35)

antoniocosi: no vidíš a čínské vepřovky byly daleko lepší než naše...viktorku na jeansech, jsi nosila možná 1980 a výš pokud váše hochy nestříhali, měli jste "normální" učitele mě ostříhal zast.ředitele p.Stránský ruština mě nebavila úplně stejně, raději jsem hrál fotbal Hlas Ameriky jsem poslouchal též, ale raději Radio Luxembourg a se svým děvčetem jsem na akce s americkými vojáky nechodil, páč tu žádní nebyli...alespoň ne u nás a na taneční zábavě v Unčíně jsme dostali nařezáno od polišů jen proto, že jsme měli dlouhé vlasy,pili jsme pivo, a poslouchali a tančili na skupinu EMISE
Asi jsi žila v Mníšku pod Alpou nebo jste měli "dobré" známé...
Jo a na průmce, jsem měl problémy opět, a to jen proto, že jsem se neúčastnil Prvomájového průvodu,a oslav VŘSR...toť celé

(04. 06. 2010 11:20)

gogo:Soudruh Stránský... Tenkrát byli všichni soudruzi. To se nepamatuješ ?

(04. 06. 2010 15:47)

antoniocosi:gogo krakonos atd. už Vás vůbec někdy napadlo, proč jak píše gogo mám někdy příspěvky ze záchodku údajně 5 cenové skupiny?

Je to prosté...každému odpovím tak, jak píše on mně aha

To je celá věda...a to že nesouhlasím s většinou Vašich příspěvků, neznamená že musím být pravičák,nic jsem nezažil, a jsem hulvát...Vy se neohradíte, když Vás někdo napadne ? Bohužel

(04. 06. 2010 08:53)

gogo:Konečně jsem Tě hochu naučil se vyjadřovat trochu slušněji. Ale že to trvalo. Tak pokračuj v té cestě vzhůru ze slovního hnoje, ve kterém jsi se dříve pohyboval. Držím Ti palce. Každý napravený hříšník je lepší než jeden spravedlivý ... Jestli se ohradím ? Ale to víš, že ano. Ale to co jsi zde předváděl Ty, bylo přímo na diagnozu .... Tak se drž...

(04. 06. 2010 12:28)

krakonos500: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(04. 06. 2010 20:32)

pepivery:Mé děti se narodili v době, kdy jsme za porod nedostali nic, materřská byla mizerná - ale .. a to je to správné slovo - ale měli jsme nějaké sociální jistoty - práci, výplaty , mohli jsme spořit a nikdo nám nevykradl účty, když jsme onemocněli - neroznášely se bacily mezi zdravé, protože jsem si nemusela házet mašli, že nezaplatím ze svého platu byt a jídlo pro děti a podstatné nebyli bezdomovci, žebráci a sociální případy. Takže otázka - Co můžeme čekat ? Mladé rodiny nebudou chtít děti - protože je neuživí - a ne všichni můžeme být podnikateli - kdo by pak pro ně pracoval. A že rádoby podnikatelé pak živiteli rodiny nezaplatí mzdu - to už nikoho nezajímá - třeba ať se jsou pást. Takže já se svých vnoučat už nedožiji - mé děti nechtějí dluhy, nechtějí žebrat a do této doby přivést své potomstvo. Jo jo český národ vymře - možná změní barvu - páč těm tmavším úřady bez prokazování a snahy vyplatí všechno a i navíc !!!!

(03. 06. 2010 07:37)

gogo:Volte opatrně slova, nebo vás zdejší fanatičtí pravičáci budou osočovat že jste komunistická zrůda ! To je jejich obvyklý ubohý a demagogický argument.. Protože jiný mít ani nemohou. Jinak máte samozřejmě naprostou pravdu...

(03. 06. 2010 08:21)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy