DISKUSE K ČLÁNKU

radan65:tohle se strizlivej neda rozkousat du na zahradku propit co se do me vleze cekam ze tam bude plno socek packo moderni zodpovedni pravicaci pari na bahamach Aspon tam zm-r-dy neuvidim Beztoho mam kapsu prorizlou od kudly Pojdte vsichni a necucte do monitoru

(12. 06. 2010 14:09)

smazan_20151118: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(12. 06. 2010 14:06)

sarula:jak čtu o porodném,tak jsem jenom ráda že uiž mám tzv,splňeno.Ono to těm mladým určitě pomohlo do začátku,věci pro mimi jsou docela drahé..

(12. 06. 2010 14:09)

gogo:O budoucí české občánky ? Tato vláda nemá zájem ani o budoucnost Česka ...

(12. 06. 2010 14:20)

hela12345:

(12. 06. 2010 16:40)

vera51:Uz tolik let tam sedi jedni a ti sami.Kasa jako kasa.Je mi jedno jestli mala a nebo velka tzn statni.Oni defacto udelali manko a ted to chteji po nas zapla­tit???­?Nor­malni clovek kdyz udela manko tak jde do bane a oni??? Maji jeste lepsi posty.Sodoma gomora.Kdyby se secetl majetek politiku tak si myslim ze by zbylo jeste neco navic.Proc si nedaj jen max. dvojnasobek prumerne mzdy kdyz chteji tak vehementne setrit???I ta posledni nana z vesnice vi ze kdyz dostane stovku tak nemuze nakoupit za tisic.Jen nasi slavni ekonomove to asi nevedi.Na ptakoviny maj penize ale na potrebne veci neni nic.Fuj teto vlade a jen doufam ze tam nebudou dlouho.

(12. 06. 2010 14:03)

sarula:já jsem byla ale u voleb asi jste to špatně pochopila a k ničemu jak jsem psala mi to stejně nebylo.Tak jaképak propadnuté hlasy...

(12. 06. 2010 13:57)

baronessa:omluva za špatné čtení;)

sarula:O.K. já už toho měla plné zuby a právě člověk se má přičinit aspoň tím hlasem,ale jak se ukázalo zase se našlo hodně lidí, kteří nad tím mávli rukou a spustili tuhle lavinu utahování.....

(12. 06. 2010 14:05)

pazoz:Tak se stalo očekaváne kapitalistické utahování u středně slabých a nejslabších,toje co jste chtěli pořád si myslite,že to je ta spravná cesta.A to je jenom začátek,bude to ještě o moc horší ,ale to se všichni rychle přesvětčíme,to Ti naši pitomci pro nás a Chytráci pro sebe a své koryta,nejvíce zajíma a jistě otom rozhodnou hned jak jen to bude možné.
Proč to muselo být,zamysleli jste se nad sebou,proč si češi musí nabit hubu sami než pochopi co je správne.Nejhorší je natom,že je o tom přesvětčil ten hlupák Jon a jeho zbohatli podnikatele v četně podvodníka bakaly.

(12. 06. 2010 13:54)

gogo:Přesně tak. Neuvěřitelné se stalo skutkem.... Je to skoro až pseudozázrak ....

(12. 06. 2010 14:21)

bernadette:ale vyplácela bych ho jen těm rodinám, kde aspoň jeden z manželů (partnerů) pracuje. Zní to nelogicky, ale socky by nerodily děti pro peníze. Rozhodně bych ale byla pro zpřísnění sociálních dávek. Dále pracák by se měl snažit práci sehnat, což dosud nečiní, v nejhorším i veřejně prospěšné práce, ty jsou potřeba všude. A pro toho, kdo nabízenou práci odmítne, konec podpory.

(12. 06. 2010 13:53)

baronessa:a paradoxně na to doplatí bezbranné děti, už teď je jich dost pohozených. A v baby boxech budou zatěžovat už tak dost chudou ekonomiku.

(12. 06. 2010 13:54)

tulipanek26:A vy si myslíte, že kvůli těm 13-ti tisícům si to, že svoje dítě odloží, někdo rozmyslí? Nanejvýš sebere porodné a dítě odloží o měsíc déle

(12. 06. 2010 14:00)

baronessa:možná, ale po zrušení porodného bude motivace o to vyšší.

pazoz:Ubohé přád je to pro Vás málo,nebojte i vy poznáte jaké to je když je člověk bezmocný,jak může někdo říct zneuživání soc.dávek,už jste skusili žít za 2020 kč asi ne jinak byste si dala sama přes hubu.

(12. 06. 2010 13:57)

zkrat: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(12. 06. 2010 14:10)

gogo:Není možné se vyhnout těm nechutným hloupě povýšeneckým výrazům "socky" ?
Co je to podle Vás "socka" ? Žebrák ? Nezaměstnaný ? Invalida ? Důchodce ? Narkoman ? Bezdomovec ? Víte kolik slušných lidí házíte do tohoto pytle, ve kterém při určité shodě okolností můžete být časem i Vy ?? Což bych Vám (alespoň na chvíli) ze srdce přál...

(12. 06. 2010 14:25)

farah:pro mě je to ten, kdo se vědomě vyhýbá zaměstnání a brečí o co nejvyšší podpory.

Např. naši sousedi ve věku 40 let, kteří jsou oba v ID, žijí mimo své trvalé bydlišně, kde pracují na své chalupě tak 16 hodin denně na výrobě truhlařiny kdekomu načerno . A on odpracoval za celý svůj cca půl roku jako horník s cílem získat ty nejvyšší výhody...no a teď má ten nejvyšší důchod + všechny ostatní dávky

(12. 06. 2010 15:16)

gogo:Tak příště bych prosil nepaušalisovat ....

(12. 06. 2010 16:07)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy