DISKUSE K ČLÁNKU

anka:z normalnich lidi neznam nikoho, kdo by si poridil dite kvuli socialnim davkam.......

(12. 06. 2010 15:15)

zkrat: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(12. 06. 2010 15:27)

anka:ja s vami souhlasim.....podle me socialni davky by tu meli byt pro ty, kdo opravdu nemohou pracovat ci na kratkou dobu pro ty, kteri je potrebuji....

(12. 06. 2010 15:30)

hela12345:Taky by mi zajímalo,jak nepřizpůsobivý se vždy k těm dávkám dostanou, vše mají vychytané. My se toho bojíme,být někdy bez práce, oni tím proplouvají celý život

(12. 06. 2010 16:13)

radan65:to ale prece neni duvod sebrat vsem Na to musi byt jiny hacek a to se tyka kazdeho zneuzivani Zneuzit se daji i zakony taky je zrusit?

(12. 06. 2010 15:39)

zkrat: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(12. 06. 2010 15:52)

anka:kdyz tady ctu vase prispevky....tak mam pocit....ze lidi by chteli, aby stat se o ne postaral....aby meli co nejvice socialnich vyhod.....ale o zodpovednosti sam za sebe, tu nikdo nemluvi......jenom nadavat, a stezovat si , ze mam malo....

(12. 06. 2010 15:08)

hela12345:to asi že vidí,že někdo má moc ne Já mám obavy,že bude stále hůř, a to se mi nelíbí. Teď se o sebe staráme sami a je fajn,ale může se stát cokoliv, stát se invalidou, těžce nemocným.........to bych pak pomoci chtěla,když jsem daně odváděla. Ty co daně nikdy neplatili,ti ať nic nedostanou.

(12. 06. 2010 16:19)

sabinecka:Máte pravdu, k tomu bych dodala, že ODS,která vládla od r. 1991, dopustila vytunelování podniků, bank, udělala špatnou privatizaci, když chtěla levice dát návrh na nějaký zákon, smetla odeska vše ze stolu. K tomu špátné smlouvy-gripeny, pandury a jiné a jiné.Jakým právem přebehlíci chtějí na ončanech utahování opasků, když sami svojí politickou nevůlí a rozhazovačností zavinili tuto krizi? Cožpak neexistuje spravedlnost a tresty i pro tyto politiky? A k tomu znovu tito polici rozhodují o lidech.JAKÝM PRÁVEM?Co sami zavinili, ať si platí sami, ať se jim vezme majetek,těm co vládli od r. 1991 a nemuselo by se sahat na porodné a pod. Kde je pán John,který vykřikoval,že s dinosaury nepůjde do spolku a s dinosauřími přebehlíky ve spolku je.

(12. 06. 2010 14:50)

trevel:od toho jsou milá paní volby ...jak by jste si to jinak představovala ???

(12. 06. 2010 14:52)

krakonos500: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(12. 06. 2010 14:56)

sarula:ano ano,všem nám z toho zmrznul úsměv na rtech

(12. 06. 2010 14:58)

schitu:Všechno je tady pravda.tedy skoro.Nikoho přídavky nezachrání,to je pravda,porodné taky ne,ale proč­??????­??????­??????­????za­se začínají tady u těch věcí.Důchodci jsou dneska lidi,který dělali !!!!! celej život a dnes přeží­vají­.Samoz­řejmě ne všichni,ale většina.Přídavky atd.. byly i za komunistů a nevím proč nepodporovat porodnost?? Kdo bude dělat na důchody?
Proč nezačnou u sebe,senát a jejich platy ,vojáci kdesi na misích kde jsou jen pro to,abychom byli IN.Většina našich nejvyšších jsou spolumajitelé podniků,společníci ke všemu mají nejblíž/viz.Gros/ a to je jen jeden a navíc si na to odsouhlasili platy.Bylo by toho moc a k čemu jsou potom volby? Vždycky to dopadne stejně a je to fakt jen podfuk na lidi a oni se jen tlemí,drbou lidi aby bylo pro ně a je to káčo kolem.

(12. 06. 2010 15:44)

Uživatel_71431: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(12. 06. 2010 14:47)

Uživatel_71431: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(12. 06. 2010 14:45)

sarula:Já teda obě děti z lásky mám ať už s porodným či bez něj,ale taky vím, že ty peníze hodně pomohly do začátku na potřeby pro mimi

(12. 06. 2010 14:48)

trevel:děti jsme měli až jsme trochu našetřili ... určitě jsme je nepřivedli pod most

(12. 06. 2010 14:50)

sarula:dnes našetřit-nemožné,jen od výplaty k výplatě a teď po volbách už jen od výplaty k výplatě o chlebu a vodě

(12. 06. 2010 14:51)

anka:-od vyplaty k vyplate zije spousta lidi.....nejenom u nas......a vetsina setri kazdy peniz......a neremcaji...protoze vedi, ze kdyby opravdu chteli vice penez, najdou si druhe zamestnani, zacnou neco delat na zivnostensky list.....nebo si hledat lepe placene misto....ci si doplnit vzde­lani­....at­d...­.odpo­vednos­t...­.kolik mame doma, u lidi, kteri jsou schopni pracovat.....zalezi jen na nich....sami si nesou odpovednost sami za sebe...

(12. 06. 2010 15:36)

kokpit:Přeháníte, kdykoliv jdu v Čechách kamkoliv nakupovat vidím přetékající košíky lidí všech věkových skupin, jako by měla přijí třetí světová..

(12. 06. 2010 15:37)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy