DISKUSE K ČLÁNKU

setug:Já si také koupila družstevní byt, za slušný peníz, moji synové už za byt dají přes milion a to za starý panelákový, na nový nedosáhnou, přesto nezoufají. Porodné a rodičióvská jim to nevyřeší.

(12. 06. 2010 17:19)

gogo:Neuvěřitelné chlapečku... Neuvěřitelné v jaké egoisty dokázal za pár let tento pseudokapitalismus některé mladé lidi přetvořit. Nebo znetvořit ?

(12. 06. 2010 16:22)

gebpali:Nejsem mladý člověk, ale jsem rád, když to tak cítíte. A taky jsem nemel rodiče, kteří využívali různých výhod, jak píše pisatel krakonoš - podle všeho velmi vzdělaný a slušný pán.

Je mi 45, můj otec zemřel v mých dvou letech, rodina skončila po roce 1968 v Husákovo režimu ve věznicích, byly jim odňaty tituly a diplomy, žili jsme v hrůze a doufali, že to pomine. A pominulo. proto mám takové názory. Podle zkušeností pisatelů, jakým je drzý a hulvátský pan krakonoš5OO si myslím, že byl on, kdo dojil a dojí stát od narození až po smrt.

(13. 06. 2010 11:08)

zkrat: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(12. 06. 2010 16:01)

anka:6 mesicu.....to je podle me dostatecne dlouha doba, aby si zdravy clovek nasel praci.....

(12. 06. 2010 16:03)

anka:6 mesicu.....to je podle me dostatecne dlouha doba, aby si zdravy clovek nasel praci.....

(12. 06. 2010 16:04)

gogo:V Ostravě milá dámo žijící v zahraničí čeká zdravý pracovitý člověk na práci třeba dva roky... Pokud nevěříte, můžete přijet. Zde je totiž vše rozprodáno, rozkradeno a v troskách. Zbytek vlastní zahraniční vydřiduši a podvodníci. Má se podle Vás celá Ostrava vystěhovat do Austrálie ? Kolik pracovních míst by tam asi tito chudáci našli ??

(12. 06. 2010 16:28)

anka:pane gogo, ja myslela, ze jste slusny duchodce - a najednou zacinate argumentovat stylem mila dano, chlapecku...? Ostrava neni jedine misto, kde jsou lide bez prace-podle vas cekaji s nastavenou rukou co jim stat da anebo co jim stat zaruci......a odmitaji jako jednotlivci vzit zodpovednost za svuj zivot do svych rukou - a pokud praci nemohu najit, tak musim jit tam, kde praci najdu......tak si poridim zivnostensky list a zkusim se uzivit jinak.....tak jako mesto se snazim pritahnout podni­kate­le..­...a­bych pomohl svym obcanum.....

(12. 06. 2010 16:40)

radan65:praci jsem menil nekolikrat nikdy to 6mesicu netrvalo Kdo chce hleda zpusoby Kdo nechce hleda duvody

(12. 06. 2010 16:51)

setug:gogo, neznám být bez práce a jsem za to moc ráda. Ale když slyším dnešní mladé lidi, že proč by chodili dělat za 15 tisíc, když je lepší brát podporu, tak to se mně vůbec, ale vůbec nelíbí. V našem kraji se práci dá najít, ale ne třeba taková, která uspokojí hledače. Já být bez práce, vezmu jakokoliv na kterou stačím i za míň peněz, každá korunka dobrá.

(12. 06. 2010 17:03)

radan65:souhlas ano je to tak

(12. 06. 2010 16:34)

zkrat: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(12. 06. 2010 16:45)

radan65:mily zkrate mas pravdu ale to porad neni duvod vzit vsechno vsem 65 je rok narozeni tak uz nejsem cucak -teda snad Celkem se tu vnucuje myslenka ze mamy a decka kdyz ostrouhaj tak se neco zachrani Proboha ze 600mld rocne statnich zakazek je na provizich preplaceno 20-30 procent To je to misto kde zacit do prcic uz. Na zne-vyuzivace davek je treba se podivat jinak Ale taky myslim ze nektere davky jsou jen uplatkem naprosto zbytecnym Ovsem porodne a podpora materstvi mezi ne nepatri Taky mam uz vetsi decka a byla kazda kacka dobra i kdyz to bylo mnohem min nez tet To se neda nikomu zavidet at bohatej nebo chudej

(12. 06. 2010 16:21)

setug:Koilik dostala Vaše babička a maminka proodného, zeptal jste se jich? Jak dlouho mohly být na mateřské, jak měly vysokou mateřskou?

(12. 06. 2010 16:38)

radan65:prece se nebudu srovnavat s bols-evikem Snad jsme uz jinde Uz jen tahle diskuse je vyhrou Zavidet materskou je hloupe, nehodne pozornosti Samozrejme ze meli mnohem min a my taky mnohem min nez tet Ptam se kam ze se to mame vracet?

(12. 06. 2010 16:48)

setug:Ne vracet, to nikdo nechce. Ale sakra tak mám děti a s tím, že je chci a musím se o ně postarat.Musela jsem si vychovat také své děti bez výrazné pomoci státu , pořátkem 80 let. A vyrostli z nich slušní lidé. Chodí do práce, jsou šetrní.

(12. 06. 2010 17:00)

stan2:Novinářské prostitutky před volbama udělaly hon na levicové politiky a podařilo se jím to dokonale, občané teď čtyři roky nebudou mít v parlamentu šanci že někdo přehlasuje pravičácké utahování opaskú, lidi čeká čtyřletá hrůzovláda, pánbůh nám pomáhej!!

(12. 06. 2010 15:56)

stanno:Ať vezmou všechny soc.dávky,ve zdravotnictví si budem platit skoro vše,ale zaplatíme dluhy státu,děti se rodit nebudou do důchodu se nedostanem,ale oni budou vysmátý hlavně pan Kalousek .

(12. 06. 2010 15:51)

nyctereutes:Kdo děti mít chce, tak je má a tímto se zabrání "velkovýrobě" dětí u jisté skupiny osob, která takto získávala neskutečné peníze, aniž by kdy nějak přispěla do systému...

(12. 06. 2010 15:34)

kokpit:Přesně, socialní dávky a důchody pro lidi, kteří alespoň nějakou dobu pracovali. Kdo nepracoval nemá nárok čerpat dávky.

(12. 06. 2010 15:40)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy